Gå til innhold

Forza vs GT


Anbefalte innlegg

Tipper at GT5 vill selge like bra som maskinen det er laget på, heller veldig labert vill jeg tro. GT5 kommer aldri til å selge like mye som sine forgjengere til det har det fått kraftig konkuranse fra Forza til å gjøre og hvis jeg skal tippe vill nok salget på GT blir mellom 3-4 millioner akkuratt som prologen har solgt.

 

GTplanet har seffølgelig rost demoen og den fysikkmotoren til GT5 opp i skyene, kanskje ikke så rart siden det er en fansite for GT. Rart att det ikke har kommet ros fra andre mere nøytrale sider hvis fysikkmotoren i GT5 er så bra som enkelte vill ha det til.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Fast innstilling. Men jeg klarte fint å kjøre med kontroller, og nei fysikken i Forza 3 gruser ikke noe som helst.

 

Jo forza 3 fysikken er MYE bedre enn fysikken på academy ihvertfall. Det kan ha mye med innstillinger, eller mangel på slike å gjøre, men det er direkte motbydelig å kjøre med slik det er nå.

 

Når de får på dødsonejustering så hjelper nok det på en del, samt får polert fysikkmotoren så det går litt "glattere". Er vanskelig å si hvor bra fysikkmoteren er når det ikke er mulig å holde bilen rett....

 

Når disse tingene er ordna kan man begynne å sammenligne, og da håper jeg GT kan ta overtaket igjen.

 

 

Prøv og holde en bil med 6-700 hester rett uten hjelpemidler selv så ser du hvor virkelig gt academy fysikken er :p

 

Det er vanskelig men jeg liker det, dritt morro !

Lenke til kommentar

En nissan 370z har 332hp da.

Og antall hestekrefter har ikkenoe å si på hvor vanskelig det er å holde bilen i en rett linje....

 

KEELr sier jo det samme som jeg sa, at fysikken i ACADEMY blir grusa av den i forza 3. Vi(eller jeg ihvertfall) snakker ikke om den fulle versjonen, den har ingen av oss prøvd. Jeg håper og tror de skal ha fikset problemene til release, og kan være minst like bra som den i forza.

Lenke til kommentar
Godt jobbet å komme til den konklusjonen når du kanskje har testet 1 bil i ett spill som har flere hundre biler.

 

Jeg sa Forza 3 har bedre fysikk enn Gran Turismo Academy. Om det er slik full versjonen kommer til å bli, så ja.. da har Forza 3 en bedre fysikk motor enn Gran Turismo 5 også.

Det er ikke kun min mening, men fakta faen! Og hadde du dratt trynet ditt opp av sdf.com og faktiskt prøvd Forza 3 hadde du sett det samme.

 

Det spiller ingen rolle hvor mye du sitter her å poster positive linker og forteller alle andre hvor feil de tar. Denne Academy "demoen" var direkte dårlig, og Sony burde aldri sluppet dette ut blandt vanlige folk! Snakk om å skremme bort kunder!

Lenke til kommentar

Det var overraskende mye negativ tilbakemelding på GTPlanet-forumet. Spesielt med tanke på at det er et Gran Turismo fan-forum.

Har ikke prøvd demoen selv så skal ikke uttale meg om hvorvidt det er bra eller ikke, men heldigvis er dette bare en smakeprøve så de har gode muligheter for forbedringer før spillet skal slippes.

Lenke til kommentar

Hvis fysikkmotoren som er i demoen eller vent litt fila som er på litt over 200 mb er representativt for hva som kommer i GT5 så dropper jeg hele GT franchisen for godt.

Litt rart vill det bli siden det var GT som i sin tid fikk meg til å anskaffe meg en PS2 men utviklinga har gått videre men det virker ikke som så har skjedd i GT serien. Nytter ikke bare å ha fet grafikk, man må også tenke på hva som finnes under panseret og det er her Forza3 gruser GT noe så jævelig ned i sumpa.

Lenke til kommentar

jeg håper virklig ikke at de har planer om å bruke fysikk motorn i gt academy til det faktiske spillet. og jeg håper at menyene loader på under 0.5 sec hver gang den må bytte vindu. får hver nye release av GT har loadinga på alt gått opp. jeg kunne ikke brydd meg mindre om fade mellom vinduene eller hvor høy oppløsning det var på bakgrunnsbildet.

får å være helt erlig er jeg SÅÅ glad forza3 finnes. for det er det beste bilspillet jeg vet om til dags dato. dirt2 er også et fantastisk spill. så det er egentlig nok spill for alle de som kommer til å bli skuffa over gt5.. mimmres over skuffelsen over GT3. (første til ps2) GT4 ble veldig bra. GT5 (første til ps3) er jeg redd kommer til å suge. mens oppfølger GT6 kommer til å bli bra.

Lenke til kommentar

Jeg har ikke PS3 (enda), men hadde tenkt til å kjøpe når GT5 kom ut, og jeg har ikke prøvd denne Academy greia, så kan ikke uttale meg noe om den. Har spilt GT1, GT2 (den beste i min mening), GT3 og GT5P på konsollen til en kompis og har gledet meg til 5'ern. Har også koset meg med FM2 og nå med 3'ern.

 

De av dere som har spilt Acedemy, er fysikken lik som GT5P?

Virker ikke som folk er overbegeistret over den, og nå som GT5 nærmer seg, så tror jeg at den fysikken som er i 'Academy' er den endelige. Dette tror jeg siden det tar laaang tid å lage en god fysikkmotor, særlig når spillet heter GT5. Hvis de gjør for store endringer nå, så vil spillet bli utsatt.

 

Jeg har, som sagt, ikke prøvd demoen selv siden jeg ikke har PS3 (enda), og jeg håper jeg tar feil, siden jeg gjerne vil ha en Forza konkurent på banen snart. Dette gjøre begge bedre og meg som forbruker veldig glad! :)

Endret av bshagen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...