Jump to content

stich_it

Medlemmer
 • Content Count

  4943
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

349 :)

About stich_it

 • Birthday 10/10/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

23988 profile views
 1. Du kan jo montere enn sånn enn: Kjells: Aeotec smart måler
 2. Ingen som reagerer på manglende jording? lampene er jordet til koblingspunkt men det er brukt ledning uten jordleder og plugger uten jord i andre enden. Blå leder i lampen med grå kabel ut til lyspunkt ser ut til å være enten ikke koblet inn skikkelig eller avmantlet alt for langt bak med bar kobber langt ut av koblingspunktet.
 3. Slår hovednoden av WiFi eller mister du nett på WiFi mens du enda er tilkoblet? Kan være du har en enhet som ligger i grenseland for kontakt med to noder og ikke klarer å bestemmer seg og derfor spammer WiFi til nettet kneler. Eller det kan være noe nettleverandøren din gjør /har satt opp som påvirker nettet ditt. Jeg fikk plutselig i sommer problemer med att WiFien min bare stoppa å funke og så begynte å virke igjen, viste seg å være Yale sin Accesspunkt som kødda det til, men det kom en oppdatering så forsvant problemet.
 4. Du kan smyge inn jekken å løfte i bærbroene, eller så jekker du på jekkpunktene som er angitt, jeg gjorde det på min touran og det gikk fint det, brukte riktig nok sånn gummikloss mellom jekken og bilen.
 5. Det jobbes med ERMTS utrulling som skal gi full ATC, som tilrettelegger for kortere reisetid. De skal ha det klart på Nordlandsbanen oktober til neste år, det er beregnet 5-7 år tid på å oppgradere hele banenettet. Perronger oppgraderes og utbedres fortløpende, samme med parkeringsmuligheter, det jobbes også med å tilby transportmidler som kan hentes ut og leveres tilbake på visse stasjoner. Men det er jo budsjetter å forholde seg til samt begrenset med ressurser for å gjennomføre alle prosjekter, så Ting Tar Tid.
 6. For ca 11 år siden måtte jeg avtjene 36 timer for brudd på fartsgrensen. Det gikk 4x1 time på oppfølging, 2 timer på "dumt å kjøre for fort" kurs med trygg trafikk og resten ble gjort som 6 timers arbeidsdager på ett museum hvor jeg gjorde diverse oppgaver. Jeg gikk skole og hadde fri på fredager så da la de arbeidsdagen til fredag.
 7. Det er innafor å gjøre undersøkelser på egenhånd mener jeg iallefall. Usikker på hvem som registrerer i dogweb. Hva slags sykdom er det snakk om forresten?
 8. Men du kan ikke kreve mer enn det varen er nedsatt i verdi/funksjon vel? Å kreve full refusjon blir som å si at hunden ikke lengre har en verdi? Nå tenker jeg da i forhold til forbrukerkjøpsloven.
 9. Fjerde avsnitt, andre setning:"Arvelige lidelser eller andre sykdommer som begynner å utvikle seg først etter levering er ikke en skjult feil." Det er Agria sin tolkning på det du har lagt inn, at det er noe som er genetisk arvelig, betyr ikke at det er noe som er registrert på foreldrene til valpen. Men hvis det er registrert i NKK er det vel enkelt å finne ut av, der legges jo sånt inn. At du velger operasjon som er relativt dyrt betyr ikke at du har rett på de pengene igjen, så lenge du gjorde det på eget initiativ iallefall. Men den har 5 års reklamasjon.
 10. Siste oppdatering Nå virker varslene, regner med Yale har fikset problemet da det virket på min kones telefon også.
 11. Kan det være h*n referer til at destillert vann er uten/inneholder lite mineraler og salter og over tid vil påvirke kroppen negativt? Trodde destillert vann måtte kokes til fordampning for å kalles destillert, dvs en kontrollert prosess. Vis det var forståelig.
 12. Hva slags strømforsyning har du?
 13. Liten oppdatering, Yale innrømmer at appen ikke fungerer optimalt og det jobbes med en løsning. Men når kommer løsningen? Uansett, jeg får vente å om den noen gang blir 100%
 14. *oppdatering* Nå har jeg forsøkt med 3 forskjellige iPhoner: 11, 12 og 12 mini, en Samsung s21, en Samsung tab 5e og en Samsung galaxy xcover Pro. Den eneste som har fått varsel var vanlig iPhone 12. De andre får ikke appen opp i varselinstillinger (om jeg forsto det riktig). S21'n har ikke jeg rørt noe på men alt skal være gitt tilgang og varsler aktivert. På Tab 5e og xcover Pro'n har jeg gjort alt jeg kan finne på å aktivere/endre på uten at jeg får varsler. Legger ved screenshot fra instillingene på xcoveren, jeg har undratt appen batterisparingsfunksjonen også bare for å unngå at den blir satt i dvale. Jeg er tom for ideer her nå.
 15. Hei, Jeg monterte for en uke siden en Yale Doorman L3 med access hub hjemme , den virker kjempe til hovedoppgaven som er å låse og låse opp døren, appen gjør det enkelt å holde styr på brukere, legge til og endre brukere og oppsett. Men.... Jeg får ikke pushvarsler når noen ringer på eller når smartvarsel jeg har satt opp blir aktivert, dvs jeg har for å teste satt det opp til å gi meg varsel når døren står åpen mer enn 3 minutt og når døren låses eller låses opp. Jeg kan se at hendelsene har skjedd i loggen, men ingen varsel blir gitt til noen av brukerne. Har snakket med Yale men de mener det må være mobilen, men rart at det gjelder 3 forskjellige telefoner både apple og android. Har noen erfaring med Doorman L3 og access appen?
×
×
 • Create New...