Gå til innhold

saywhat

Medlemmer
  • Innlegg

    151
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

saywhat sine prestasjoner

164

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ikke nødvendigvis. Det kom vel an på hvem sin side du valgte? Edit: mulig jeg misforsto. Trodde du mente det ikke skulle være mulig.
  2. Og her er SPECIAL-statsen til Norm (Lucys bror) /s Strength 1 Perception 1 Endurance 1 Charisma 1 Intelligence 10 Agility 10 Luck 1
  3. Hvem er disse brukerne som aldri kommenterer på saker her ellers, men med en gang noe de mener er "woke" dukker opp, stormer de til i hopetall? Kool-aid men?
  4. Hadde Rise of the Ronin fått full score over hele linja bortsett fra gamer.no's 6/10, så hadde jeg tatt den. Ellers god påske!
  5. Skrev ikke du "Garantert kjøp" i kommentarfeltet på Rise of the Ronin-anmeldelsen? Kanskje ikke så garantert likevel...
  6. At et spill fra et Microsoft-eid studio dukker opp på Playstation vil nok skje samtidig som den første snøballkrigen i helvete. Både Minecraft Dungeons og Legends kom på Playstation... Sier ikke situasjonen her er den samme, men spill fra et Microsoft-eid studio har funnet veien til PS før. Synes det er rart at Microsoft ikke har annonsert at det er eksklusivt ennå. Til vi hører noe mer vil jeg si at spillet befinner seg i en slags "Schrödingers ekslusitivitet".
  7. Hei. Kan man bruke mod på pc spill når man spiller via game pass? Ja, de fleste mods skal fungere. Det er mulig det er enkelte mods som ikke gjør det. Script Extender f.eks. og følgelig alle mods som avhenger av denne. Selv om jeg har lest at enkelte har hevdet å ha fått den til å fungere på GP-versjonen.
  8. Hvis du er opptatt av å eie de digitale spillene dine i større grad enn det Steam gjør vil anbefale deg å sjekke ut gog.com. De er ganske mye løsere på DRM enn Valve/Epic. Her kan du (i hvert fall på utvalgte spill) laste ned en separat/dedikert installer slik at man kan installere spillene sine frakoblet. Da kan du lage en stor database med installers som du kan ha klar nå internett forsvinner (eller dommerdag kommer 😛 )
  9. Hvis det er hele modellen du ikke liker, hvorfor ikke åpne med "Jeg mener GP er ødeleggende for spillmediumet" istedenfor for si at folk som bruker det "kaster bort pengene"?. Hvis man bare spiller to, tre spill i flere tusen timer hver sier det seg selv at man ikke sparer penger på GP. Men hvis det kommer ut et spill der du har lyst til å spille, kaster du ikke PERSONLIG vekk penger der og da selv om du mener det er skadelig for industrien. Hvis du er så opptatt av fysisk medium (full forståelse for det), så tror jeg ikke spill lenger er noe for deg. Av den enkle grunn som jeg forklarte i min forrige post. Det har ingenting med kompabilitet å gjøre, men at fysiske disker i mindre og mindre grad inneholder selve spillet. Spill som Alan Wake 2 blir heller ikke utgitt fysisk, noe jeg tror vi vil se mer og mer av fremover (dessverre). På PC er det vel nesten umulig å eie spill fysisk lenger? Får vel bare en link på disken til Steam e.l. hvor man låser spillet. Edit: for å svare kort på det opprinnelige spørsmålet ditt slik det er formulert: Nei, det er ikke mange som kaster bort penger på Game Pass. Fordi de som mener det er bortkastet penger ikke benytter seg av GP.
  10. Og på gamepass kan du vel kun spille de spillene DE velger du skal få spille og i det gitte tidsrommet de "gidder" å ha de tilgjengelig. Så i mine øyne så er det å kaste bort penger på et dårlig produkt. Hvis man har lyst til å spille noen av disse spillene nå, og vet man er ferdig med spillet innen relativt kort tid og aldri vil røre spillet igjen i ettertid - hvordan er det da bortkasta penger å ha Game Pass en måned kontra å kjøpe spillet til fullpris? Håper ikke du kjøper spill på Steam heller da, fordi man eier strengt tatt ikke spillet der heller - men mer en lisens til å spille det. Hvis Valve skulle finne på å legge ned Steam (av en eller annen grunn) vil du ikke kunne spille dem. Det samme kan også bli tilfelle med en del konsollspill på disk, ettersom flere og flere av spilldisker ikke inneholder spillet - og man må likevel laste det ned. Godt mulig at spill man kjøper på disk nå ikke er spillbare i fremtiden.
  11. Ble Starfield noen gang offisielt annonsert til Playstation? Da de annonserte det (Og ES6 forøvrig) på E3 i 2018 ble vel ingen plattformer nevnt?
  12. Litt overraskende er det vel når Bethesda sa at begge varienter kan moddes. Aldri spilt et Bethesda spill før, men antar at Script Extender er en form for launcher slik man har for minecraft for å kunne samle aktivere og samle mods under en paraply. Xbox launcherutgaven kan også moddes, bare ikke med Script Extender ettersom det er en egen .exe-fil. Begrenser hva som kan moddes, som det står i artikkelen. I Skyrim er SkyUI, en mod som endrer UIen i spillet til det absolutt bedre, et godt eksempel på en mod som behøver script extender. Spiller selv spillet via Game Pass på PC - men når gode, store mods etter hvert kommer på plass ender jeg nok opp med å kjøpe på det på Steam.
  13. Akkurat den samme opplevelsen jeg hadde med Morrowind for mange år siden. Egentlig føler jeg alle BGS sine spill har vært sånn. Treg start, men det tar seg gradvis opp og plutselig er jeg hooked.
  14. Det var TES4 Oblivion. Første "mikrotransaksjon" jeg var borti i
×
×
  • Opprett ny...