Gå til innhold

Battlefield: Bad Company 2 - Fakta, videoer og diskusjon.


Gjest Slettet-uVTr2vDm

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Uansett hva anmeldere gir i karakter, er dette et spill som står veldig, veldig, veldig høyt hos meg. Får vente og se hva GameTrailers gir i karakter. De pleier som oftest å gi en litt dypere forklaring på hva som trekker opp og hva som trekker ned. De er også mer informativ på enkelte områder. Etter min mening. :)

Lenke til kommentar

8.9 er jo meget bra.

 

Reviews er jo mest basert på Singleplayer, og SP sett under ett så synest også jeg MW2 sin var hakket bedre. BC2 var kanskje litt kortere også, men de leverte absolutt varene, men jeg er faktisk litt enig at BC2 manglet litt en "epic feel" i forhold til MW2. På slutten hadde jeg mye mer lyst å drepe "bad guy" i MW2 enn i BC2 for eksempel.

 

Når det kommer til Multiplayer er jeg sikker på at BC2 kommer til å være mange lysår bedre, uten at det er noen prestasjon i seg selv. Men har troa på en MEGET bra MP del, basert på mine erfaringer fra Betaen.

Endret av Robinvi
Lenke til kommentar

Bad Company 2 har blitt sendt. :) Glad for at Elkjøp for en gangs skyld sender før release. Noen vet hvor lang tid det tar før spillet kommer fram sånn ca, for en stakkarslig fra Sogn og Fjordane?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...