Gå til innhold

Mannen med ljåen

Medlemmer
  • Innlegg

    15 425
  • Ble med

  • Dager vunnet

    23

Alt skrevet av Mannen med ljåen

  1. Er det noe vi skal strekke oss etter? Jeg synes det er fint å eie selv.
  2. https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/dR5e5w/stoere-i-tyskland-skrur-opp-ukraina-stoetten-og-betaler-for-mer-luftvern SISTE: Støre i Tyskland: Skrur opp Ukraina-støtten og betaler for mer luftvern Støre-regjeringen vil høyne støtten fra Norge til Ukraina betydelig den nærmeste tiden.
  3. Uenig. Det er ikke en konkurranse i å komme best ut av det, men spørsmål for Ukraina om å overleve som selvstendig demokrati eller bli en del av Russland. Ukraina mister sivilbefolkningen i bomberegn, som flyktninger til bl.a. Norge og pålitelige menn i fronten. Russland blir kvitt kriminelle, desperate, minoriteter og lettlurte fremmedarbeidere. En kan argumentere for at dette ikke er et tap for Putins visjon i det hele tatt. Alle kamphandlingene og all ødeleggelsen foregår i Ukraina. Russland kan når som helst trekke seg, og etniske russere kan ha det bedre enn før, de har ikke tapt mye.
  4. En kan aldri vite, men det kan hende det forekommer forhandlinger og planlegging i bakgrunnen, så hvis/når noe endelig er vedtatt kan de starte en motoffensiv på dagen.
  5. Johnson har tilsynelatende skjerpet seg. Støtte blir sannsynligvis vedtatt.
  6. Hadde bare kredittkort i S*banken, men sa det opp rett før den flere dager lange nedetiden som har vært mye omtalt. DNB Mastercard-kortet som de sendte ble aldri brukt, jeg fortsatte å bruke det gamle kortet så lenge jeg kunne. Nå er begge klippet i biter og kastet. Skaffet kredittkort i en annen bank. Dette er demonstrativt.
  7. https://www.dagbladet.no/nyheter/jakter-ny-naeringsminister/81262737 Godt å se at de stiller strenge krav til kvalifikasjoner. Jeg vurderer selv å søke.
  8. Trenger boligprisene å gå opp bare fordi man har fått i gang samlebåndsproduksjon av forbrukerelektronikk? Det henger ikke sammen.
  9. – I løpet av de siste to timene har vi godkjent operasjonsplaner for både offensiv og defensiv handling, sa IDFs talsperson Daniel Hagari ifølge The Telegraph, i en presseuttalelse. https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/zA5rBv/iran-har-sendt-droner-mot-israel?pinnedEntry=42690
  10. Nå gjør du det til trådens tema. Gå heller videre. https://www.nrk.no/urix/slik-stansa-israel-det-iranske-angrepet-1.16843418
  11. Dette er ikke mine ord, men ytre venstre sin eufemisme for hvorfor voldelige og kriminelle muslimer ikke kan holdes ansvarlige for sine handlinger. Jeg støtter ingen ekstrem ideologi, jeg støtter frihet, demokrati og velferdsstaten. Nazisme, putinisne, islamisme osv er same shit, different prophet.
  12. Iran er jo sårbare og trangbodde, mens Israel er hvite, priviligerte rasister. Det er en kulturkrig.
  13. https://www.drdropin.no/?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw_e2wBhAEEiwAyFFFo6hoP5FPUn-70b4JE0pmKV0X3PxPmv1adn2WYngAFvGLPzKN8Y0zZRoCRJAQAvD_BwE De er jo leger, selvsagt kan de ta prøver.
  14. Jeg mener også her på forumet og i gatene. Pro-palestinske demonstranter har nettopp avfyrt fyrverkeri i Oslo sentrum ifølge NRK.
  15. https://www.nrk.no/nyheter/israel-1.11736772 Jeg er nysgjerrig på hvor mange som støtter Iran om de angriper.
  16. Jeg ble anbefalt et merke som heter Sava, det er laget i Slovenia, og Goodyear står bak. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Goodyear_Dunlop_Sava_Tires Ikke kjøp hos merkeverksted for bil, kjøp hos en rimelig dekkforhandler. Ring flere og spør på forhånd.
  17. Usikker på hvordan streaming fungerer, men ville de ikke kunne måle antall lyttere uansett hvilken app de bruker? Man streamer vel fra serveren til rettighetshaver, ikke fra podcast-appen sin server?
  18. Russland gjorde det bra i Melodi Grand Prix, så noen trodde de var blitt vestlige. Men jeg forventer at politikere ikke er så hysterisk naive at de leier ut ubåtbasen så Russland kan kartlegge sjøkabler, baserer kraftforsyningen på russisk gass og legger ned Forsvaret. Dette har vært påpekt lenge.
  19. Det er ikke dyrt å lage en app som i praksis er en nettleser som bare kan vise deres egen nettside.
  20. Jeg disponerer fortsatt to biler med FM-radio. Hvis jeg ikke ønsker å høre på gudstjeneste, andakt og bedehusmusikk på de FM-kanalene som gjenstår, bruker jeg mobilen for å streame. Nei, jeg streamer ikke NRK via nettradio. Jeg hører på podcast og YouTube-musikk. NRK har mistet meg som lytter. Jeg finner ikke podcastene deres i den podcast-appen jeg bruker, så det skal en del til at jeg oppdaget produksjonene deres, selv om de skulle lage noe bra. Det krever en aktiv handling at jeg starter appen deres og leter. Det er ikke sikkert jeg prioriterer det, når jeg skal av gårde. Det er mye bra fra Aftenposten og VG, for eksempel. De krever ikke egen app.
  21. https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/reiseinfo_israel/id2417120/ Regjeringens nye reiseråd
  22. Bulder har relativt god rente, og utbetalte nettopp kundeutbytte. Jeg er fornøyd, men plages av at appen deres krever skjermlås på mobilen. Du kan eventuelt ha appen på et nettbrett som brukes sjelden hvis det plager deg.
  23. De tar oljeraffinerier i stedet. Fly og tanks bruker olje. Ukraina har vel ingen interesse av at sivile skal fryse.
  24. Det ser vi i jernbanen også. De delte NSB opp i mange mindre selskaper som kjøper tjenester av hverandre eller konkurrerer mot hverandre. Alle jobber for profitt for sitt selskap, uten tanke på helheten, for det er slik man driver kommersiell virksomhet. Bonusen er at man får flere mellomledere enn arbeidere, og øker de sosiale forskjellene og Høyres velgergruppe.
  25. Hvorfor er flerkoneri fremdeles forbudt i Norge? Det diskriminerer jo kulturen deres, og er rasistisk. For å oppnå mangfold må vi vel tillate det?
×
×
  • Opprett ny...