Gå til innhold

Anmeldelse: Spore (PC)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Merk: Det er verdt å merke seg at Spore kommer med en kontroversiell versjon av Securom, og mange kunder har rapportert om at denne kopibeskyttelsen har ført til store problemer med deres maskiner.

 

Bra du fikk med dette, men hadde vært på sin plass å fått med at det er 3 aktiveringer mot web også, da både ved reinstall og bytte av enkelte hardware deler i pcen.

 

Spillet ser personlig ut som noe jeg kunne tenkt meg å spille igjennom en gang, men da de to punktene over ikke er noe jeg vil støtte, så legger ikke jeg igjen pengene mine hos EA denne gangen. Vi får se hvordan det blir når WAR kommer ut.

Lenke til kommentar

Jeg fikk mitt i posten i forgårs. Gikk skuffende raskt å komme gjennom det. Er man en smule effektiv og ikke bryr seg for mye om utsendet på skapningen raser du gjennom de 4 første stadiene på 4-5 timer de første gangene.

 

Det er forresten en "achivement" i spillet å klare første fase på 8 min.

 

Jeg har nå en religiøs, en militær og en økonomisk skapning (grønn, rød og blå). Har ikke testet å være forskjellige ting i de forskjellige fasene. Feks kjøtteter, så diplomatisk osv.

 

Jeg tror det er skapningsverktøyene og mulighetene til å lage ditt eget som vil få noen til å fortsette med dette. Gjerne noen av de samme menneskene som spiller the sims enda. (forsåvidt også et spill som er raskt om man spiller effektivt for å oppnå max verdier i det meste og ikke bryr seg videre om utseendet)

 

Morro ide, men ikke så vansklig og dypt som jeg skulle likt å hatt det.

Lenke til kommentar

Fin anmeldelse.

 

Haddet håpet på en mer fordelaktig en dog, på bakgrunn av at jeg mer eller mindre har erklært offentlig at jeg neppe kjøper Spore (SecuROM + 3 aktiveringer = ufyselig kundebehandling) med mindre anmeldelsene gløder. :/

 

Bare å lage skapninger har spist opp mange timer, men jeg ser ikke hvordan det å lage ting og tang kan være underholdende i lengden - og hvis resten av spillet nærmest er middelmådig...

Lenke til kommentar

Fikk spillet i posten fra Absoluttspill idag.

 

En ting som irriterte meg grenseløst var at man ikke kunne forandre språk noen steder, så vidt jeg kunne se. Orker ikke spille med dårlige norske oversettelser. Latterlig...

Fikset det med å gå inn i spillmappa, \Spore\Data\Locale, og erstatte text.package og ui.package i no-no mappa med de fra en-us mappa.

 

Men ellers er morsomt spill så langt!

Lenke til kommentar

Hmm, jeg har ventet helt til ikveld med å bestille Spore (mest p.g.a. skepsisen til SecuROM), men tenkte pytt pytt og bestilte det for ca. en time siden.

 

Etter å ha lest denne anmeldelsen har jeg fått det jeg kaller "Black & White" følelsen, som går ut på at jeg vil sikkert like spillet i ca. tre dager, gjerne bli lei det etter første gjennomkjøring, for så å gjemme det bort (godt inni spillhylla mi, langt unna dagens lys) i flere år fremover...

 

Klart, jeg håper at det ikke blir sånn.

Endret av CosmoK
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+212343
Folk er fornøyd med 7/10?

 

Tydelig at PC spillere har lite å velge mellom i disse dager.

 

7/10 er fremdeles en god karakter. Sjekk karaktersystemet til gamer.no. Hvis du bare spiller 9/10 og 10/10 spill går du glipp av mye god kultur.

 

Og hvis jeg skal spille alle spill som scorer rundt 7 får jeg ikke tid til mye annet. Og vil kjede meg ganske kraftig også.

 

Så du gir ikke spill med en godt konsept en sjanse engang hvis ikke karakteren er blandt de 3 høyeste? du vet, det går an å gjøre seg opp en egen mening og ikke styre etter andres. ikke noe personlig altså, men jeg er så lei av at folk ikke gidder å gjøre seg opp egen mening, men bare leser anmeldelser slavisk. som en kommenterte over, du går glipp av mye god kultur! dette gjelder film på lik linje som spill. folk som ikke gidder å gå og se en film hvis den ikke er top 20 på imdb (satt på spissen) kan gå glipp av mye stort! men nok OT, JEG skal hvertfall gi spore en sjanse, selv om omtalene så langt ikke har vært like strålende som jeg hadde håpet

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...