Jump to content

VeXx

Medlemmer
 • Content Count

  2352
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About VeXx

 • Birthday 06/04/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt
 1. VeXx

  Siste Ordet 3

  Jeg har allerede sagt opp jobben som skjermkorttester. Største grunnen til det er at jeg ikke har tid grunnet skole. Og litt at Beyond3D har tilbudt meg jobb EDIT : Jeg sa nei til Beyond3D.
 2. VeXx

  Siste Ordet 3

  Du vil ikke bli tatt sammen med oss n00bs? Åh siden jeg stikker kan jeg vel like godt tømme meg : Fy faen for et høl HW har blitt i det siste. Misforstå meg rett, men respekt til alle som har gjort HW til et stilig sted, alle "gode, gamle" folk Nivået og kunnskapene har sunket betraktelig i det siste og flere og flere yngre som registrerer seg lager de samme trådene hele tiden. I skjermkort er det MINIMALT moderasjon, og det er så jævlig irriterende. Blir faen meg grønn når jeg ser ENDA en "Flashe X800pro vivo?" eller "6800GT vs X800Pro VIVO@16pipes" eller NOE i den sammenhengen. For guds skyld, det må da gå an å scrolle litt i skjermkort delen eller lete uten å lage ny tråd. Og det verste, nei jeg har ikke sagt det verste, det VERSTE er : En tråd opprettes slikt : "Kan X800Pro VIVO flashes til 16 pipes" Så svarer "Mr.John" --> ja. Så kommer det minst 20 andre innlegg som sier ja eller noe annet uinformativt. Argh. Lenge leve HW.no
 3. VeXx

  Siste Ordet 3

  Kjipt. Trenger ikke fjerne deg for det, da. Kan jo titte innom iblant? Tenkte på det, men vil helst være anonym hvis jeg titter innom @haddis : bor jo i Bergen nå, men kommer innom i ferien og kikker litt på ka0s jau.
 4. http://www.htmldog.com Takker, virket som en ekstremt bra side
 5. VeXx

  Siste Ordet 3

  Synes nivået har sunket betraktelig her på forumet, så det er vel stortsett grunnen. Har vært på beyond3d.com en del og der skal jeg holde meg fra nå av.
 6. VeXx

  Siste Ordet 3

  Jaja, må vel si hadde til folk, jeg skal fjerne meg fra HW forumet. Sendte PM til admin så det burde vel skje snart..
 7. Jeg lurer på dette selv, men den tutorialen forklarer ikke litt mer avanserte sider, sånn som min (se signatur).
 8. Begynner å forstå nå ja. Siden jeg kan ekstremt lite CSS så skal jeg begynne å sette meg inni det for å finne hvordan jeg kan sy siden sammen igjen.
 9. Spiller det noe rolle ? Fordi det er mer aktivitet her og tenkte noen vennlige folk som Purify svarte.
 10. Vanlig : Sinna : Ligna ekstremt lite da...
 11. VeXx

  Siste Ordet 3

  Det høres jo bra ut. Jeg gidder ikke å stresse med jenter engang før jeg har nådd det målet jeg har satt. Den dagen ei jente kommer inni bildet før det, har hun automatisk kommet i veien for meg. Sært, i know Forresten, "Hansa Grape Soda" som vi ikke har i Kristiansand smaker ganske godt. Bare her i Bergen den finnes ?
 12. Hmm er det bare meg eller er mange av disse "gratis" sangene ikke på Cinematronics albumet ?
 13. VeXx

  Siste Ordet 3

  Fin nok avatar, men det er vel ca. 5 andre som har samme. Haddis : gjør som meg. Gi opp jenter og sats på skole, det er det smarteste jeg har gjort noensinne.
 14. Det er vel akseptabelt, men jeg ville trodd at det systemet klarer enda mer. Har du installert alle drivere ? www.ati.com Og eventuelle laptop drivere ?
×
×
 • Create New...