Gå til innhold

Kjære folkevalgte drittsekker!


Ideal

Anbefalte innlegg

Kjære drittsekker!

Hvorfor er dere ute etter å ta rotta på oss igjen?

Kristin, jeg vet at du er kommunist, men hvor inn i helsikes mye skatt forventer du at jeg skal klare å betale???

 

REF: http://www.dagbladet.no/2009/10/13/nyheter...t_2010/8550820/

For en vanlig bolig kan det bety 10 000 kroner mer i skatt.

 

Hvor mye skatt er nok? Skal det aldri være nok? Jeg føler meg lurt, svindlet, ranet, voldtatt, overfalt og direkte mishandlet.

Jeg er veldig skuffet over de folkevalgte drittsekkene. Sosialist-Drittsekkene som sitter ved makten altså. (med stor D.)

Drittsekkene bor jo gratis på skattebetalernes regning, og kjøres gratis til og fra stortinget hver dag "av sikkerhetsårsaker".... (sikkerhet meg i ræva, BEKVEMMELIGHET er vel hovedårsaken.)

 

Kjære kommunist-Kristin, du får meg til å spppppppppppyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!

 

Og til alle dere som stemte på disse avskummene: SKAM DERE, SKAM DERE ALLE SOM EN!!!

Endret av Ideal
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sorry, jeg skammer meg ikke.

 

Og jeg synes det er litt dumt at du føler deg lurt, voldtatt, ranet og svindlet, overfalt og mishandlet, når du sannsynligvis ikke noen gang har opplevd noen av tingene.

 

Men jo, nå skammer jeg meg, som faktisk svarer på dette temmelig usaklige innlegget.

 

 

Forresten, jeg foreslår at du anmelder Kristin Halvorsen for voldtekt, så får vi se hvor langt du kommer.

Det du driver med, ærede trådstarter, er et regelrett hån mot de stakkars mennesker som faktisk har blitt voldtatt, ranet og mishandlet. DU burde skamme deg.

Endret av jonlem
Lenke til kommentar

Jeg syns du skal sette deg inn i det nye statsbudsjettet før du skriver et innlegg som er en ren utblåsning basert på feil faktagrunnlag. Du kan begynne med å lese linken til Luftbor. Så fremst du ikke er i besittelse av en dyr bolig uten lån, eller en ekstra bolig, så kommer du ikke til å merke noen ting i forhold til din økonomiske situasjon som følge av den nye boligskatten i budsjettet.

 

Når det gjelder boligbeskatning så har våre naboland Sverige og Danmark, samt mange flere andre europeiske land, operert med denne type beskatning i lang tid. Sånn sett har vi hittil vært i en særegen situasjon i forhold til andre europeiske land i forbindelse med slike boligbeskatninger.

 

Boligskatten er rettet mot de høye boligprisene, som er blant de dyreste i verden, ved å minske sjansen for spekulanter i boligmarkedet til å tjene penger ved å investere i bolig. Jeg er glad for at regjeringen nå tar grep i forhold til dette, til tross for at jeg ikke stemte på de ved forrige valget. Om det nye tiltaket kommer til å ha effekt på boligpriser i fremtiden gjenstår å se.

 

I tillegg er jeg glad at de nå øker bunnfradraget i formuesskatten opp til 700.000 (1,4 millioner kroner for ektepar), samt at de øker overføringer til forskning, jernbane og veier.

Endret av statsviter
Lenke til kommentar

Skjønner ikke hvordan Dagbladet har kommet fram til den summen, men det skal svært høy boligverdi og lav likningsverdi til for å komme frem til slike tall. Likningsverdien er allerede i dag begrenset til 30% av markedsverdien, altså høyere enn de 25%-ene det snakkes om her. At noen blir justert opp betyr derfor bare at det vil bli mindre forskjellsbehandling i skatteleggingen av folk som faktisk har like verdifulle boliger.

 

Et eksempel på noen som vil måtte betale ca 10 000 mer i året er noen som har en fullstendig nedbetalt bolig til 7,5 mill, og som bare har en likningsverdi på 10%. Settes den opp til 25% vil man med de nye reglene måtte betale ca 10 000 mer. Ingen av delene kan vel kalles "vanlig", og boligeieren kommer fortsatt ekstremt mye bedre ut av det enn om pengene hadde vært plassert i bank eller aksjer.

Lenke til kommentar
Åja, Ideal.. jeg utfordrer deg til å prøve denne:

Den er så enkelt utformet at svaret blir nokså misvisende. Den tar hensyn til det høyere innslagspunktet for formueskatt, men ikke at ligningsverdien blir øket. I tillegg tar den hensyn til de marginalt økte innslagspunktene for minstefradrag, men ikke at man også vil få litt lønnsforhøyelse. Justerer man opp lønnen for inflasjon sånn at reallønnen blir den samme vil også skatteprosenten bli omtrent den samme.

 

Og siden det forrige innlegget mitt ble slettet tar jeg med denne oppklaringen en gang til: Skatten TS snakker om gjelder formue, og vil beregnes en gang i året uansett. Det har ikke noe med om man kjøper eller selger bolig å gjøre.

Endret av Naranek
Lenke til kommentar

Joda, den er svært enkel, jeg er klar over det.

 

Poenget var vel rett og slett at totalt sett er ikke dette noe som kommer til å slå veldig negativt ut for veldig mange, snarere virker det som flere kommer til å få det enda litt bedre fremover.

 

Altså stikk motsatt av hva Ideal m/ flere prøver å fremstille det som, som drar fram enkeltsaker og bruker store typer istedenfor å se på hele bildet og litt større sammenhenger.

Lenke til kommentar

må bare dra litt på smile bånde :) du får jobbe litt mer og tenke på at du hjelper landet ditt med og betale skatt :)

 

tenk deg og få nei til sykehus hjelp bare fordi du ikke har forsikring ...

det skjer faktisk i amerika .. folk blir ikke tat med av ambulansen vis de ikke har forsikring .. er det sån du ønsker og ah det ???

Lenke til kommentar

Vi må innføre en skatt på skatten slik at vi kan bygge det 'nye vi'

 

At dere har skattet i utgangspunktet av pengene dere bruker på ny bolig er revnende likegyldig, all forskning viser at slaveri er veien å gå.

 

Hilsen regjeringen

 

Ps, ingen skal få lov til å eie noe, dere skal aldri bli fri, det er vårt svorne mål.

Lenke til kommentar
må bare dra litt på smile bånde :) du får jobbe litt mer og tenke på at du hjelper landet ditt med og betale skatt :)

 

tenk deg og få nei til sykehus hjelp bare fordi du ikke har forsikring ...

det skjer faktisk i amerika .. folk blir ikke tat med av ambulansen vis de ikke har forsikring .. er det sån du ønsker og ah det ???

 

De lar deg da ikke ligge å dø på gaten. Hva slags land tror du usa er egentlig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...