Gå til innhold

- Den Store Far Cry 2 Tråden -


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Til alle dere som syter over at dere ikke får grafikken på topp eller klager på at dere ikke kan forandre ting eller ikke finner map editor...

 

Det er sånt som gjør meg glad for at jeg kjøpte konsoll i stedet for en PC man må drive å oppgrade + kjøpe utstyr til hele tida. :!:

 

Vell og det er det her som gjør meg så glad for at jeg kan spille dette på PC og ikke konsoll:

 

Even on rigs closer to mid-range the graphics settings can still be set relatively high and the performance is smooth. On consoles, the lighting effects that sparkle so brilliantly on the PC aren't as pronounced, the framerates more jittery, the edges on weapon models not as smooth, and some of the shadowing nowhere near as detailed.

 

Også greit å ha med

 

There's also the odd issue of save points, which is one of the major differences across console and PC versions. In the Xbox 360 and PlayStation 3 versions, you can only save at the designated points, which appear as blue, wall-mounted boxes and are located in and around safe houses and a variety of other locations. In the PC version, you can hard save anywhere as well as quicksave and quickload, yet the save points are still littered around the landscape for some reason. It could potentially significantly alter potential play styles, since PC gamers will be free to hit F5 before they try something crazy, whereas console gamers might be more reticent to experiment for fear of reloading a save point from 15 minutes prior.

 

Ser abselutt ikke en god grunn til å velge konsoll når det gjelder dette spillet :p

Endret av MrLG
Lenke til kommentar
Jeg er kommet såvidt ut i spillet, og nå skal jeg inn i en bar som jeg ikke husker navnet på, men problemet er at det går ikke og gå inn i den. Kan det være fordi det er natt i spillet? Isåfall må jeg vell bare sove til det blir dag! Eller er det egentlig grunnen?

Du må kjøpe noen våpen først i våpensjappa rett over gata. Da kommer du inn.

Lenke til kommentar

En av tingene på PC er at man faktisk kan kjøre bedre grafikk en noen annen konsoll kan.

En konsoll ville ikke klart å kjøre f.eks Crysis i nærhete så bra som en bra PC ville.. Selv ikke PS3`en, siden 7\8 kjerner ikke holder, når grafikk-kortet der er en flaskehals man ikke kan bytte ut.

Synes også kontrollene er MYE bedre på PC, men det er vel forsåvidt en vanesak.

Lenke til kommentar
Jeg har aldri prøvd en map editor før, og jeg klarte å forstå den ganske raskt... Anbefaler deg å leke deg litt med den :D

Bra. Jeg har såvidt kikket innom, og den virket ikke fullt så avansert som jeg hadde trodd. Det kommer nok likevel til å ta tid. :)

 

Her om dagen plukket jeg opp en AR16 som lå i et av safehousene mine (tror den tilhørte en av buddyene mine), og ble litt overrasket da jeg så at den hadde påmontert sikte. Er dette standard på dette våpenet, eller er det en slags oppgradering jeg kan skaffe? :hmm:

Lenke til kommentar
Fikk spillet i dag og har spilt helt fra jeg kom hjem fra skolen og er nå på 12%

Jeg er vertfall en av dem som synes dette var utrolig rått. Flott grafikk og store områder å utforske. Det eneste jeg kan utsette på det er at AI'en er noe klomsete til tider.

Utenom det så er dette et utrolig rått spill, jeg er vertfall fornøyd =)

 

Jeg likte også spillet godt. Synes folk pirker for mye. Spillet har mange kule detaljer, slik som at han faktisk holder kartet fremme mens verdenen beveger seg rundt. Men slike detaljer får folk til å bli kravstore. Oppdaget dette da en kompis sa at han synes det var leit at fyren ikke girer og trykker inn gasspedalen når han kjører. Greit nok, men sånne små filleting er så og si irrelevante.

 

AI'en kan, som sagt, være klumsete. Jeg opplevde at en kar i en VCP ble kjørt over av sin egen patruljebil. Vel, jeg så aldri at det skjedde, men når bilen hadde pasert lå det en død fyr på veien. Sånne snodige glitches tar jeg egentlig bare med et smil, da de skjer så sjelden, og ikke invirker spillet generelt på noen som helst måte.

AI'en er absolutt god nok for å være et FPS. De prater og roper, skyter og løper. De bruker dekninger på en logisk måte, og de skjønner at bilens gasspedal også kan brukes som et våpen.

 

Har hatt mange artige shoot-outs, blant annet en hvor jeg angrep en VCP: Jeg hadde klart å slakte dem alle ned, bortsett fra en siste mann. Mens jeg pepret løs på tømmerstokkene han gjemte seg bak, fikk min kjære AG klikk, og mens jeg sto der og strevde med å få utbedret feilen, så visst fienden sin sjanse til å ta meg ut en gang for alle. han hoppet inn i en bil, gasset på, og var milimeter unna å knuse meg inntil en stein. Jeg fikk så vidt hoppet unna, siktet inn på hodet hans og avfyrt et dødelig skudd på ham, som nå hadde slengt seg opp på MG'en på taket av bilen. Måtte trykke på Escape og puste litt etter den der. Hehe.

 

Én ting jeg synes er høyst negativ, er at bakken og områdene rundt deg generelt er veldig lyse når det skal være svart natt. Sånn skal det ikke være. Dessuten synes jeg voice-over'n kan virke overlig falsk og "opplest" til tider. Men slike ting klarer jeg fint å svelge i et ellers flott skytespill som jeg skal ha mange fine timer med. :)

 

EDIT: Jeg synes forøvrig ikke fiender tåler for mye. Jeg spiller på Infamous, så jeg har dødd en par-tre ganger på de to timene jeg har spilt. Men det er ikke fordi jeg ikke har fått puttet ned en fiende. Mye heller fordi de har klart å overrumple meg på alle kanter, og skutt meg ned. Quick load, prøve igjen på en litt annen måte; molotovs her, 7.62 der, og vips så er camp'en utslettet.

 

I Crysis tålte de mye, ja - men selv der virket det realistisk. Jeg følte det virkelig når jeg traff dem på brystet, at kulene ikke gikk gjennom den tykke pansringen deres. I hodet derimot, virket det langt bedre. Gikk gjennom hele spillet på den vanskeligste graden (flere ganger) uten særlige problemer.

 

EDIT2: En liten filleting som irriterer meg - en hardbarka våpenidiot - er at AG'en har 30 skudd i magasinet, når man ser på modellen at det er et 20-skudds magasin. Faen, når de skal ha det så autentisk at de har med gamle våpen det er lett å finne i Afrika i virkeligheten, synes jeg de kunne gjort det rett! ^^

Men igjen, kun nok en filleting.

 

MEGET GODT SAGT!!! Har nå akkurat kjøpt spillet, ikke prøvd det ennå, men har inntrykket av akkurat det samme! :)

Lenke til kommentar
Jeg elsket i hvertfall spillet!

 

For det første, så er grafikken perfekt. Med det mener jeg ikke at den er så fin som mulig, men den er veldig fin å se på, men enda viktigere, fortsatt spillbar på de fleste mainstream-PCer. Jeg spiller det for eksempel fint på min laptop med et 8800M GTS-kort.

 

Videre liker jeg allerede lengden på spillet. Jeg har spillt i hele dag, og bare kommet 20%. Jeg liker også friheten. Jeg kan gjøre det jeg vil, gjøre de oppdragene jeg vil, jeg kan velge fremgangsmåten i alle oppdragene, jeg kan velge om jeg vil gjøre bonusdelen av de oppdragene der jeg kan gjøre noe sammen med en av mine venner i spillet osv.

 

Det er også mye gøy man kan gjøre i dette spillet som man ikke kan i andre. For eksempel, så har vil jo flammene. Tidligere i dag holdt jeg på med et oppdrag, hvor jeg ble overrasket av 5-10 menn. Da husket jeg å ha sett et klipp hvor en som viste fram FC2 brukte molotov til å tenne på gresset for å holde fiendene vekke. Dette gjorde jeg og løp opp i noen steinknauser og skjøt alle med sniperen. Dette er jo bare et av mange eksempler, men forteller litt om hvor store mulighetene er.

 

Det eneste jeg misliker er at hver gang jeg kommer til et kryss som er "okkupert", må jeg enten ta knekken på dem eller kjøre i all hast unna. Jeg syntes det skulle vært sånn at hvis man drepte alle på det stedet, så holdt de seg unna der, i hvertfall i et par dager.

 

Alt i alt, et veldig bra spill som jeg gleder meg til å spille i helgen.

 

 

Veldig enig. :thumbup: Har bare spilt 3 timer sålangt (opptatt med Fable 2 nå :p ) men sålangt elsker jeg det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...