Jump to content

nVIDIAsucks

Medlemmer
 • Content Count

  855
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)

About nVIDIAsucks

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Kan jeg foreslå å kjøpe to oppvaskmaskiner? I stedet for å rydde ut av maskinen når den er ferdig så bruker du bare det du trenger og setter det inn i den andre maskinen når du er ferdig 😁
 2. Vi er veldig fornøyd med Bosch/Siemens sin i-dosfunksjon. Har inntrykk av at alle nyere maskiner sliter med å vaske rent og bruker en evighet på vasken fordi de skal spare strøm og vann.
 3. Skal ikke bestride at damp stiger naturlig, men ved matlaging så produseres det også fett og matos og det er dette man ønsker å bli kvitt. Det er dette den integrerte ventilatoren er bedre på å kvitte seg med, men den tar damp også.
 4. Det blir litt vanskelig å anbefale konkrete produkter når man ikke kjenner dine behov, men vi var i samme situasjon som deg i vinter. Kan fortelle litt om valgene vi gjorde da. Stekeovn: Vi valgte en kombidampovn. Grunnen til det var fordi vi tilbereder en del mat med sous vide. Med dampovn får vi den funksjonen integrert i stekeovnen og kan kvitte oss med sous videmaskinen. Oppvaskmaskin: Vi fikk en ganske bra oppvaskmaskin fra Miele forholdsvis billig på kjøpet da vi kjøpte kjøkken. Heldigvis har den automatisk åpning av døren når den er ferdig med oppvasken. Hadde det ikke vært for at den kostet såpass lite hadde vi nok heller valgt en maskin med comfort lift. Comfort lift er Electrolux(?) sitt navn på funksjonen som gjør at den nederste kurven løftes opp når du har trukket den ut, slik at man slipper å bøye seg ned for å tømme den. Platetopp: Vi valgte å gå for en induksjonstopp med integrert ventilator fra Bora. Det er flere fordeler med ventilator integrert i platetoppen og flere av de store produsentene har de senere år også begynt å tilby dette, men i følge en kompis som jobber som kjøkkenselger så ligger Bora en del år foran. Noen av fordelene er: Man sparer en del plass over platetoppen. Ventilatoren jobber med tyngdekraften i stedet for mot den og er derfor mer effektiv. Ventilatoren oppleves stillere siden den ikke er rett ved siden av hodet. Micro: Vi liker å invitere gjester til middag og da er det ofte kjekt med to stekeovner. Vi valgte derfor å gå for en kompakt kombiovn (45cm varmluftsovn/micro). Tørketrommel: Anbefaler deg å gå for en maskin med autmatisk rengjøring av kondensatoren og mulighet for tilkobling til avløp slik at du slipper å tenke på tømming av kondenstanken. Bosch/Siemens har også kommet med tromler som rengjør lofilteret selv. Godt mulig det er flere som har det.
 5. Kilde: Skatteetaten Selger har gjort feil ved å ikke merke pakken, men det er ebay som har krevd inn mva og som du må henvende deg til for å få dette refundert. Dette er også omtalt i skatteetatens retningslinjer for VOEC pkt. 10.7
 6. Anbefaler deg en titt på denne videoen for å forstå numa: https://m.youtube.com/watch%3Fv%3DM-Q02b5uvfY&ved=2ahUKEwix-Mmd3-3qAhVRzqYKHdW8AZ8Qt9IBMA56BAgPEAc&usg=AOvVaw30BZkTBb7GS6XrQ4disbVF Det trenger ikke være et problem, men vil føre til noe lavere ytelse dersom du ikke tar høyde for deg når du fordeler ressurser til os/VMer.
 7. Ja og det fungerer fint til min bruk, men med mindre du har behov for de ekstra pcie-banene så vil jeg påstå at am4 er et bedre kjøp per i dag. Om jeg ikke husker feil så slipper du også å forholde deg til numa.
 8. Rackskap med patchepanel og 1u eller 2u hyller til utstyr som ikke er laget for rackmontasje.
 9. 25dbi antenner for 60 meter link?! Er det fri sikt mellom husene og hvilke krav har du til hastighet på forbindelsen?
 10. Nei, hovedkortet ditt har ikke støtte for m.2, så jeg forstår ikke hvorfor det blir foreslått. Du skal ha en 2,5" sata ssd. Tviler på at du i praksis vil merke forskjell på Samsung evo og WD red, så gå for den av de du synes virker mest fornuftig. Antageligvis vil ikke opplevd hastighet fra ssden du har fra før være noe særlig høyere heller.
 11. Jeg bestilte samme AOC-skjerm fra Komplett tidligere denne uken. Skjermen jeg fikk var ikke cq27g2 som er buet, men q27g2 som er flat. Greit å være klar over dersom du helst vil ha buet skjerm.
 12. Dette fordrer at man får mer enn en IP-adresse fra ISP. Ikke alle (de færreste?) ISPer gir dette.
×
×
 • Create New...