Gå til innhold

Den Offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden (tm)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Kan ikke huske å ha sett så overkill mange av de.

 

Bæææægg. Øra mine er så vonde at jeg har lyst til å sage de av.

Det gjør ittno..

 

Edit: at du ikke har sett så mange av dem altså.. :p

 

 

jeg har begynt og se flere og flere som har hjernkors nå, veldig mange som har begynt og ha de i en slevee.

Lenke til kommentar

Dette har vel blitt diskutert opp og i mente men siden vi befinner oss på den forholdsvis frie verdensveven tillater jeg meg å si, igjen, at smerten er en del av 'pakka'. Det gjør vondt, det blir en grense å bryte og følelsen når man har gjort det er herlig.

Føler man at man ikke kan klarer det så er det kanskje en tanke å revurdere om man skal ha en modifikasjon(?).

Lenke til kommentar

Det synes jeg er tullete. Det er snakk om et bilde på kroppen, hva det skal eller ikke skal får være opp til enhver. En ting er å henge etter kroker, der er smerte en del av opplevelsen. Dette er bare en tegning på kroppen, evt et lite hull for å pynte seg. Jeg ser ingen grunn til at det "skal" gjøre vondt, eller at man ikke fortjener tatovering/piercing fordi man ikke er typen som liker smerte.

Lenke til kommentar

Det er sikkert noen her inne som ser Miami Ink..

 

Miami Ink is a reality show on TLC that follows the events that take place at Love Hate, a tattoo shop in Miami Beach, Florida.

 

Jeg har da tydelig sett "Miami Ink"-skilter på fasaden hundrevis av ganger, men aldri Love Hate? :dontgetit:

 

Kat Von D became a full time crew member for two seasons, after which she was fired

En hendelse jeg aldri har fått med meg, hvorfor ble hun sparket?

 

Sitatene er fra http://en.wikipedia.org/wiki/Miami_Ink

 

Det er egentlig to shapper de har. "Miami Ink" hvor de spiller inn episoder og selger effekter som t-shirts og sånn.. Og så er det LoveHate tattoo hvor de tattoerer til vanlig. Gå inn og sjekk http://www.lovehatetattoos.com/..

 

Kat Von D ble sparket fordi hun ikke helt passet inn i Miami og for at hun snakket dritt om studioet. Men hun fikk sitt egent show i LA,som heter LA Ink..

Lenke til kommentar

Njoo, ser ut som Tessan har rett. De har en "Miami Ink"-adresse, som nå er blitt strictly retail, altså div. effekter, og en tattis-adresse:

 

"June 15, 2008

 

Our Miami Ink location is now strictly retail, so if you’re planning on getting tattooed, stop by 1360 Washington Avenue.

 

If getting tattooed and shopping gets you thirsty, not to worry, the boys opened Love Hate Lounge located at 423 Washington Avenue (9pm-5am daily) - all located on beautiful South Beach."

Lenke til kommentar

Ang. smerte så har jeg aldri tenkt på å bruke bedøvelse. Gjør det vondt så gjør det vondt der og da, men så har man det for resten av livet. Å tatovere ved albuen og skulderen der det er hardt samt bak overarmen der det er tynn hud var ikke det beste jeg har vært med på, men nå er det gjort og jeg angrer ikke pga. at det var noe vondt der og da.

Det samme med piercing. Et stikk gjennom brystvorten var ikke det beste, men det var raskt og så var det gjort. Forøvrig var det ikke uutholdelige smerter heller.

Lenke til kommentar

Jeg har ikke kjempeproblemer med smerte jeg heller akkurat. Har tatovert hele ryggen, og har flere piercinger. Men akkurat brystvortene var jeg nervøs for, fordi det er et veldig følsomt punkt på kroppen for meg. Og ja, å si at slikt "skal" være vondt er dustete. Det er helt opp til den som skal ha greia på kroppen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...