Gå til innhold

er grafikken i spill vikitig?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kommer helt ann på spillet vil jeg si. Ingen hemmelighet at Crysis og Age of Conan har fått mye tyn for å ikke være det samme spillet med nedsatt grafikk. Men til syvende og sist er gameplay det aller aller viktigste. Spiller med glede CS 1.6/Diablo2/WC3/Zelda OT osv. som er mye bedre spill enn både Crysis og Far Cry 2 for å nevne noen.

Lenke til kommentar

Grafikk er viktig. Det er bare det at så få forstår at kreavitet/stil>teknologi. F.eks Okami er "tusen" ganger penere å se på enn Resident Evil 5, synes jeg.

 

Og eldre spill som Alien vs Predator 2, Zelda: OoT osv er pene bare fordi jeg sammenlikner de med tiden de kom ut på og konsollen. På grunn av det kan jeg fortsatt bli mildere slått ut av det visuelle på et PC-spill fra 2000.

Lenke til kommentar

Jeg nyter til stadighet Final Fantasy 7 (som har trasig grafikk). CS 1.6 blir jo også nevnt her, og det er et herlig spill. Jeg storkoser meg med gamle klassikere til tross for kjedelig grafikk.

 

Men jeg orker ikke legge penger ned i noe nytt som har manglende grafikk. For eksempel ble jeg slått i bakken av skrekk når jeg spilte Wiisports første gang. Derfor vil jeg si at litt av sjarmen - for meg - med å kjøpe et nytt spill er å oppleve noe visuelt bra.

Lenke til kommentar

Jeg kan fortsatt spille noen timer Final Fantasy 1,2 eller 3. Enern er desidert best av de tre. Eller Sonic 1 er også utrolig digg. Outrun 1, eller Outrun 2019 der du har mulighet til å bruke turbo :D

 

Lotus 1 og 2 liker jeg også å "streve" med den dag i dag, helvetes vanskelig . Av moderne spill går det mest i nyere adventurespill for tiden ( noe som sikkert har med at jeg elsker mange av de gamle adventure spillene )

 

Har så mange retrospill, at jeg fortsatt ikke har testet alle

 

Ellers går jeg å venter på Tropico 3 , selv om jeg ikke likte demoen så veldig godt ( tropico 1 fortsatt best i serien )

 

:)

Endret av Magnolian
Lenke til kommentar

Grafikken er viktig, men ikke på langt nær så viktig som f.eks. gameplay som flere her inne ser ut til å være samstemte om. Ikke engang den beste grafikken i verden kan redde et spill som suger på spillbarhet. Og har et spill alt det andre i orden, så gjør det ingenting om grafikken er crap. Det er allerede nevnt; men se bare på gamle spill som Final Fantasy-serien, Super Mario-spillene o.l. som har helt utdatert grafikk, men likevel er elsket den dag i dag. Fordi alt det andre er prikkfritt.

Jeg selv mener jo fortsatt at Final Fantasy VII er det beste spillet som noen gang er laget, og her er også grafikken mer eller mindre utdatert (og den var ganske nyskapende når spillet ble utgitt).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...