Gå til innhold

Høy lønn med kortest mulig utdannelse. Forslag?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jobb: Vaske t-banevogner (nattskift).

Lønn: ca. 500.000 med mulighet for mer dersom du jobber ekstra.

Utdannelse: Ingen

 

 

WTF!!!??? Seriøst!!

Kan også nevne avisbus spes. i Oslo...Etter du er ferdig med avisrunden, så kan du farte rundt i din splitter nye BMW..

Lønn: 400000/500000++++++

Lenke til kommentar

Illus og henvat04: Har dere noe referanse til dette? Er 500 000 kr en normalt lønn å forvente for slike jobber? Jeg er ikke interessert i å vite at en kan muligens tjene masse penger i et arbeid, dersom realiteten er at en oftest tjener mye mindre.

 

Jeg spør heller: Er det realistisk å tjene så mye? Gjerne utdyp.

Lenke til kommentar

 

Har ikke etterspørselen på papirutgaver gått ned med årene? Utifra artikkelen var etterspørselen etter avisbud større noen år tidligere (da flere tjente over en mill.), mens da den ble skrevet var ikke presset like stort. Nå fire år senere vil jeg tro det kun har gått en vei, og da er det ikke lett å forhandle seg bedre lønnsvilkår. Merk også at selv om de skriver at det ikke er uvanlig å tjene 400-600 k, betyr det ikke at det var vanlig. Her er det også medregnet ansiennitet, så da kan jeg argumentere med at det ikke er uvanlig å ha 700-800 k som flygeleder. Det er dog ikke startlønnen.

 

Men avisbud tjener mer enn jeg hadde trodd.

Lenke til kommentar
Du står opp kanskje kl02 men er i sengs kl06 og er oppe kl13 for å jobbe til 17, fungerer sikkert bra for de som gjør det.

 

Jeg har vært avisbud engang med den syklusen og det er ikke noen jobb for pyser. Bare innvandrere, rumenere og "self-made-men".

 

Ofte er avisene forsinket til hentepunktet og det forskyver dagen. Hvem sover fra 6 til 13? Du har ingen lang friperiode i løpet av døgnet heller og kan ikke drive aktiviteter og omgås andre folk.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Tror man kan ta et kort kurs i klatring (tror det kalles "tilkomstteknikk") og få godt betalt off-shore. Tror kurset tar ca. 2 måneder, men har bare hørt om det gjennom en kollega for et halvt år sia, så jeg husker ikke stort. Har ikke funnet ut noe mer om det, men det kan være verdt å undersøke.

 

Angående avisbud og vasker: Dette er jobber du ikke orker å ha lenge nok til å tjene mye på. Som vasker jobber du på natta, og det er nok en god sjanse for ryggproblemer, ryggen din er trolig verdt mer enn 500k i året. Som avisbud jobber du til upraktiske tider og det må være innmari kjedelig.

 

Kan hende at lønna for nattevakter er god, og da kan du nok ofte bare sitte og kjede deg/game/høre på musikk.

Lenke til kommentar
Bli en fotballspiller! Er du god nok, tjener du rundt 100mil!

Dette er eksempel på nok en dødnakke som ikke har lest hva jeg spør etter. Les med hell hele tråden, eller i det minste det jeg har skrevet.

 

Og motivasjonen, for de som lurte, er å spare penger nok til at jeg kan tjene litt ekstra på høyrente eller verdipapirer i fremtiden. Da må jeg ha en jobb som gjør meg i stand til å spare opp mot 80-100 000 i året i noen år.
Musiker eller Idrettsutøver innen en populær sjanger/sport burde gi en del penger i kassa

Jeg spesifiserte kanskje ikke godt nok. Jeg tenker realistiske jobber som hvermansen kan ta (forbeholdt oppegående i hodet og arbeidsvillig), hvor en fort kan komme i jobb og tjene gode penger. Du kan ikke kalle deg musiker og tjene penger uten å kunne spille. Og det tar ofte flere år å mestre et instrument nok til å i det hele tatt tjene penger på det. Det samme gjelder for sport. Du skal være godt trent fra før og ha den rette forutsetningen for å kunne drive med idrett, ikke minst å tjene penger på det.

Jeg er ikke interessert i jobber hvor en potensielt kan tjene en mill, det kan du sikkert gjøre i mange jobber. Jeg tenker på jobber hvor snittet for den bestemte jobben har godt over gjennomsnittet lønn. Edit: altså at det er sannsynlig å starte med god lønn når du får den bestemte jobben.
Jeg er ikke interessert i å vite at en kan muligens tjene masse penger i et arbeid, dersom realiteten er at en oftest tjener mye mindre.
Til TS:

Få deg en rik far som kan ansette deg i selskapet sitt.

Til Robotcoop: Har du noe konstruktivt å fortelle, så foretrekker jeg det. :hrm: Jeg viser gjerne til innlegg nr.21: og utdyper - Bull kan du legge fra deg en annen plass...

Got it?

Endret av apegryn
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...