Gå til innhold

stich_it

Medlemmer
 • Innlegg

  4 956
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om stich_it

 • Bursdag 10. okt. 1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

24 360 profilvisninger

stich_it sine prestasjoner

351

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

 1. Hei, Opplever at nettverket mitt har blitt ganske ustabilt i det siste, er litt usikker på hva som gjør det men mistenker smarthuskomponent. Kjører eget separat nettverk for smarthuset, men alt går via en router. WAF og KAD faktoren begynner å bli lav nå da nettverket ikke bare er ustabilt men også krever reboot av router på tilfeldige tidspunkt for å fungere. routeren en Netgear AX3000 nighthawk er over 5 år gammel og bør nok byttes ut. Da er spørsmålet, hvilken moderne router kan anbefales for meg som har 6-8 kablede punkter(idag løst med ekstra switch), og alle trådløse enheter som går med til en familie på fire, og aller helst skal kunne levere separat nettverk til smarthuset mitt. det games på PC og PS4/5, streames til2-4 enheter samtidig i tillegg til tiktok, og div mobiler som er tilkoblet. har jo selvfølgelig lyst til å ikke tenke budsjett, men må nok være litt fornuftig. Håper dette var forståelig, hvis ikke så bare spør meg. WAF = Wife Acceptance Factor, KAD = Kid Acceptance Factor
 2. stich_it

  Latin oversettelse

  Heisann Jeg lurer på hva vil "we aim to misbehave" bli på latin?
 3. hei, Beklager vis jeg nå highjacker tråden din her, men jeg fant en QNED hos Elkjøp jeg lurer på om passer for meg. Jeg sliter med å finne info om modellen. for meg er det snakk om film tv og litt causal gaming on og offline da. LG75 QNED816
 4. Jeg skrudde av chatfunksjonen som jeg ikke visste var aktivert.
 5. Hei, Jeg har bestemt meg for at kjellerstuen skal bli spill og kino rom for familien og 75# er størrelsen jeg vil gå for, kikket idag på prisguiden og kom over LG 75" QNED816 som var sterkt redusert i pris på elkjøp. Er denne TVen verdt pengene?
 6. Appen heter "Beskjeder" fra Google i Play butikken. Bruker Telenor.
 7. Oppdatering Viser seg at jeg får sendt mms som inneholder bilde eller filmsnutt men ikke ren tekst.
 8. Heisann, jeg har ett gjentagende problem med å sende og motta MMS det ser ut til å komme tilbake med ujevne mellomrom, av og til løser det seg selv og noen ganger så er det noe jeg kan feilsøke meg til å fikse. Sist var det att en app (jottacloud) hadde blitt satt som den som skulle brukes ved redigering av mms innstillinger, nå har det skjedd igjen og jeg begynner å bli mektig lei av å ikke klare å løse problemet. Alle de vanlige skrittene man blir anbefalt er blitt gjort ha og a installert appen som tidligere har vært problemet og restartet telefonen uten bedring. Noen tips til å fikse dette?
 9. Nei. Du beskriver ikke ett TNC nett, du beskriver ett TT nett. Grunnleggende forskjellig i at TN fører jord leder fra trafo til forbruker, mens TT ikke gjør det. Ikke meningen å stjele tråden her. *oppdatering* Leste forklaringen din på nytt, du blander jordanlegg, en salig blanding av TN og TT og jording av avløp. Ett TN nett trekker ikke inn jord og N og finner god jord, den trekker med seg god jord, hvis ikke blir kabelen underkjent og må de må trekke ny. Jording av avløp er ikke for å finne god jord, det er for å jorde avløpet. Jordingspyd/lokal jord i tn nett er dobbelsikring I TN nett, det er ikke noe som trengs for funksjon TN nettet men det er krav etter NEKen tror jeg. TT nettet jorder lokalt både på trafo og i hus men legger ikke kabel i mellom.
 10. TN nettet bærer vel med deg jord fra trafo, enten som egen jord leder eller som felles PEN leder. Hvis felles med jord må denne splittes i første fordeling inn. Beskriver ikke du et TT nett?
 11. Hvis bilen er fra før 2014 stemmer dette, er den nyere er det 30 års grense for å få det gratis. Kilde: Tv2.no:familiebil uten å vinne i lotto.
 12. Du kan jo montere enn sånn enn: Kjells: Aeotec smart måler
 13. Ingen som reagerer på manglende jording? lampene er jordet til koblingspunkt men det er brukt ledning uten jordleder og plugger uten jord i andre enden. Blå leder i lampen med grå kabel ut til lyspunkt ser ut til å være enten ikke koblet inn skikkelig eller avmantlet alt for langt bak med bar kobber langt ut av koblingspunktet.
×
×
 • Opprett ny...