Gå til innhold

Den Offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden (tm)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

da jeg tok min tattis turte jeg ikke si noe. for det første så jo han tattoøren litt stor og skummel ut (vise seg at han var verdens hyggeligste kar og at han blandt annet tattoerer en av gittaristene i Guns & Roses) og for det andre hadde jeg litt noia for at noen av linjene ikke skulle bli skikkelig rette hvis han satt og pratet og ble ukonsentrert samtidig.

Lenke til kommentar

7 er mitt favorittall og har vært det så lenge jeg kan huske, i tillegg er jeg veldig fasinert av gammelt romersk, gresk, egyptisk osv.

 

Har sett det er mange forskjellige måter å gjøre det med etterbehandlig, men nå sa tatovøren min hvordan jeg skulle gjøre det så jeg forholder meg til det hun har sagt.

Lenke til kommentar

Det lureste er som regel å følge tatovøren sine instruksjoner, som du jo gjør :) Tidligere diskusjoner har alltid bunnet ut i at det ikke finnes no fasit for etterbehandling.

 

Jepp var det jeg og tenkte, har fått med en lapp med instruksjoner og da syns jeg det funker fint å følge den siden det er de som tar touch-up på den om det skulle være nødvendig.

Lenke til kommentar

Vet flere har sagt det før, men det kan ikke sies nok: FuckYeahTattoos er en fantastisk side for de (som meg) som har tatovering og ser etter inspirasjon for sin neste, og også for de som ikke har tatovering, men lurer på på å ta en. Her ser man hvor vakker kunst tatoveringer er.

 

mye bra der. kom på en tekst til ny tattis som jeg kunne hatt rett nedenfor nakken og over skulderbladene men må la den tanken modnes litt først.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...