Gå til innhold

Snustråden v7.0 - the real deal! LES REGLENE I FØRSTEPOST!


Anbefalte innlegg

Og nei, Orginalè høres så absolutt ikke kult ut..

 

haha, enig! :p

 

Gidder ikke å ramse opp alt jeg har prøvd :p

Men, jeg holder meg mest til general da, rulerer med alle untatt: onyx å white. Går mest i General Orginal porsjon og General Ekstra Sterk porsjon og general ekstra Sterk løs avåtil en long sterk :)

 

edit: en liten quote feil :)

Endret av Grannystyle
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Når jeg tenker over det nå så hørtes originalé litt teit ut ja, kan hende jeg syntes det hørtes kult ut fordi jeg spiste en sånn italiensk pizza etter å ha gått rundt å sulta i en hel dag.

 

Får ta en tur til Rema i dag og se om crushed ice ligger i snus skapet, kan ikke vente, fant den i hvertfall ikke sist gang jeg var på Rema, noe som ikke var for så lenge siden

Lenke til kommentar

Fått prøvd både NJ Crushed Ice samt den nye Marlboro Strong Portion snusen. Førstnevnte var nydelig, ikke som fast snus, men en meget god avvekslingsnus langt bedre enn f.eks Thunder. Marlboro snusen synes jeg personlig var helt forferdelig, en kvalmende lukt av konfekt og en veldig rar smak.

Lenke til kommentar

hva synes folk om lucky strike nites egentlig? for min del digger jeg den, god og sterk, kul boks med to gekkoer/salamndere som lyser i mørket og kule poser(sorte). renner ikke så fort heller. 7-8/10 for min del.

Endret av taba
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...