Jump to content

sveibuen

Medlemmer
 • Content Count

  8591
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

956 :)

About sveibuen

 • Birthday 01/29/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er vel påtide at norske forsvaret gir et motangrep ang cyberangrepet og setter ut store deler av feks strømnettet til Ruzzland.
 2. USA hadde slått ut alt bakke til luft systemer som er i Ukraina under 2-3 dager som er ruzzerene sitt. Gitt Ukraina nok raketter til å slå ut resten av militæret, å etter ca 1 mnd så hadde Ukraina fått tilbake alt inkludert krim. USA hadde aldri sendt soldater inn i Ukraina.
 3. Polen står vel å tripper! Hadde det ikke vert for USA så hadde de vel sendt inn hele hæren og flyvåpnet. De vet jo konsekvensene, å de hadde jo bare forsvart Ukraina, så kunne Ruzzland tatt det som de selv ville. men det ukraina nå trenger er langt trekkene raketter og radere, å mange nok slik at de kan teppebombe ruzzerene i øst. Tenk å kunne sende presisjonsraketter fra Lviv til øst å man vet man treffer militæremål på cm.
 4. Viss USA garanterer sikkerheten til Taiwan så vil aldri kina røre de! De vet det er WW3 da.
 5. Bellingham blir vel vår nye midtbanespiller, men desverre ikke før neste år 😕
 6. Er godt en del av oss inkl meg ikke styrer noen land, for eg hadde sendt hele flyvåpnet, sjøforsvaret og hæren inn i Ukraina for å hjelpe dem! Hadde så klart latt bakke-luft bli stående hjemme, samt mobilisert hele HV til å forsvare landet viss de prøvde seg der.
 7. Snart må vesten gi Ukraina skikkelige raketter! Som kan skytes fra vest til øst på meter presisjon! Skjønner ikke at dem ikke får det! Det hadde hjulpet Ukraina veldig! Gi dem 10'000 raketter, la dem få hjelp med hvor dem skal "sikte" og skyt! Teppebomb dem! Legg feks Krim i grus, knus den ruzziske moralen.
 8. Stemmer det! Har allerede betalt ned de 2 skjermkorta jeg handla til det
 9. SÅ det er nå man skal handle de "dårlige" coinsa, å kanskje litt Eth ? å så sitte å vente til det tar seg opp igjen!
 10. hva som skjer med cryptoen? Er det pga krigen eller har de fucka det til på en annen måte?
 11. Litt galgenhumor må til 😅 To russere sitter på en parkbenk i Moskva og snakker. Plutselig sier den ene. "President Putin sier at den spesielle militære operasjonen i Ukraina faktisk er en krig mellom Russland og Nato". - Åja, hvordan går det? - "Så langt har vi mistet 15.900 soldater, 7 generaler, 543 stridsvogner, 1643 pansrede kjøretøy, 1053 myke kjøretøy, 283 Howbits, 49 luftforsvars-systemer, 109 fly, 126 helikopter og 53 droner". - "Jøss! Hva med Nato?" - "De har ikke dukket opp ennå....."
 12. De burde ha gitt Ukraina 30-40 ballistiske missiler før dagen i går, sånt at de kunne ha bomba hele paraden, inkl Putin. Da hadde krigen vert over nå! Men det skjer nok ikke! Men håper de får noe veldig tyngre skyts, slik at de kan ta tilbake alt tapt territorium, inkl Krim. Nå krigen er vunnet så håper jeg Nato slipper dem inn på dagen, slika t naziRuzzerene ikke tør å gjør noe mer etterpå.
 13. Vaktgående navigatør har all skyld uansett ved en slik ulykke! Jeg jobber selv på sjøen som overstyrmann, å er det på "min" vakt at jeg driter meg ut, så er det hele og fulle mitt ansvar!
 14. Denne gang har ikke RM Ramos... Å vi er ikke avhengig av at Salah presterer! Så ja! 50/50 her gleder meg til kampen!
×
×
 • Create New...