Gå til innhold

Forza vs GT


Anbefalte innlegg

Hahaha, ja det stemmer spillet er helt ferdig og dem kan gi det ut igår omså. Bluray plata bare ligger å slenger på kontoret. Men klart, det er jo kulere å bare slacke og surfe pron enn å gi ut spillet. Kanskje de er fri for konvolutter de kan sende BluRay-plata i og ingen gidder å kjøpe flere?

 

Kom igjen, det er ingen som kjøper den. Hadde spillet vært klart hadde Sony annonsert det med store bokstaver på E3.

Endret av thklinge
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hva snakker du om? At spillet er ferdig betyr ikke at dem ikke kan finpusse det mer. GT serien er kjent for null oppdateringer etter at spillet har blitt sluppet. Det skal være perfekt når det kommer ut.

 

GT serien har heller aldri kommet på en platform der det er MULIG å komme med oppdateringer underveis. (PS1-2).

PS3 er en helt annen banan. Se bare på Prologue, der har det vært flust av oppdateringer. At PD er perfeksjonister er en ting, men at de lissom skal være så ekstreme at de lager ett perfekt spill som ikke trenger oppdateringer i etterkant er pur BS. INGEN klarer det.

Lenke til kommentar

Like mye BS som at spillet er ferdig. Hadde det vært så nær ferdigstillelse hadde vi fått en dato og mye mer enn bare en trailer på E3. De vil ha mest mulig hype (mer enn alle andre, de har prata om GT5 i ååårevis). De har ikke et spillbart spill å vise fram engang...

Lenke til kommentar

Man trenger ikke akkurat å være hemmelig agent i PD for å forstå at det ikke er ferdig enda. Normal logisk tenkning tilsier at om spillet var så ferdig så hadde dem vist det fram. FM3 kommer i oktober og om du er på E3 i LA så kan du spille det i boothen til MS. Hadde GT vært klar for en release så snart som de gir utrykk for så kan du ta deg cyanid på at de hadde vist det fram på E3.

Lenke til kommentar

Enig med thklinge her. Å snakke om det som om det var ferdig også å bare vise noen trailere på E3 tilsier at de ikke er klar for lansering. Og de vil gi en lanserings dato så raskt som mulig for å sikre seg snakk og forhåndsbestillinger for å få en god salgs uke. Når de ikke har gjort det og det er 6 måneder igjen av 09, da peker alt på at det ikke vil bli lansert i år.

Lenke til kommentar
Man trenger ikke akkurat å være hemmelig agent i PD for å forstå at det ikke er ferdig enda. Normal logisk tenkning tilsier at om spillet var så ferdig så hadde dem vist det fram. FM3 kommer i oktober og om du er på E3 i LA så kan du spille det i boothen til MS. Hadde GT vært klar for en release så snart som de gir utrykk for så kan du ta deg cyanid på at de hadde vist det fram på E3.

 

Utrolig hvor sikker du er i din sak. Tror du virkelig de ikke kunne ha vist frem noe på E3? De kunne jo bare slått på siste versjon av prologue, med baner vi ikke har sett tidligere og biler vi ikke har prøvd. Tror heller de sparer de store annonseringene til tokyo gameshow i september. Og når du sier "ferdig" så tror jeg vi misforstår det som ble sagt. Det ble sagt at spillet kunne blitt gitt ut slik det er i dag, men det betyr jo ikke at det er ferdig. For de føler tydeligvis at det er mange ting de skal få gjort før at de er fornøyd med spillet og gir det ut.

Lenke til kommentar

Høres ut som en svært lite strukturert måte å jobbe på og det er mildt sagt usannsynlig at PD opererer på den måten. De har naturligvis satt seg designmål, en rekke krav til hvordan det ferdige produktet skal være, med delmål underveis. Uten det så kan de bare utvikle og utvikle på evig tid, eller til de går lei, eller fri for penger. Ingen utviklere kan holde på sånn.

 

Du kan vel heller prøve å snu på det og komme med en fornuftig grunn til å ikke vise fram spillet?

Lenke til kommentar

De hadde allerede 1 stor annonsering, Gran Turismo til psp. Pluss at de har tokyo gameshow i september og tokyo motorshow i oktober. Det er flere plasser å annonsere/vise fram spill på, og sony må vel ha noen "nyheter" da også. Og med alt det de viste frem på E3 så hadde kanskje enda en stor annonsering overskygget andre annonseringer?

Lenke til kommentar

Snu litt på flisa, hadde Sony noe behov for å vise frem noe på E3, og hvem bestemmer så det? De har store titler som God of War 3, et Team ico spill, Heavy Rain og Gran Turismo 5 på vei, spill som har nok hypp på nette til å selge en uferdig demo til full pris av de samtlige spillene. Tror ikke de har noe mer behov for å vise frem GT5 på E3 eller andre staller, de kan heller fokusere på andre ting å vise frem på denne messen.

 

Samt, de har vist GT 5 mye frem i det siste, kunne godt snud seg mot dem at "Sony viste ingenting nytt på E3 i år som vi ikke har sett".

 

Det kan være ufattelig mange grunner til at de ikke viste frem GT5 på årets E3, men det gjør forsåvidt ingen ting, GT5 som vi har fått sett til nå ser ut til å være et meget underholdene spill og vel verd å vente på.

Lenke til kommentar
Problemet med "800 biler i Gran Turismo 4 Mobile" er at det er så djevelsk mange duplikater. De burde heller oppgi antall UNIKE biler. Det misliker jeg med Digital Polyphony, de leker et numbers game og jukser.

 

Så får vi se hvor mange, om noen, duplikater Forza 3 har blant sine 400 biler.

 

 

Forøvrig, om FM3:

 

Gamespot hadde et intervju med T10 gutta inatt. Fikk ikke med meg alt, men de viste kjøring, et fullt løp. Så like bra ut som på pressekonferansen både innenfor og utenfor cockpit. Kort om hva de sa:

 

Det første de startet med å forbedre fra Forza 2 er DEKK(?!) Dekkene i FM3 er nå deformerbare, det vil si at når man går inn i svinger og legger vekt på dekkene så vil de deformeres og presse dekksiden innover og rulle over seg selv. Grepet reduseres og man vil merke stor forskjell fra dyre lavprofildekk og dårligere/billigere dekk med høyere dekksider. Høyere dekksider og billigere dekk vil føles "slobby".

 

Tekniske oppgraderinger på bilene (oppgraderinger til motor, girkasse, motor, drivverk, stabstag, med mer) er utvidet 50% fra FM2.

 

Videoredigering skjer offline, på PCen. Gode løp / situasjoner / krasj kan med få klikk eksporteres og hentes ned fra forzamotorsport.net for redigering.

 

AIen i spillet er blitt enda smartere. Den er basert på FM2-AIen som allerede er meget bra, men den menneskelige faktoren er blitt utvidet. Om du eksempelvis følger en bil tett og prøver å komme forbi, men ikke har plass så vil AI-føreren av bilen bli stresset av at du kontinuerlig er rett på hekken og til slutt gjøre feil.

 

Online har de åpnet opp og gitt muligheten for MYE større frihet i hvordan reglene for online-løp skal skje. Noe av det samme som de gjorde i FM2 med redigering av design på bilen. T10 innser at vi spillere er mye mer kreative enn de er og vil derfor la oss finne på nye spennende gamemodes.

 

Car Damage er som vi så på pressekonferansen MYE råere. Bilene har 10 ganger flere polygoner og 4 ganger høyere oppløsning på teksturer, pluss bumpmapping, i forhold til FM2. Rollovers er også med og bilene beveger seg fritt som ekte biler og får skade som vi så på presentasjonen. Her spiller også dekkene inn.

 

Masse biler som vi har hørt, 400 fra 50 merker. SUVs er også med, mest fordi de syntes det var kult å føle fysikken når du kjører et monster med 500hk på 3 tonn.

 

 

Release date blir tirsdag 27. oktober 2009.

 

enig husker eg spillte GT 4 oss ein venn der hadde dei vell sikker 10 skylines, 91,92,93 model osv

Lenke til kommentar
Faktisk er det 39(!!) Nissan Skyline i PAL-utgaven av GT4...

 

Faktisk kan man ikke ha nok versjoner av Nissan Skyline i GT.(!!). Skyline den råeste kjerra som har noensinne rullet ut av en fabrikk i Japan.

 

Kan du ikke gjøre oss og deg selv en tjeneste th? Du maser opp og opp igjen på det samme her: "Ja, GT har fler biler, men mange er like".

Kanskje det er vanskelig å skjønne, men vi bryr oss ikke. Vi vil ha den bulletpointet, og vi vil ha muligheten til å velge akkurat det kjerra vi har i garasjen i rett farge og årsmodell. Sånn er det. Get over it. :)

Lenke til kommentar

Så du mener jeg skal slutte å delta i diskusjonen fordi du ikke liker at jeg påpeker hvor tåpelig duplikatene i GT er? Vel, beklager men du dikterer ikke hvem som skal delta.

 

Farge får du velge som du selv vil i både GT og FM. Hvorfor du vil ha muligheten til å velge mellom fem årsmodeller av Honda Civic når alle fem er 100% identiske er hensides meg...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...