Gå til innhold

Blodig krigsrealisme på vei (PC/PS3/X360)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Flashpoint klarte da overgangen til xbox. Da burde dette også klare det.

Om du nå sikter til Operation Flashpoint: Elite, er nok du og jeg muligens de eneste som mener at overgangen til xbox fungerte :lol: Jeg har (så vidt jeg kan huske) fullført to spill i hele mitt liv, OFP CWC og OFP: elite :p Elite var i mine øyne et av de beste spillene til xbox, både gameplaymessig og grafisk, og det er vanvittig synd at det ikke ble gitt mer cred for å ha klart å porte et så typisk PCspill, vellykket, over på konsoll!

Lenke til kommentar
til The Avater:

Det er ikke baner på Operation Flashpoint. Hele spillet og alle oppdragene fåregår på et svært kart/øy(er). Det er udsedvandlig stor frihet i spillet, og man kan gjøre alle oppdragene man får på mange forskjellige måter.

 

Var dette ment til meg?

 

Eg har ikkje påstått at OF består av baner, men om det stemmer det som anmelderen i dagbladet seier så kan man nok godt kalle kvart oppdrag for eit brett om du har ei tidsbegrensning i oppdraget. Har du tidsbegrensningar så treng ikkje kartet å være større en den lengste avstanden du kan komme før tida renner ut.

 

Det skal uansett bli spennande å sjå om OF:DR klarer å innfri når det gjeld det å ha eit stort åpent landskap. Håper det ikkje blir slik som i Far Cry 2 der dei skryt av den store størrelsen på kartet også viser det seg at halvparten av landskapet består av bakker og skråninger som du ikkje kan klatre opp på.

Lenke til kommentar

finnes det noen demo?

håper det blir noe av soldier of fortune 2 når det gjelder

det at en kan skyte dem i f.eks bein,armer,magen og det registreres,

pluss en god dose med blod såklart hehe.

ingenting er som en hagle mot hodet hehe.

KABLAM :D

Endret av rbr
Lenke til kommentar

Har spillt dette spillet til mission 5 og må si jeg ikke holder ut lenger og er drit skuffa... For de av dere som liker type Arma 1 eller 2, og håpet på en Operation Flashpoint 1 gjennganger, så har ikke Operation Flashpoint Dragon Rising noe med dette å gjøre. Det ligner mer på Ghost Recon eller Delta Force med større kart.

Endret av Jerry1
Lenke til kommentar
Dette ser bra ut, men det er en ting jeg ikke liker helt og det er munningsflammen på alle våpene er så sykt overdrevent, skjønner ikke helt hvorfor de tar det med når de skal lage et realistisk skytespill

 

Haha, ja det samme tenker jeg.

Utviklerne trenger ikke bevege seg lenger enn til amatørvideoer på youtube for å se at rifler ikke spruter flammer som en flammekaster:

 

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...