Gå til innhold

skaftetryne32

Medlemmer
  • Innlegg

    4 166
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Alt skrevet av skaftetryne32

  1. Jeg tror jeg har uttrykt meg ganske tydelig om hva jeg mener om saken i denne tråden, og den i fjorårets sesong med samme emne. Så hvorfor gå på limpinnen ? Ja noen av oss, det er ikke noe gærent med homofile er det det da ? Det fins transkjønnede det er et faktum, noen er født annerledes, det er ingen god grunn til å behandle folk som rasshøl. Aiven tror at jeg tror at halve befolkningen er hjernevasket, men det trenger ikke være halve det holder med 0.1 % Så får du ganske så jævla mange idioter på begge sider av hesteskoen som hyler å skriker om 100+ kjønn og fæle hvite cis menn, jeg vil ikke være i noen av disse gruppene det er helt sikkert. Jeg kan ikke tro at det fins folk som vil være det. Vel begge deler er bullshit fra ende til annen, det er min mening, men tro hva du vil, ja du kan til og med gå i en kjerka om du vil, på mange av oss tvangsdøpte sin skattekrone, der er du jaggu heldig. Ja jeg har meldt meg ut av kjerka jeg da, men det er mange igjen gitt som ikke gidder pga fordeler som å gifte seg i kjerka, som av merkelige grunner fremdeles er populært blant enkelte, minst en må være medlem så vidt jeg vet. Vel åpenbart, du har jo mer eller mindre skapt påstanden selv vil jeg tro, så ja det er vås, det er ingen som tror det fins 100+ kjønn, ikke blant den store majoritet av pride deltagere vertfall, det kan jeg si med en viss sikkerhet. Ingen tvinger deg til å delta hvert år, du kan godt starte din egen nei til pride parade. Her finner du litt informasjon. https://www.politiet.no/tjenester/arrangementer/ Ja vi burde virkelig det.
  2. Jeg har aldri sagt at halve Norges befolkning er lurt, selv om du muligens har innbilt deg selv det, det er ingen grunn til å ty til stråmannsargumentasjon eller god gammel dags løgn som er det det faktisk er. Det blir bare uredelig å pålegge meg meninger jeg aldri på noe vis har ytret, jeg kunne sikkert sagt det samme om deg at at du mener at halve Norge er bondefanget av lgbtq propaganda, men om du har sagt det så vet jeg faktisk ikke noe om det. Ser du problemet med sånne uærlige påfunn som du driver med her ? Ikke bare for meg, men for din egen overbevisning også, er løgn det en må ty til så kan en fort tenke at synspunktene dine ikke står på så altfor stødig grunn.
  3. Ser vi så mye av dette i skolen egentlig ? Ser vi så mye av dette i paraden ? Jeg tror det er en liten minoritet av en allerede minoritet, som sagt er det noe ulovlig så ta det med politiet ikke resten av lgbtq. Borgervern er vel fremdeles ikke lov, men det er greit å si fra om du ser noe du mener er ulovlig både på skole og parade, er det øyeblikkelig fare så er det vel lovlig å gripe inn også. Russiske trollfabrikker, og nå til og med svenske trollfabrikker er godt dokumentert, at de ikke finnes er mer av typen konspirasjonsteori. https://www.forskning.no/forskning-no-podcast-krig-krig-og-fred/forskningspoddenslik-opererer-putins-troll/2117282
  4. Logikken ligger vel der at barn med åpenbare trekk fremdeles blir mobbet dritten av, ja til det punkt at de ikke ønsker å leve lenger, eller i det minste til det punkt at de sliter lenge med seg selv, og ja det finnes feminine gutter som er så åpenbart feminine at de blir og ble mobbet helt sinnsykt mye er ikke det noe som bør bekjempes ? Bør ikke disse barna bli hjulpet til å ikke bli så plaget under hele sin barndom, og det er ikke sånn at dette er noe nytt, dette er ikke barn som plutselig har dukket opp pga lgbtq propagandaen, dette er veldig gammelt nytt. Personlig synes jeg det er veldig trist at barn enten de er lgbtq eller har en slags diagnose at de skal bli mobbet bare pga at det ikke finnes en toleranse for disse barna ja samme hvilken grunn, og det gjør det jo ofte ikke, om denne toleransen må læres så ser jeg ikke et problem med det. Er mobbing av enkelte barn som er forskjellige av forskjellige grunner greit ? Hvorfor ikke prøve å lære toleranse ? Er det greit at jøde og homo fremdeles er populære skjellsord på mange barneskoler ? Jeg synes ikke det.
  5. Hvor er lgbtq propagandaen 👇, den kommer vel fra et eller annet sted eller ? Hvorfor er det bare lgbtq propaganda som påvirker ? Dokumenter selv. Tror du at din egen side i denne saken er immun mot påvirkning ? Det er mye rart på lgbtq siden også, ingen tvil om det, men lgbtq mennesker er også fremdeles undertrykket til en viss grad, den er stort sett langt mer positiv til mennesker enn den moralistiske propagandaen vi ser i USA, russland eller iran, mye av det vi ser fra den kanten er direkte ondskapsfull med støtte fra politikere, religion og moralister, noe av det vi ser fra lgbtq er ofte bare dum, selv om det åpenbart har dukket opp noen raringer med direkte rasistiske syn derfra også, cis white male er jo et uttrykk som går igjen fra de tomlingene, men de har liten støtte her til lands vertfall.
  6. Ja det stemmer til en viss grad, men om du ikke ser det samme fra motparten så er du blind. Og ja man kan lage helvete som du sier, men en kan også ha prinsipper og ikke la seg presse som thon gruppen gjorde, det er lov å ha litt baller, men mest sannsynlig så var det av økonomiske hensyn pga en overvurdering av hvor stor motstanden er hos folket, folk flest gir totalt faen i dette og legger ikke merke dette helvetet som blir reist, ikke av lgbtq folk de går ganske stille i korridorene, med unntak av en bitteliten prosent av en allerede bitteliten prosent. Du kan godt vise til en gal tiktoker, jeg har sett dem selv, men de representerer ikke alle lgbtq, å tro det er galskap det også. Propaganda fra russiske trollfabrikker har presset seg inn på akkurat samme måte på de samme steder, uten den så hadde nok motstanden vært langt mindre, massesuggesjon av denne typen har vi sett før, vi ser også lokal politikere i USA som brenner bøker, det er og presse saken inn og gjøre det til en langt større sak enn det trengte å være, denne kulturkrigen ble ikke startet av en gruppe som neppe overstiger stort mer enn 5-6 % av befolkningen.
  7. https://www.thefa.com/news/2024/may/23/lucas-paqueta-charged-230524 West Ham United’s Lucas Paqueta has been charged with misconduct in relation to alleged breaches of FA Rules E5 and F3. The player has been charged with four breaches of FA Rule E5.1 in relation to his conduct in the club’s Premier League fixtures against Leicester City on 12 November 2022; Aston Villa on 12 March 2023; Leeds United on 21 May 2023; and AFC Bournemouth on 12 August 2023. It’s alleged that he directly sought to influence the progress, conduct, or any other aspect of, or occurrence in these matches by intentionally seeking to receive a card from the referee for the improper purpose of affecting the betting market in order for one or more persons to profit from betting. Lucas Paqueta has also been charged with two breaches of FA Rule F3 in respect of alleged failures to comply pursuant to FA Rule F2. The player has until 03 June 2024 to provide a response to these charges subject to any request for an extension to this deadline. The FA will be making no further comment until the conclusion of this case. https://arseblog.com/2024/05/maybe-find-a-different-keeper-paquetas-charge/ asically, they’re saying he deliberately got booked in a number of games to benefit those who had bet on such an eventuality. Have a look: Whether it was the player himself, people close to him, or other third parties, remains to be seen – but these are very, very serious charges. Quite distinct from the ones Ivan Toney was banned for, because he never bet on games in which he was playing. The potential ban for Paqueta if the charges are upheld could be up to a life-time ban, and you have to think the seriousness of that means there’s some pretty damning evidence to bring such charges in the first place. Paqueta denies the charges. He was, of course, linked with a move to Man City last summer, and he’s probably full of regret today that the move didn’t go through. Given City’s ability to kick the can down the road when it comes to charges of wrongdoing, he’d have been retired a long time by the time they ever reached any kind of conclusion. Probably with a load of medals and suitcase full of asterisks, but he, like everyone else there, wouldn’t give a fish’s tit about any of that. Høres ikke akkurat bra ut.
  8. Jeg tror det er enkelte som liker det som engasjerer seg mye, jeg tror det er enkelte som misliker det som engasjerer seg mye, det er opp til dem. Samme som ovenfor. 👆 Den store majoriteten gir nok litt faen, men det er alltids et fåtall som lager mye lyd, sånn har det alltid vært, moralister spesielt kan lage et helvetes leven, et godt eksempel på det er abort saken i USA der minoriteten har fått veltet roe vs wade.
  9. Det samme som i grease kan jeg se for meg, nå et nytt publikum med en gammel historie. kapitalisme i praksis, de gamle filmene er jo der allerede, de kan ses av gamle fans, om man vil.
  10. Det er egentlig sykt lett å unngå, jeg har fremdeles til gode å se så mye som et flagg, jeg ser dem som regel via pride motstandere aka høyreekstremister gjerne religiøse, jeg lurer på om ikke det er de som egentlig har mest interesse av å presse den pikken ned i halsen på folk, de gjør det så de kan fortsette sin agenda med å gjøre lgbtq folk til den nye jøden, godt hjulpet av fantasifull propaganda på internett. Jeg kan forstå en viss krenkelse over det et ekstremt fåtall i pride paraden/bevegelsen gjør, noen som er mer eller mindre nakne i paraden f.eks, ikke at det plager meg, men det er jo lover mot sånt, men det er fremdeles ekstremt få som faktisk gjør sånt, de som gjør noe ulovlig kan politiet velge å ta seg av, eller det kan anmeldes, men det er intet behov for å sause sammen et ekstremt fåtall med den store majoriteten, er en homofil sånn så betyr ikke det at alle homofile er sånn. Ikke alle fulle folk dreper, voldtar, angriper folk eller pisser i hagen min heller, men noen veldig få gjør det, jeg mener ikke vi bør straffe majoriteten som faktisk oppfører seg av den grunn, vi bør ikke forby alkohol, eller servering og salg etter klokken 15.00, selv om det antageligvis hadde hjulpet mot den lille minoriteten som ødelegger så mye, og så mange liv.
  11. Fortell det til frp og den blåblå regjerningen som gjorde 100% unødvendig kjønnslemlesting lovlig, kun for å sleike ræva til religiøse.
  12. Jeg har svart på mange av de ikke nødvendigvis relevante spørsmålene dine nå, kanskje du skal gi noen svar tilbake nå kamerat ?
  13. Er det drap i Norge så hører vi om det, det er ingenting som dysses ned. Diplomati, 2 parti stat, det er Israel som ulovlig har okkupert land i en årrekke det må de slutte med, samtidig må hamas og andre terrororganisasjoner knuses, menbombing av sivile er bare terror det også, men dette interesserer meg ikke, og det hører hjemme i en annen tråd. Samme med Islam snakket, om det ikke er lgbtq hatet til islamistene du vil diskutere, jeg er enig de er typiske religiøse høyreekstremister, de gjør sånt. Er det greit å forfekte høyreekstremisme så lenge man ikke er islamist ? Er det der grensa går ? Eller er de stort sett samme ulla ? Hva mener du ?
  14. Islamisme eller demonstrasjoner mot en pågående hevnaksjon fra Israel sin side, en trenger ikke være islamist for å se det at det er 2 ekstreme sider i den konflikten, begge religiøse sånn tilfeldigvis, sånn tilfeldigvis deler de også opprinnelse. De fleste av æresdrapene denne vinteren og våren har hatt lite med islam og gjøre. Vi har hatt noen skikkelig etnisk norske tilstander det siste halvåret.
  15. Det er litt av en påstand all den tid det ikke finnes et eneste bevis for at denne kristus noen gang har eksistert, det meste som er skrevet om figuren er skrevet etter at den visstnok levde, med andre ord hva kan den egentlig være sentrert rundt ? Hvem rørte i gryta for at guden din skulle oppstå ? Om det er så eventyrlig så blir jo denne guden like eventyrlig, intelligent oppstår liv oppstår ikke av seg selv, ikke sant, hvor kom guden din fra da ? Du mener jo akkurat det samme.
  16. Jeg ser ingen lyspunkter med høyreekstremisme sammen hvlken form det tar, jeg skiller vertfall ikke mellom høyreekstremisme å islamisme når det kommer til nytte for samfunnet, de er drit begge to, er du enig ? Vi kan si det samme om all religion, de tilfører veldig lite, ekstrem eller ikke. Ikke all dritten som er et resultat av religion ser vi på nyhetene heller, mye av dritten er faktisk tolerert, gjerne av de som vil lage et skille mellom forskjellige religioner der den ene på et eller annet vis er bedre enn den andre, noe det ofte ikke er, faktisk har de mest populære religionene i Norge akkurat samme opprinnelse. Islamister hater lgbtq, og jaggu gjør ikke kristenfundamentalister det samme, de er langt mer like enn ulike. Som sagt den blåblå regjerningen med det kristne partiet frp i spissen fikk f.eks gjennom lovlig kjønnslemlesting i Norge, vi hører ikke så mye om de stakkars barna på nyhetene, faktisk hører vi ikke en dritt om dem, til tross for hvor ekstremt ufrivillig og kriminelt det faktisk er.
  17. USA akkurat nå, Polen har også slitt med sitt, hatt en satan panic nylig, og ja islamstyrte land er skit, men det er gammalt nytt, det er ingen grunn til å etterligne meningene til disse religiøse galningene. Ja de siste 50-100 år når vi har greide å temme mørkemennene, trenger ikke vandre lenger enn til jehovas vitner for å finne all verdens mulige ondskap selv her i Norge. Den blåblå regjeringen gjorde det lovlig med kjønnslemlesting med det formål å slikke ræva til religiøse.
  18. Får de poengtrekk for de 10-15 siste sesonger så må jo nødvendigvis trofeene tas fra de, avhengig av poengtrekk selvfølgelig, en nedgradering til vanarama pluss en saftig bot hadde også vært passende. Jeg tar trofeene jeg vet vi har vunnet med glede, om ikke helt den samme spontane JA FOR FAEN !!! Gleden, mer en humrende endelig fikk svina som fortjent skadefryd glede, men jeg hadde tatt dem i den viten at vi har fortjent dem.
  19. Ja det stemmer, samme med kristendommen spesielt den hatefulle ytrehøyre typen islam og kristendom, ja all abrahamittisk religion er et enormt problem, men det var vel ikke det jeg spurte om.
  20. Ser du ikke et problem med ytrehøyre, kun når det ytrehøyre er islam ?
  21. Og høyresiden helt til ytrehøyre omfavner troen og idelogien. Samme ulla, samme sauen, en skal passe seg så en ikke havner i den gruppa. Akkurat nå så dominerer ytrehøyre, og mange lar seg lure inn via russerbotter og de som gjentar deres budskap, spesielt de amerikanske kristennasjonalistene.
  22. Men altså en historisk hendelse, du kan late som det ikke er det, men det er det altså. Og det er akkurat hva AC driver med og har drevet med i alle sine spill, akkurat likt, det er merkelig at du ikke ser akkurat det samme problemet med Shogun, noe du ikke har sett, og dermed plutselig kan ikke ha en mening om, mystisk det der.
  23. Ja det er litt merkelig det greiene der, at de ikke greier å se at de er samme ulla fra samme sauen.
  24. Ja jeg vet, men like fullt har du altså en mening ? Du mener det ikke er nødvendig å gjøre opp din egen mening, men henger deg på lasset med de brekende ? Det store spørsmålet er egentlig, hva er egentlig forskjellen på denne historien og de som kom før i AC universet ? Hva er det som gjør det mer kontroversielt ? Var det ikke dramatisering av historiske hendelser, enkelte personer, ren dikting og eventyr i tidligere AC spill ? Hva er forskjellen ? Jeg ser ingen, dette er hva de har gjort i ørten spill nå, men forklar gjerne hva som gjør dette spillet annerledes før det engang er kommet på markedet.
×
×
  • Opprett ny...