Gå til innhold

Hvor mange vil gå over til Windows 7?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er meget fornøyd med xp64-bit,kommer ikke til å bytte før det kommer spill som gir stooor hastighetsøkning / bedre grafikk i forhold til xp. Ellers har jeg gått over på mac for foto og videoredigering, er uslåelig på det området i forhold til windows.

 

Synd at linux/bsd har så dårlig software for video og fotoredigering, ellers hadde det hvert unødvendig å gå over til mac.

 

Eller vil dere fortsette med XP?
Lenke til kommentar

jeg kommer mest sansynlig til å fortsette med vista jeg da, hovedgrunnen er at programmer jeg bruker er gjort mye om i windows 7 og passer ikke mitt bruk lenger.

 

desuten syntes jeg ikke det ser pent ut. og det er bortkastet å kjøpe ny lisens nå så tidlig. neste gang kansje når windows 8 kommer hvis jeg ikke kommer til å lukte litt på mac da.

Endret av Hercules
Lenke til kommentar

Jeg kommer til og skifte over til Windows 7 når det kommer. Jeg er i vertfall meget fornøyd med det til nå. har fått prøvd meg med betaen og henta rc for ca uka si. Å jeg syns det virker meget lovende. Noen små ting jeg syns kunne vært endrette på. Men det er etter min XP sinn :p

Lenke til kommentar

Jeg har lest såpass mye positivt om W7 RC hittil, og sitter fremdeles med XP 32-bit og for mye RAM (4GB) til at systemet kan utnytte alt, så jeg laster ned W7 RC 64-bit akkurat nuh :) Synes det er flott at vi får såpass lang tid på oss til å prøve det ut.

 

Dessuten har jeg hørt fra mange andre som spiller bl.a. Anarchy Online at de opplever bedre ytelse med Vista og W7 RC, så jeg har ingenting å tape på å prøve det.

 

Det, samt at "forandring fryder".

 

 

Edit: Typos. Hater laptop-tastatur.

Endret av Sundiver
Lenke til kommentar

Hva er det som er feil med Vista og Windows 7 da?

 

Jeg brukte Vista på jobb tidligere fungerte ganske knirkefritt, hadde ikke noe mer problemer med det enn det jeg har hatt med XP.

 

Windows 7 har jeg overhode ikke opplevd noen problemer med enda, er reett og slett veldig fornøyd.

Lenke til kommentar

Bestemte meg for et par år siden at XP var mitt siste Windows-system. Etter det har jeg kjøpt bærbar PC med XP medfølgende, noe som er helt greit.

 

Dog, vil jeg før eller senere gå over til Linux om jeg får det til. Ikke noe imot at jeg kunne ha gjort det i dag, men viljen må være der. "Comfort zone" og alt det der.

 

Kubuntu kan godt bli et par ganger bedre...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...