Gå til innhold

Windows 7 - Diskusjon, erfaringer og forslag (utdatert).


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hei, jeg har instalert Windows 7 RC får ikke lyd, Soundmax driver tror jeg at jeg trenger. Et eldre asus hovedkort med intrigert lyd kort ... Noen som kan hjelpe meg ?

 

Jeg brukte audiodriver fra cd-en til hovedkorte. Kjørte install i Vistakompatibel-modus. Men jeg hadde lyd før jeg installerte driver. Trengte bare driveren for å få 5.1 aktivert

Lenke til kommentar
Eit anna spørsmål før eg oppgraderer frå beta til rc. Er det ikkje slik at betaen slår seg av etter to timar? Vil ikkje dette skapa problemer dersom oppgraderinga til rc tar meir enn to timar...?

I utgangspunktet kan man ikke oppgradere i tradisjonell forstand fra Beta til RC. Man kjører en full installasjon, men beholder alle gamle filer på disken. Skal man oppgradere på vanlig måte må man editere noen systemfiler for at det skal gå. MS har lagt inn sperre for å gjøre det direkte. Skal du tvinge inn en oppgradering så tar det vel uansett ikke to timer, da skal det være en rekordseig W7-installasjon du skal tygge deg gjennom ;)

Lenke til kommentar

Må rett og slett si meg mektig imponert med Windows 7 akkurat nå. Nylig gått til innkjøp av en Nokia 5800. Koblet den til vha. en USB-kabel, og vips dukket et ikon av mobilen opp på oppgavelinjen. Det var fullstendig støtte for den fra første sekund. Og ikke nok med det, jeg prøvde å kopiere en helt vanlig videofil (720p, faktisk!) inn (via Explorer), og da fikk jeg spørsmål fra Windows 7 om jeg ville konvertere den til det rette formatet før den la den over på telefonen :)

 

Null ekstra programvare installert, ingen videokonverterings-software til 49$ og ingen ekstra drivere.

 

Screenshot

Endret av loathsome
Lenke til kommentar

Jøss, det var en handy liten ekstra feature :D

Finner daglig et par småting som både imponerer og av og til et par bugs.

 

Irriterer meg blandt annet at hvis jeg har flere brukere så lager Mediaplayer flere trådløse streamings netverk tilgjengelig til min PS3 , dvs bruker A , Bruker B etc...

Går jo ann å slå av men usikker på om denne featuren fortsetter I RTM.

 

Noen som har en RTM versjon oppe og går?

Lenke til kommentar

Gleder meg til 7 kommer. Jeg har kun installert Wista på 1 av 3 pc'er, da XP synes å fungere mye bedre på en del områder. For meg så skal bare et operativsystem være det som ligger i grunnen og bruker minst mulig ressurser og gjør det enkelt å kjøre alle programmene som er hovedattraksjonene, og som har smarte løsninger for å gjøre dette så smooth som mulig. Fancy grensesnitt er ikke så viktig som at det skal gå raskt og sikkert. Mine maskiner bruker laaang tid spesielt på oppstarten. Håper at 7 får bedre utnyttelse av ressursene enn tidligere versjoner, slik at jeg slipper så mye venting.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...