Gå til innhold

t610


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
jeg har bestillt SE t610 på Elkjøp nå.

Mobilen kostet 2789,- med young talk abb. Jeg bestillte med forsikring, så alt i alt ble summen på 3197,- ( men dette er uten innmeldings avgift på young talk) Synes dette var rimelig pris jeg. Eller?

 

Det kunne jeg også tenkt meg !

Vet du når de får den inn ?

Sender de direkte fra grossit, eller må den innom Elkjøp storlager ( noe som tar over 1-2 uker ) ?

Lenke til kommentar

Den dekker alt bortsett fra hvis den blir borte. Dvs hvis den blir stjålet eller du mister den overbord fra Danske-ferja, vil du IKKE få tilbake noe (så sant du ikke hopper etter og finner den igjen). De må ha telefonen, men hvordan telefonen har blitt ødelagt har ikke noe å si. Du kan knuse den på en diger stein rett utenfor lokalet til elkjøp etter 2,5 år, og få tilbake en telefon med samme verdi som da du kjøpte den...

Lenke til kommentar

Garantien til elkjøp går på funksjonalitet, ikke i kroner. Dvs at du IKKE kan bytte f.eks en 6210 du er lei av til en 6610. Da får du forsikringsselskapet til elkjøp på døra. Det garantien går ut på er at det skal være vanskelig å bytte telefon til en med mye flere funksjoner.

 

Jeg mistet min 7650 i bakken for en tid tilbake, og fikk en 7250 igjen. Betalte ikke mellomlegget på 1500,- pga at begge telefonene har fargeskjerm og kamera.

 

Btw har elkjøp forandret garantien til å kun dekke 1 år fremover, og at altfor "åpenbare" skader ikke dekkes. Heller ikke softwarefeil, overbelastning o.l.

Lenke til kommentar
Viller heller satset på NetCom sine forsikringsløsninger. De dekker tyveri, fuktskader og mye annet...

 

Jeg har det. Er det ikke slikt at hvis jeg "knuser" mobilen eller noe så MÅ faktisk NetCom sim-kortet sitte i mobilen hvis forsikringa skal funke ?

Lenke til kommentar

Hvordan skal netcom finne ut av om simkortet er i telefonen da? Forsikringen gjelder vel for telefonen, ikke kortet? Det netcom gjør, som alle andre forsikringsselskaper, er å sperre IMEI nr. etter at du melder fra om at telefonen er borte, levert til service o.l

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...