Gå til innhold

Ble kallt "Rude"


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg spiller også holy pala, og er kynisk og arrogant. Fordi jeg har blitt invitert i så mange drita dårlige grupper!!! Det gjør ting med tanken (var tank på 60 og 70) og healeren at man alltid må kompensere og løpe rundt i villrede og panikk-trykke på knapper fordi resten av gruppa er helt idiot og puller mobs i øst og vest og fearer og dps'er på alt samtidig og drar aggro.

 

Jeg gjør aldri heroics med folk med sugen dps eller drita dårlig tankgear lengre, driver ikke veldedighet heller. Var forresten en rogue som prøvde seg i en heroic hin dagen i lvl70 karazhan og merciless pvp gear, det sugde.

 

Synes ikke det finnes noen unnskyldning for å komme uforberedt og ignorant til en gruppe... Hvis ikke du er første gruppa i verden som gjør nevnte instance da.

Endret av grovetussen
Lenke til kommentar

Er nå for å gi folk en sjangse jeg, selv om de har crappy gear. Er oppførselen jeg blir mest irritert over, f.eks arroganse. Når en Rogue kommer til meg å forteller hvordan jeg skal tanke før man har gått inn i instansen (eksempel) blir jeg rimelig irritert. Heldigvis har jeg ikke opplevet slik oppførsel så veldig ofte.

 

Healet en heroic Azjol Nerub hvor tanken hadde 525 defense. Meget hyggelig kar faktisk (og på vennelisten min nå) men resten av gruppen var rimelig forbannet fordi tanken tok mye damage. Ikke at jeg skjønner hvorfor DPSere skal være sint for dette, brukte Beacon of Light hele veien gjennom så ingen døde (selv om jeg måtte bruke Holy Light vel ofte, men gjør ikke noe med 23k buffed mana), men men. Rimelig trivelig kar tanken. Hadde vistnok veldig lyst til å skifte over til tank men han var guildløs, opprinnelig DPS og hadde ikke det aller beste av gear (blått ispred litt grønt).

 

Finnes mange spillestiler der ute, klart, men jeg synes det er litt far fetched å være så striks på gearet i heroics. Live and have fun, die laughing. Spillet er utrolig morsomt om man demper seriøsitetsnivået et par hakk :)

Lenke til kommentar

Grovetussen, jeg kunne ikke blitt mer uenig med deg. Hvis du er healer i en gruppe, så er det bare å si fra på en høfflig måte, om de kan slutte å pulle så mye, siden det sliter på deg. Istedet for å dra en cocky "FFS GTFO IDIOTS" stilen. Sånne folk virkelig misliker jeg. Det er mye bedre, og man kommer mye lenger ved å være hyggelig, og si fra ting på en ordentlig måte. Da er det større sannsynlighet for at folk vil høre på hva du sier også.

 

Og det at man er i blått gear betyr aboslutt ikke at man er dårlig, det er mange spillere som har alts.

 

Its the player that counts, not the gear. - Det har blitt bevist mange ganger for meg. (Med det mener jeg ikke at gear er uviktig, for det er det)

Endret av Ajaco
Lenke til kommentar

Kan vel også inrømme jeg er agressiv, men det kicker ikke før kampen har begynt, DPS med 400-1000 har ikke noe å gjøre i VoA10/25, noe som er kjent til å tiltrekke shit geared people.

Enda begynner dem å syte, fatter ikke at dem orker, er jo dem som ikke har noe å bidra med.

 

Her en dag hadde vi en warlock med 450dps, ba leaderen å kicke han og det ble han, så begynte whispers å ticke inn.

"I hope you burn in fire"

"I would raged anyway because DPS was shit"

 

Hallo liksom, warlock med 450dps sier det... Jojo, pugs er pugs, derfor er jeg veldig nøye når jeg er leader, ikke noe shit geared, been there done that!

Lenke til kommentar
Finnes mange spillestiler der ute, klart, men jeg synes det er litt far fetched å være så striks på gearet i heroics. Live and have fun, die laughing. Spillet er utrolig morsomt om man demper seriøsitetsnivået et par hakk :)

 

Jeg synes å spille useriøst er drit kjedelig. Da blir jeg gående å irritere meg over at de er treige, gjør feil, slacker ol.

 

Å pushe grensene, pulle nonstop, yte maks dps, etc er min type ting.

Lenke til kommentar

Dårlig gear er nå en ting, ved å se på gems/enchants/spec får du en mer nøyaktig (men ikke 100%) indikator på ferdighetsnivå. Gode spiller har alts og, som gjerne gjør mer dps enn hva det nydingede gearet skulle tilsi.

 

Som nyrollet ret med 100% blått gear lå jeg på drøye 2k dps i heroics, før aoe-consecration. I aoe-pulls lå jeg godt over så og si alle jeg spilte med. Da var jeg et tilfelle der gear er en dårlig indikator.

 

Se på engelskkunnskaper. Er de gode kan du nesten garantere at spilleren gjør jobben sitt, og gjerne litt til.

Endret av Lycantrophe
Lenke til kommentar

Veldig enig med lycan her. Eg sjøl har 3 alts. og 2 av dei var i full 25mann valourus gear. Skal sei det var et helvete å pugge 25mann med dei to siste charsa. Sjøl om eg kan naxx i blinde. (sliter enda med det).

 

Et godt eksempel er retpallyen min som kom med i en 10man nax under tvil pga gear, men endte opp med å gjer mest dps og damage done av samtlige. (både boss og overall ja).

 

Småkjipt å snakke om naxx no som ulduar er her, men det er jo tross alt plassen å begynne å geare. ^^

Lenke til kommentar
Når du har kommet til lvl 80 så har du spillt så lenge at et minimum av kunnskaper i spillet burde forventes. ihvertfall så forventer jeg det.

Jeg holdt forøvrig en hyggelig tone, jeg påpekte kun at man kan se før man spør om det innlysende. Og jeg kallet ingen for noe stygt som noob eller lignende.

 

Man har lovt å si i fra hvis folk er uvitende/uforberedt osv. er nå min mening.

Jeg har spilt dette spillet i snart 2 år, og har raidet i et casual guild i over 1 år.

Jeg vil hevde at jeg kan bra mye om min egen klasse og om andre.

 

Men dette med hvordan vurdere spec på en paladin ut i fra mana pool er kunnskap som jeg rett og slett ikke har hatt bruk for. Har spilt masse med både holy, retri og prot pallys i guildet, men har ikke sitti å grubla så fryktelig mye over forskjellene på mana-barene deres. Jeg vet vanligvis hvem healer er fordi det er en fra guildet. Hvis ikke går det vanligvis veldig kjapt å spørre, og folk svarer som regel helt greitt.

 

Jeg unngår som oftest pugs fordi jeg synes det så ofte er så mange utrivelige folk å treffe der.

Alt for ofte en treffer bedrevitere som mener å ha rett på å dytte på andre deres oppfatning om hva folk bør tenke eller ikke tenke på, hva de bør vite eller ikke vite, eller så er det n00bs som rett og slett ikke kan spille. Verste er kanskje når begge kombineres i en og samme person, bedrevitere som er helt på bærtur.

Lenke til kommentar

Vel opplevde i en gruppe bestående av 2 mage 1 warlock 1 DK og da meg (paladin) å få spørsmålet "Who's the healer". Dumme spørsmål fortjener dumme svar, det er jeg enig i. Men det går ann å utøve litt god "diplomati". Som de sier, God diplomati er å be noen om å reise til helvette på en slik måte at de gleder seg til turen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...