Jump to content

Fresh Prince

Medlemmer
 • Content Count

  665
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

168 :)

Recent Profile Visitors

2911 profile views
 1. Kjipt. Sittende med Ashley var det verste utfallet, men ikke overrasket. Går aldri Newcastle sin vei i noe som helst. Skjønner de trakk budet, Premier League hadde drøyd dette ut året.
 2. Naivt og tro det blir noe bedre ved launch, det er sånn PR-vås fra utviklerne. Skal spise et kålhode om grafikken er drastisk bedre.
 3. Spørs med tanke på den usikre situasjonen med salg. Om salget ikke går igjennom og vi sitter med Ashley, som taper penger på manglende billettsalg, så forundrer det meg ikke om han planlegger og kompensere for det med få til ingen kjøp.
 4. Perfekt. Prat med noen som spiller diskgolf i parken.
 5. «Vi» mannfolk er forskjellige, på lik linje med «dere» kvinnfolk. Gå videre, ikke fall inn i en bitter spiral, så ordner det seg.
 6. Du svarer jo på ditt eget spørsmål. Din første kjæreste hadde ikke noe i mot det, din andre synes ikke noe om det. Bruk mindre tid på å skamme deg over deg selv, menns preferanser er det lite du kan gjøre noe med.
 7. Gutta. Method Man announces joint album with Mobb Deep’s Havoc https://www.nme.com/news/music/method-man-announces-joint-album-with-mobb-deeps-havoc-2701558
 8. Ju-On: Origins kommer/har kommet på Netflix i dag. Noen som skal se? https://www.dagbladet.no/kultur/ekstremt-brutal-og-direkte-grotesk/72628354
 9. Infamous Mobb - Like a Dream (Prod. Havoc)
 10. Nei, men jeg mener det må mer til enn å straffeforfølge noen for å skrive «White Lives Matter». Det var alt jeg stilte spørsmål til. Det kan fordømmes så mye det vil dog, slik det gjøres nå.
 11. Vel, de skriver jo i pressemeldingen at de skal samarbeide med myndighetene for identifisering, så antar det er politiets oppgave. Flygingen er unødvendig, men om det ikke er ulovlig (sperret luftrom), så høres dette mer ut som de handler på bakgrunn av følelser. Om et utsagn som det sto på flagget går under hatkriminalitet, så har de andre problemer i Storbritannia.
×
×
 • Create New...