Gå til innhold

Den store Windows Mobile - tråden!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har nå sittet å klådd litt på min nye HTC HD. Det jeg ser for meg er at jeg kommer til å rote det til litt etterhvert siden det er min første windows mobil. Er det noen som kan svare meg på om det finnes en sånn tilbakestill til fabrikkinstilling eller en form for formatering av hele telefonen på HD?

På Nokia gjorde jo tilbakestill funksjonen at man mistet en del programmer som var lagt til (tredjeparts osv), og det beste var oftest å koble til pc og kjøre full formatering og oppdatering av programmvare for å få den til å bli "ren og ny"

Endret av tomfly
Lenke til kommentar
S2SU

-Den mest geniale tastelåsen for trykkskjermsmobiler der ute.

 

Gyrator 2

-Snur skjermbildet i en rekke applikasjoner/menyer når du snur telefonen (krever accelometer)

 

Klaxon

-Genial vekkerklokke. (Dersom telefonen din har lyssensor, kan klokken stilles til å slå seg av i det lyset på rommet du befinner deg i slåes på +++.

 

Fotmob

-Holder deg oppdatert på en rekke ligaer (inkl. tippeliagen) og gir deg scoringsvarsel og liveoppdateringer av en rekke kamper. Denne er helt genial!

 

TorchButton

-Lommelykt

 

Alle disse programmene brukes flittig på min HTC Touch Pro. :)

 

Mine erfaringer

 

Klaxon. Denne ringer enten du har huket av dag eller ikke(da er hele vitsen borte). Er også lite logisk å se hvilke valg du foretar deg med tanke på de ulike symbolene

Kjekt at du kan velge noe annet enn de tullette windows lydene

 

Torchbutton: Kjekk, men den lyser i 30 sekund så er det slutt......

 

Fotmob: denne funker

Lenke til kommentar

Klaxon

-Genial vekkerklokke. (Dersom telefonen din har lyssensor, kan klokken stilles til å slå seg av i det lyset på rommet du befinner deg i slåes på +++.

 

klaxon er jo veldig dårlig da, man kan ikke stole på programmet fra hver tid man byttet klokkelsett. jeg har funnet ut at hvis en byttet klokkeslett skal en også velge ringelyd på nytt, kan godt være den samme som før. OG! ops! ringe volumet kommer ann på hvor høyt windows mobile media playeren er innstillt på, har gått i den fella ett par ganger før jeg fant ut at det hadde noe å si, kanskje derfor jeg er litt skeptisk til hele vekker klokken. :(((((((( F! windows mobile, never b. it.

Lenke til kommentar
Du legger .cab filen inn på telefonen din, finner den i telefonen din, og kjører den. Funker ikke det?

 

Nei, Har siste versjon av .cab filen men får bare feilmelding ( Kan ikke instalere ) og dette gjelder kun HD Tweak. Har instalert masse annet uten problemer.

Endret av Djrunner
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...