Gå til innhold

Google Phone / Nexus One


xenoxz

Anbefalte innlegg

Kommer telefonen til Norge i det hele tatt og hva blir i såfall prisen?

 

Dette lurer jeg også på. Noen som vet?

 

Ryktene sier April. Mobilen vil bare (i første omgang hvertfall) selges via google/phone. Regner med at den vil koste ca det samme som det å importere enn nå pga MVA som blir lagt i tillegg til prisen. Du må nok regne med 4-4500 når den blir tilgjengelig her til lands.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Gikk med god margin det, nå har jeg lagt den på bakrommet på jobben, den vil da bare ligge der å lade til jeg er ferdig 17:00, noe den sikkert har godt av for det burde da bli mer enn tilstrekkelig oppladet på 7timer? Og jeg lader da ikke fra PC, men rett fra veggen som går endel raskere ;)

 

Første inntrykket av ganske bra, fin eske og telefonen føltes ikke så verst i hånden, la ikke merke til dette "problemet" med at den veier mer på toppen enn i bunn som skal gjøre at den lett faller ut av hånda om du bruker den med en hånd?

 

 

Har lagt den pent og forsiktig inn i den beskyttende vesken som fulgte med, for så å legge litt vekt oppå den bare for å forsøke å feste en eventuelt litt løs skjerm.

Lenke til kommentar

Fikk min N1 for litt over en time siden og er kjempefornoyd. Har faatt med scandinavian keyboard paa den :) (men ikke paa linux pcen som jeg skriver paa naa) ;)

 

Har ett par spm:

 

1.

Er det noen mulighet for aa legge inn norske menyer og valgalternativ norge under location.

 

2.

Er det en mulighet aa deaktivere alle automatisk datatrafikk paa ting som news osv osv. naar man ikke er under traadlost nett. (Jeg er under traadlost nett 98% av dagen, og ser ingen vits i oppdatere utenom det). Naa ser det ut som om den bruker gprs automatisk saa fort det traadlose nettet detter ut...

 

takk :)

Lenke til kommentar

Jeg fikk min i dag også. Stort sett fornøyd bortsett fra lydkvaliteten når jeg ringer. Både jeg og mottaker syntes det var en metallisk lyd.

 

Nå har jeg vært bortskjemt med Blackberry Bold i halv annet år så kanskje det har noe med det å gjøre.

 

Prøver også å finne en god kalender widget alla Pure Calendar, men det er jo ikke lett så lenge vi ikke har tilgang til Android Market.

Lenke til kommentar
Prøver også å finne en god kalender widget alla Pure Calendar, men det er jo ikke lett så lenge vi ikke har tilgang til Android Market.
CalWidget. Trenger ikke betalapps for det. ;)

 

Angående den metalliske lyden for mottaker, vil jeg tro det skyldes den aktive støyreduksjonen. Spør du meg, er det stort sett å foretrekke fremfor støyen, uten at jeg har hørt akkurat nexusen.

Lenke til kommentar

Da høres det ut som om støyreduksjonsfunksjonen er litt uheldig innstilt ja. Det burde jo helst være mulig å stille den inn i programvaren på en Android-telefon. Hvis ikke, er det vel bare nok et eksempel på at produktprodusenter er for vant til å ikke gi kundene valgfrihet. Med mindre det er hardkodet i en egen liten chip.

Lenke til kommentar

Gawd, er så nice. Første jeg gjorde når jeg kom hjem fra jobb var å installere et program for å blokkere SMS. Handy shit, synes jeg. :D

 

Tror jeg skal ha en photoshoot med den, og gjerne en Youtube video også... hmm... brb

 

EDIT ADD:

 

Naaaaaise.

 

dsc0393w.jpg

 

dsc0389ud.jpg

 

dsc0350c.jpg

Endret av Riot™
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...