Jump to content

Makaakaaa

Medlemmer
 • Content Count

  500
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)
 1. Bestilte RTX3070 når det slapp, og fikk kortet for et par dager siden. Da satt jeg på PC, oppdaterte siden kontinuerlig frem til det stod som lagerført, la det til i handlekurv og betalte med Vipps. Nå i dag bestilte jeg 5800x, som nå er sendt. Da satt jeg på jobb med mobilen i hånda, og oppdaterte kontinuerlig. Gjorde det på samme måte som med GPUen, men måtte her gjennom Bank-ID-regla samt legge til 10% rabatt. Så da tok det noen ekstra sekunder. Slapp dette når jeg handlet 3070. Kanskje er Vipps veien å gå? Har ikke følt at jeg er spesielt kjapp noen av gangene, men leser jo at folk anklager andre for å bruke bots og den type ting, så da tenker jeg jo at mange føler de har gjort det veldig raskt. Da er kanskje svaret betalingsmetoden man bruker, fremfor ren hurtighet?
 2. Bestilte 5800x kl. 15:03, 10% rabatt og betaling med Vipps. Grønn status og pakkesporing hos Komplett.
 3. Hola! Vi klarer ikke stille med lag i dag, beklager. Og beklager sen beskjed! Legg inn en WO, så får dere win. Ha en flott kveld!
 4. Hei! Beklager at dette kommer så tett opptil kampen, men robotstøvsugeren min spiste fiberledning i går, og jeg har nettopp snakket med montør, de kommer ikke før i morgen. Har dere mulighet til å spille mandag kl. 19?
 5. Fiberen sitter viklet i plastdekselet til sentralen, og jeg tenker at for å få av dette dekselet, må enten fiberen kappes eller dekselet klippes. De tar kanskje heller dekselet? Pluggen er, så vidt jeg kan se, for stor til å kunne trekkes ut av dekselet. Dette er en CPL3 sentral, jeg aner ikke om den bruker samme kontakt som de nyere typene.
 6. Hei! Må ha inn montør pga. brudd på fiberledningene innendørs, og tenkte jeg skulle høre med Viken fiber om de samtidig kunne bytte til en nyere hjemmesentral. Fikk da til svar at de skulle ha 2990,- for ny hjemmesentral, og 1990,- for å rette bruddet. Mitt spørsmål er altså om fiberen må kappes ved bytte av sentral, og om jeg kanskje kunne brukt dette som argument for å slippe kostnaden med å rette brudd ved bytte av sentral.
 7. Hei. Skal operere mandler i morgen, og lurte på hvordan du opplevde dette! Vil helst ha opplevelser fra nyere tid, og ingen useriøse kommentarer som skal skremme meg. Bare vær helt ærlig.
×
×
 • Create New...