Jump to content

Bruker-394945

Medlemmer
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 :)

Recent Profile Visitors

351 profile views
 1. Er ikke det du opplevde pga av at nye drivere krever ny shader optimalisering, og da hakker der når det pågår? Det er hvertfall sånn i de spillene jeg spiller, men går fort over etter kort tids spilling.
 2. Tråd for ny serie kort som slippes 3.november 2022.
 3. Det gir ikke mening å luftkjøle 450 watt gpu mens man vannkjøler en CPU på 150 W?! Pc-designet må jo endres radikalt her.
 4. Stemmer ikke helt denne bekymringen, jmfr Optimum Tech sine resultater med PBO negativt offset og power limit.
 5. Takk. Lav fart gir lavt forbruk. Tror ganske sikkert en iX 50 eller X LR kan funke på de dagsetappene du viser frem.
 6. Da regner du inn drift fra batteriet, og maks 50 km/t på en sommerdag? Har vanskelig å tro at du får til dette på normal langkjøring året rundt. Det er tall rett over den forgjettede 3-liters bilen. Svarende til 125 mils rekkevidde! Hva bruker bilen når batteriet er tomt og på motorvei? Hva bruker du på motorvei når vogna er på, f.eks en tur til DK, Sverige eller alpene? Jeg tror en iX kan klare 300 km med vogn på sommeren på flat norsk landevei.
 7. Passat GTE har 50 liter bensintank. Holder du deg under 1,6 l/mil i Passaten med campingvogna bak?
 8. Fra MeinID wiki: Bei der Serviceaktion wird außerdem die 12V Batterie getauscht. Die 12V Blei-Säure Batterie (51 Ah) wird gegen eine EFB+ Batterie getauscht (49 Ah, EFB := enhanced flooded battery). Diese hat insb. bessere Eigenschaften in Bezug zur Zyklenfestigkeit und ist weniger kälteempfindlich. Man kan jo spekulere i at de fleste merker velger at 12V forsyner bilen med strøm når den er parkert. Dette vil vare en stund, og føre til mange ladesykler - likt for en forbrenningsmotor, lades kun når motor driver dynamo. Andre merker derimot har bilen "alltid på", og vedlikeholdslader 12V hele tiden. Da tappes fremdriftsbatteriet 2-4% hver natt, så 3 uker i parkeringshus på flyplassen og bilen er tom for strøm.
 9. Dette er noe software greier knyttet til AMD. Det du kan forsøke er i AMD Radeon software å velge "Chill modus". Så velger du FPS låst til det nivået min/maks du vil ha. Sønnen min hadde samme problem med 6800XT i Doom og Fallout der fps var nede på 40 med GPU-bruk mellom 5- og 10%. I det minste gikk ingen vifter... Med Chill og min 144/maks 144fps flyter det fint på 60% bruk i Doom nå. Hva som egentlig er problemet er jeg usikker på.
 10. GTX560 mobile er omtrent likt som en Intel Iris 550. Let heller etter en med GTX 960 eller 1060/1050 Ti f.eks.
 11. Litt avhengig av hvor opptatt du er av støy så kan hende 5900X under en NH-L12S bli noe varmt kanskje? Eco-mode kan jo hjelpe endel, IgorsLab har en fin test av undervolt som drar ned tempen seriøst. Solgte min Louqe Ghost og har det mer fredelig og kjøligere i Formd T1 med 240 aio, men Ghost er et utrolig flott kabinett.
 12. Det er ikke helt presist. 3090 har flere heatpipes, større og tettere finstack. Se bildene av Tuf 3070 vs 3090. Uansett er kjøleren til 3070 og nedover mer enn adekvat.
 13. Ja, har meldt Dustin til Forbrukertilsynet - offisiell klage på FTs skjema - gjelder 3 kort. De hadde til og med erstatningskort tilgjengelig i nettbutikken da de kansellerte mine bestillinger. Venter på FT. Alle andre nettbutikker har vært meget fleksible med å finne erstatningsprodukter, evnt gavekort ved kansellering - merk jeg har akseptert LHR istedetfor vanlig - uten diskusjon.
×
×
 • Create New...