Gå til innhold

Snustråden v7.0 - the real deal! LES REGLENE I FØRSTEPOST!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sikkert spurt om før her, men har de sluttet å selge Skruf løs her til lands? Snusa denne mye før for en 2-3 år siden, men gikk som mange andre over på porsjon.

 

Nå i det siste har jeg imidlertidig begynt å kjøpe en boks løs nå og da for kosen sin del (for etter min mening er det løs som er skikkelig snus) og det har gått i general ekstra sterk loose.

 

Med det samme vi er inne på savnede snuser. Savner litt Göteborg Rapé Lös også. Huska lukta og smaken av lyng. Veldig god snus! Dumt se slutta med den i løs-form i Norge.

Lenke til kommentar

Løssnus begynte å forsvinne fra hyllene i Norge for flere år siden. Er vel stort sett bare Røda Lacket, Ettan og General (+ ES) som finnes av løs i de fleste butikker. Noen har vel også Grovsnus tror jeg. Det er fortsatt å oppdrive i Sverige, men både Skruf og Rapé er vel så godt som borte fra de fleste hyller. Rapé er helt borte, Skruf er jeg ikke sikker på.

Lenke til kommentar

Det er skolearbeid som har pleid å ødelegge for meg, ellers er det spesielt etter middag det har pleid å poppe opp. Har ikke prøvd å slutte siden januar nå og det går en boks om dagen, noe som ikke er særlig bra business for en fattig student.

 

Til dere som har holdt dere en stund nå. Den beste delen med å slutte er å begynne igjen :ninja:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Neste onsdag flytter jeg inn i leiligheten min og blir gjeldsslave. Skal slutte på dagen, så får vi se hvor lenge det holder. Motivasjonen er sånn delvis på plass, men den er utelukkende økonomisk så jeg håper etter hvert at jeg merker det på andre positive måter enn bare lommeboka for å klare å holde motivasjonen oppe :p

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Okey, så nå er jeg dritlei av stort sett all snus. Finner jo ikke noen snus jeg liker lenger! Har snust general i mange år. Å har alltid vert mitt 1. valg. I tilleg har jeg snuset litt the lab, og Crushed Ice. Men nå er jeg lei av alt! Orginal poser med tobakk smak er jeg utrolig lei av. Skruf, general, n&j ect. De med den stilen der orker jeg ikke lenger. Liker litt Skruf fresh, men synst den blir litt for svak, å greier ikke snusen den fast. I tilleg blir den litt ''jentete'' for meg. Samme med 12. Å greier ikke snuse mint fast. Må ha noe annet i tilleg

Så noen som har noe tips? Noe sterkt, helst long. Litt gira på white, bare den ikke blir for tørr. Kan vere litt tobakks smak, men ikke noe med så sterk smak som General ect. I tilleg må den vere tilgjengelig på vanlige butikker.

Tenker litt på røda lacket og Gøteborgs Rape. Men problemet er at de blir for svake. Kanskje noe i den stilen, bare sterkere.

Endret av Apocalyptoo
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...