Gå til innhold

2009: Kaoset starter for alvor.


Anbefalte innlegg

Sommeren nærmer seg, samtidig nærmer det seg kaotiske tilstander. Det er svært sansynleg, og da mener jeg svært sansynleg.

 

2009 blir fort intet mindre enn en god porsjon kaos. Får Italia smake Iran`s djevelske vrede? Kanskje det, kanskje det. Men ikke sikkert.

 

Skal Iran skyte ut sitt djevelske våpen arsenal på verden? Spørr du meg, så er svaret JA.

Skjer det i år? Spørr du meg atter en gang, så er svaret atter en gang JA.

 

Kanskje vi bør våkne opp og omstille oss fra fredstider til krigstider. Også i Europa. Naturkatastrofer inkludert, har hørt rykter om ett jordskjelv i nordsjø området som vil lage flodbølge innover både England, Norge og andre land. Skjer det i 2009? Hakke peiling, har rett og slett ingen anelse. Men noe kommer til å skje også her i Nord, ifølge Bibelen. I år 2009? Nei vet ikke, men uansett vil slike ting skje i det nærmeste årene ifølge troverdige kilder. Så de er bare til å holde pusten, for de som ikke har sin sak i orden med Gud.

 

Javel nok om det, vi går videre til år 2009 og det som med stor sansynleghet kan skje allerede om få uker eller måneder.

 

2009: GRØSSENS ÅR, ja vi kan egentlig kalle det de. Fordi vi er vant til at alt er så fredelig, også i midtøsten forsåvidt. Men 2009 er bare begynnelsen, vel de har jo allerede forsåvidt begynt, men de skal akslerere fremover mildt sagt. Så det kan bli en brå overgang i verden for folk flest. Ikke minst for jødene. Mye tyder nemlig på, at 2009 blir ett år med store overskrifter.

 

...men som en god film er bygget opp, så blir overskriftene større etterhvert. Alt tyder på at 2009 blir ett år med drama, grøss og action. Og humor, iallefall visst en har sans for svart humor.

 

Israels statsminister Benjamin har gitt klart signal til verdens jøder, kom dere hjem til Israel jo før jo betre, fordi ett enormt jødehat vil blusse opp globalt i verden etter at Israel nå skal angripe Iran. NÅR? År 2009, visst de ikke blir forandring i planene, noe som det sterkt tvilsomt blir.

 

Sommeren nærmer seg, samtidig nærmer det seg krig i midtøsten. En liten krig? Nei. En stor krig? Ja en forholdsvis nervøs krig. Halleluja dere, vi lever i endetiden. Det kan en lett lese ut av Bibelens profetier.

 

I år skal nemlig Iran angripes, av den suverene super jødestaten Israel. Eller rettere sagt, Israel skal forsvare seg mot Irans djevelske planer om å sende en atombombe i hodet på jødestaten, slik at ett nytt Holocoust oppstår.

 

IDF, altså israel defence force skal stå for oppdraget (altså dette er ikke meg). Med andre ord, Israel sitt millitære forsvar må forsvare sin sivilbefolkning mot styggedom og jævelskap, noe de har blitt ganske vant til. Siden araberne ikke har latt Israel fått fred en eneste dag, hvorfor? Fordi ifølge muslimenes Allah så skal jødestaten tilhøre islam, derfor lovet islam folket at de skulle terrorisere Israel helt til de forsvant fra kartet, da Israel ble opprettet i 1948.

 

Hva tror dere Israel gjør? Venter på å dø? Hahaha, nei, de kommer til å forsvare seg mot Iran i år. Tiden er inne. Selv om verden synest at en god jøde, er en jøde som står med hendene i lommen og venter på å bli skutt gjennom hodet. Til verdens store fortvilelse, kommer ikke Israel til å vente på å bli henrettet av djevelens åndehær, som Iran sine planer er gjennomsyret av.

 

Etter at Israel har angrepet Iran og djevelens djevelske planer, skal det bli ett voldsomt jødehat globalt i hele verden, mye verre enn idag. Rettferdig jødehat? Nei totalt satanisk, ulogisk og urettferdig.

 

Folkens, vi lever i det siste tider, så det er nettop det som skal skje ifølge Bibelens profeter, nemlig en verden som skal dømme Israel helt urettferdig djevelsk og ulogisk. Hvorfor? fordi Satan ser at Gud holder på å oppfylle sine profetier med Israel, og da gjør den ondes åndehær alt for å hindre det. Og den hæren bruker mennesker for alt de er verdt, og gjør alt for å lure verden, med løgn og urettferdig hat, til å få verden til å vende seg mot Israel.

 

..fordi Gud har en helt spesiel plan med Israel, som hele verden skal bli rikt velsinget av. Selvsagt ønsker Satan å forhindre at det skjer. Og istedet blinde mest mulig mennesker til å gå fortapt. Så velg din side, før du er fortapt. Husk, velg rett side. Fordi det vi er vitne til, er en krig mellom to enorme åndehærer som kjemper om våre sjeler. Guds hær, og Satans hær. Disse hærene er i full aktivitet, nett som radiobølger, vinden og TV signaler som svirrer gjennom luften uten at vi kan se det.

 

Vil Satan lykkes? Nei, fordi Gud skal bruke Israel til velsignelse for alle verdensnasjoner. Slik at flest mulig mennesker nå skal bli frelst. Og Bibelens profetier tar aldri feil. Det blir ikke fred mellom muslimene og jødene, før muslimene lærer seg å elske sine egne barn, mer enn de hater Israel. Intet er umulig for Gud, halleluja dere, amen.

 

Iran har per. dato gjemt bort store mengder ferdig anriket uran. Mye mer, enn de som trengs for å lage en atombombe. USA og Obama har allerede varsel lampen på rødt, og er fullt klar over hva 2009 vil innebære. Iran er i full beredskap, og venter på at Israel skal forsvare seg mot Iran med ett millitært angrep på Irans atomprogram. Israel er klar til å angripe for å forsvare seg, det er ett tidspørsmål før de hele smeller løs.

 

Hva blir konsekvensne? Litt vanskelig å si, men Iran vil som hevn mest sansynleg utløse sitt arsenal mot andre land i Midtøsten. En skal ikke se bort fra at Iran også retter sitt våpen arsenal mot Europa, og da vil jeg tro bl.a Italia er i faresonen.

 

Italia var en av de som boikottet FN sin rasisme konferanse nettopp, pga. den djevelske holdningen Iran sin president har ovenfor jødene. Det uteble likegodt fra hele den djevelske konferansen. Jeg tror presidenten av Iran mislikte sterkt at Italia viste ræven til Iran sin president, da han babbler om å utslette Israel, og Iran sine styggeste raketter har rekkevidde nok til å nå Italia, selv med atombombe i bagasjen. Så en skal ikke se bort fra at Italia kan bli ett ett av de uheldige landene i Europa, fordi Iran er ondsinnet og gjør alt for å få Europa og verden til å hate jødene. Og tar jeg ikke feil, kommer sikkert Italia og Europa til å anklage jødene for at f.eks Italia ble angrepet av f.eks Iran. Hvem står bak? Riktig, det er satan som mobiliserer for fullt verden til å hate jødene og Israel. Guds utvalgte. Fordi Satan ser at han har ganske dårlig tid til å øydelgge Guds plan.

 

Israel er en gigant nasjon dere, den er hele 9 mil på det bredeste. Og er like stort som hele Oppland fylke. Vi snakker med andre ord, om uante dimensjon av en nasjon, som er så stor at Norge kunne utvidet hele landet sitt med ett helt nytt fylke visst landet Israel hadde blitt endel av Norge.

 

...de bor 6 millioner jøder i Israel. Da må en bare undres at nærmere 300 millioner mer eller mindre jødehatende arabere fordelt over verden og mange nasjoner, til tross for en gjeng med kriger mot Israel oppgjennom det siste 60 årene, enda ikke har klart å vinne over miniputt landet Israel. Det har enda ikke klart å jage jødene på havet, som er målet. Og det selv om araberne har vert totalt overlegne i antall når de har angrepet, ja selv når både Egypt, Syria, Jordan, Libanon og Irak samlet seg og gikk til massiv krig mot miniputt landet Israel dagen etter at jødestaten ble opprettet, så klarte de ikke å vinne.

 

Araber landene kan tape krig etter krig. Men Israel kan kun tape 1 krig, så er landet historie. Kommer det til å skje? Nei.

 

Hvorfor? Fordi Gud lovet at jødene skulle vende hjem til sitt fedreland, på ørnevinger fra alle verdenskanter (Bibelens hint om våre moderne flymaskiner), etter at israelittene skulle få landet sitt igjen. Og samtidig lovet Gud, at når jødene fikk moderlandet sitt igjen, så skulle staten aldri mer oppløses. Halleluja dere. Amen. Men skulle landet få fred fra verden? Nei, ikke før vår superhelt Jesus Kristus og verdens frelser skulle stille stormen. Med å returnere til vår Jord...

 

...HELE verden skal se når det skjer sier Bibelen, hvordan det da? Jo alt er på plass, direkte sendt TV, internet og slike moderne ting. Fordi menneskene skal komme langt med teknologien på det siste tider, sier Bibelens profeter.

 

Alle de som har en jøde i sitt hjerte, med navnet Jesus Kristus, verdensfrelser. Skal ikke gå fortapt, men ta del i Guds rike.

 

Gud ber oss om å velsigne, støtte og trøste Israel i disse tider. Og alle som velsigner Israel, skal Gud velsigne tilbake. Israel trenger deg mer enn noensinne, fordi snart står landet helt alene mot alle verdens nasjoner. Kommer verden til å vinne? Nei. Vi snakker nemlig om en uovervinnelig supermakt, som har den eneste Gud som finnes på sin side. Han har lovet at Israel aldri mer skal gå i oppløsning.

 

Gjør deg klar, fest sikkerhetbeltet og vent på fortsettelsen. Ha i tankene dine, når du ser 2009 krigen i midtøsten starte og at jødene blir mer og mer hatet og fordømt verden over at Bibelens profetier går i oppfyllelse, og at jødene skal bli jaget og hatet verden over. Helt urettfedig.

 

...husk visst du ikke vil gå fortapt sammen med denne verdens løgner, hat og urettferdighet, så søk Jesus Kristus din personlige superhelt, som vil berge nettopp DEG vekk fra fortapelsen, så sant du bare inviterer han inn i ditt hjerte. Fortapelsen som er etter dette livet, er ett rike med satans åndehær, og de er alt annet enn morsomt og festlig. De menneskene som får den størrste straffen, er de menneskene som har blitt forkynnt sannheten, men likevel driter i den og på skaperens tunge.

 

Har du grunn til å bli redd, når verden begynner så smått å skjelve i 2009? Ja, visst du ikke har en jøde i ditt hjerte, så bør du skjelve av redsel mer enn noen sinne. Fordi din fortapelse nærmer seg med storm skritt.

 

Dere vil mest sansynleg bli vitne til ett aller så lite spetakkel i 2009, så sant de ikke blir forandring i planene. Men de er lite som tyder på de. Tiden er nemlig på vei å renne ut for Israel når de gjelder å stoppe Iran i å sende atombomben på Israel. Lunten til denne "Iran krigen" er allerede tent, når de smeller gjenstår å se. Men de alt tyder på er at lunten ikke er så veldig lang.

 

Ta imot Jesus, len deg tilbake. Og nyt endetiden. Fordi verden som vi kjenner den idag, skal snart bli historie. Snart begynner nemlig det såkallte 1000 års riket, store omveltninger skal skje. Hvem skal regjere i 1000 års riket, de blir Jesus, jødene og du kan ta del i det hele visst du tar imot Jesus som din frelser. De hele vil overgå MATRIX mange ganger. Tøft? Ja, det er skikkelig tøfft. Du kan være f.eks i Sverige, og plutselig så er du en helt annen plass. Du skal få tildelt en superkropp av Gud. Den samme kroppen Jesus fikk, da han stod opp fra de døde. Gå igjennom stengte dører? JePp, det også. Pendle mellom jorden og himmelen på egne vinger? Ja det også. Spennende? Ja uten tvil.

 

Men først av alt, få med deg en kamerat til å bli frelst. Len dere tilbake, og nyt 2009 showet, og ikke minst fortsettelsen videre fremover. Fordi dere har ingenting å frykte, visst dere har tatt imot en jøde i deres hjerte. Jesus Christ Superstar. Fordi Guds profetier er stort. Flest mulig jøder skal hjem til sitt land, Gud har en unik plan. En plan som innebærer en stor velsignelse for hele verden. Sannheten skal frem. Og du har ingentig å være redd for, så sant du inviterer Jesus inn i ditt hjerte. Det skal ikke mer til.

 

Velsign Israel, så skal Gud velsigne deg. Israel trenger deg mer enn aldri før, i disse vanskelige tider da de snart står ganske så alene mot Verden. Og mye verre skal de bli, og det skal skje raskt. Velg side, velg Gud og sannheten. Vinner siden. Da har du ingenting å være redd for, hverken før eller etter døden.

Endret av IDF
Fjernet unødig formatering.
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Når du tydelig vis prøver å overbevise oss om at endetiden er nær, hadde det ikke da vært lurt å vise til "endetidstegn" som faktisk har skjedd og ikke dine ubegrunnede spekulasjoner om hva som kanskje skjer snart?

 

Edit:knekkebrød i tastaturet...

Endret av M98kF1
Lenke til kommentar

ja dette var fantastisk lesning dere, mene har du noen som helst kilder å vise til ang disse faktaene du snakker om.

 

og hvem skal sende raketter hvor forresten? ble litt forvirret, syntes jeg så israel og iran skulle sende raketter over alt og begge var de slemme, men den ene var litt god og....

ja..

hm....

lykke til.

mange har sagt mye fornuftig, i min mening var ikke dette noe slikt....

 

P.S. når den store flodbølgen kommer rir jeg dragen min i sikkerhet, mener det er like trolig at jeg får meg en slik som at alt dette skal skje.

Lenke til kommentar

enda en dommedagsprofeti fra deg IDF?

du skriver så lange innlegg at jeg har vanskelig for å tro du er et troll, siden du setter så mye i det, men det er langt ifra nok til å overbevise meg. spesielt når du trekker gud inn i bildet.

 

når du skal overbevise noen om noe, bør du i det minste ha et fnugg av fakta i bildet, og ikke bare påstander om snart og kanskje og antakelser om hva som vil skje.

når det kommer til din religiøse side, hvorfor skal vi ty til gud for å bli frelst og ikke Allah eller Buddha? Og om gud virkelig ønsker at verden skal ende i et massivt blodbad i 2009, hvorfor vil du si imot hans ord og vilje?

Lenke til kommentar
....at verden skal ende i et massivt blodbad i 2009...

 

Ett skikkelig massivt globalt blodbad skal ikke komme før trengselstiden kommer over jorden, der tredje verdenskrig er inne i bildet. Da snakker vi om verdenshistoriens verrste lidelser. Men det skjer temmelig sikkert ikke i 2009, men de kommer en fortsettelse etter 2009. Så verden kommer ikke til å gå glipp av det. 2009 blir bare små bagateller, iforhold til hva som kommer etter 2009. Men like fullt kommer det sansynlegvis til å bli ett aller så lite kaos i 2009, i sammenheng med at Israel går til angrep på Iran.

 

Hoved konsekvensen av de, er at det kommer til å bli ett massivt jødehat i hele verden. Som kommer mer til å tvinge jødene hjem til Israel. Slik som Bibelens profetier sier klart og tydelig. De globale jøde og Israel hatet, kommer bare til å avta mer og mer fremover. Og det blir nok ett ganske stort og betydelig hopp fremover iforbindelse med Israels forsvars angrep på Iran sitt atomprogram.

 

Og visst noen land i verden blir berørt av Iran sitt våpen arsenal, så kommer helt sikkert verden til å anklage Israel pga. det. Det er som Bibelen sier, at verden skal gjøre Israel til syndebukker, uansett hva Israel gjør.

 

Det logiske og rettferdige, hadde selvsagt vert at verden ville takket Israel for at de stanser Iran sitt atomvåpen program. Slik at Iran ikke er istand til å terrorisere verden med slike grusomme våpen. Men istedet, skal verden helt ulogisk og djevelsk spytte og sparke på Israel som takk for at de prøver stanse Irans ondskapsfulle atomvåpen planer. Ja det høres totalt teit ut, men mest sansynleg så er det faktisk akkuratt det som kommer til å bli reaksjonen fra verden.

Endret av IDF
Lenke til kommentar
Hey mann, Iran har ikke noe atomvåpenprogram.

 

Hehehe. Det var dagens beste.

 

"Kiss, roses and peace from Iran, belive us, we dont have any nuclear weapon progam. We are just picking up our potatos, and thats it actually. So dont look at us.

 

...and me the president of Iran dont going to delete Israel from the map, I was just a bit drunk when I said it, now excuse me I gotta check if my potatos growing good...

 

....and remeber we dont have any nuclear weapon program :devil: "

Endret av IDF
Lenke til kommentar

Haha, så mye tull har jeg ikke lest på en side før. Spådommer i en over 2000 år gammel bok skrevet av gamle krigere? Krig mellom Gud og Satan med mennesker som våpen? Haha, nei, klarer ikke å ta dette seriøst heller :!:

 

1914, 1925, 1941, sist i 1950 og senest i 1975 mente Jehovas Vitner at dommedag skulle inntreffe. De ble like skuffa hver gang, haha. Nei, året 2009 går nok som alle andre år uten noen særlig store problemer, samme med 2010 for å ikke nevne 2012. Haha!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...