Gå til innhold

Valens Frokost TV


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
  • 3 uker senere...
  • 2 uker senere...

Takk for link! Sett et par episoder nå. Var skeptisk, men det er faktisk mye morsomt her.

Whitfeldt-parodien (eller hvordan navnet hennes staves) er en av de jeg har ledd mest av til nå.

 

TV-verten er fortsatt morsom etter tre episoder, men merker det blir litt trøttende av og til. Liker intervjuene, når gjestene holder på å le seg i hjel.

Lenke til kommentar

Påstår ikke at det er særdeles intelligent humor. Men Valen treffer blink med mange av sine parodier, han får også liret inn små slengspark til politiske flauser og urettferdigheter i samfunnet gjennom noen av parodiene.

 

Men det har jo selvsagt alt å gjøre med smak. Jeg vil si det er feil å avvise Valens humor som barnslig, det trenger den ikke være. Jeg personlig har alltid likt imitasjoner, spesielt de som er litt overdrevet.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Okei, eg gir opp. Ka e morsomt me "alle skal få"?? Mye mulig at jeg har gått glipp av noen viktige poenger men når jeg hører de tre ordene "alle skal få", så tenker jeg ikke akkurat "HAHAHA DØDSBRA!:D:D:D".

eg tenker mer ".......". Og det å se denne setningen poppe opp til alle anledninger og i alle mulige statuser på facebook og msn begynner å bli rimelig irriterende. Kan noen fortelle meg ka som e morsomt?

Endret av pungrotten
Lenke til kommentar

Nå har jeg sett de fleste episodene, og må si jeg synes det er ganske så morsomt. Som andre har nevnt så er det ikke nødvendigvis særlig intelligent humor, men all humor må jo heller ikke være det for å være morsom. Det er ikke alt jeg ler like mye av, hovedsaklig fordi jeg ikke har noe særlig forhold til mange av dem han parodierer. Men Nils Georg er veldig morsom og de musikalske innslagene er jo helt rå. Han er en racer på dialekter og sang-imitering.

 

Når det gjelder "Alle skal få" og hele Geir-karakteren, så lurer jeg på om det rett og slett kan være for lokalt for resten av landet? Jeg er jo fra Sandnes, og har "vokst opp" med Valen på radioen, det var dagens høydepunkt. Og jeg synes Geir-karakteren er en svært lokal type som kanskje ikke er like morsom for folk fra andre deler av landet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...