Jump to content

nVIDIAsucks

Medlemmer
 • Content Count

  877
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 :)

About nVIDIAsucks

 • Birthday 01/04/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

5865 profile views
 1. Har ikke den ansatte fått sitt eget eksemplar av avtalen?
 2. Det du sier stemmer som regel om man jobber i en bedrift som er omfattet av tariffavtale. Men om man ikke er omfattet av tariffavtale så er det ikke noe generelt lov- eller regelverk for dette, med unntak av 1. og 17. mai. Generelt er det svært lite i lovverket som sier noe om betaling.
 3. nVIDIAsucks

  Beregne timelønn

  Det du spør om finnes ikke. Siden sykepleiere nevnes som eksempel så er det for eksempel slik i kommunal sektor at timelønn = årslønn / antall timer per år (1846 eller 1950), men når det gjelder timelønn som legges til grunn for overtid så er det tariffestet at denne er årslønn / 1850 timer for alle.
 4. @krikkert Er det noe nylig rettspraksis som gjør at du setter likhetstegn mellom advarsel (altså tjenestlig tilrettevisning) og ordensstraff? Praksis i offentlig forvaltning er det motsatte og det er ganske stor forskjell på en advarsel og det som er definert som ordensstraff i statsansatteloven.
 5. Løsningen her er nok dialog med arbeidstaker for å se om man kan komme frem til en løsning. Arbeidstaker har jo også mulighet til å friskmelde seg dersom det å delta på messe er forenelig med årsaken til at vedkommende er sykemeldt.
 6. Dette er en ganske utbredt misforståelse. Graden av sykemelding sier noe om hvor stor andel av arbeidsoppgavene du kan løse, ikke hvor mye du kan være tilstede. Det betyr at en som er for eksempel 60 % sykemeldt fint kan være til stede 100 % av tiden så lenge hen ikke utfører mer enn 40 % av arbeidsoppgavene sine.
 7. En NanoStation 5ac loco i hver ende. Du må ha strømforsyning til de også. Så lenge det er klar sikt bør de gi deg iallfall 200mbps stabilt. Bare husk å skru ned sendestyrken på begge to når det er snakk om så korte avstander.
 8. Med mindre annet er spesifisert så er det normalt kalenderdager som gjelder.
 9. Er i samme situasjon selv (dataingeniør ved det som nå heter Oslo met) og i mitt tilfelle er svaret jeg har fått at jeg først må søke og komme inn på det samme studiet. Dersom jeg kommer inn må jeg søke om å få godkjent de fagene jeg har fra før.
 10. Oversikten det lenkes til over her er to år gammel. Så lenge det ikke er snakk om Oslo kommune så finner du oppdatert (per 1.5.20201) oversikt hos KS. Til og med 31.3.2021 var konsulent en stilling som både kunne ha krav om utdanning og ikke. Fra og med 1.4.2021 er konsulent splittet opp i konsulent (stilling uten krav til utdanning, men avlønnes tilsvarende fagarbeiderstillinger (linje to i linket tabell: 363 700 - 460 000)) og stillingene spesialkonsulent og saksbehandler (stilling med krav om minimum 180 studiepoeng (linje fire i linket tabell: 423 500 - 523 100)). Dersom det kun er ønskelig med høyere utdanning så kan du nok se langt etter avlønning etter mastergrad. Mest sannsynlig vil du få tilbud om stilling spesialkonsulent eller saksbehandler med garantilønn deretter. Men garantilønn sier bare noe om hva du minimum kan få. Kommunen står fritt til å gi deg mer om de vil, så det kan godt være det er rom for å forhandle seg frem til høyere lønn.
 11. Var det heftelser på bilen? Isåfall vil utbetalende bank først kvitte seg med heftelsene før de utbetaler eventuelt restbeløpet til deg. Sist jeg var borti dette (2015) så tok det en ukes tid før jeg fikk penger inn på konto.
 12. Lønn finner du hos KS (med mindre det er snakk om jobb i Oslo kommune) : https://www.ks.no/link/69045f36b67b4ff4b18b0fd0c3609728.aspx Miljøterapeut er en stilling med krav om minimum 180 studiepoeng, så av tabellen kan vi da lese at garantilønn ligger mellom 423 500 og 523 100 avhengig av ansiennitet. Merk at dette er garantilønn, altså hva man minimum skal ha i lønn. De fleste kommuner ligger riktignok på garantilønn, men det er ikke umulig å forhandle seg frem til høyere lønn. En annen ting du bør være obs på er at du som miljøterapeut i skolen i utgangspunktet vil ha andre arbeidsvilkår enn undervisningspersonalet (lærerne). Lønnen reduseres derfor med 11 % (om jeg husker riktig) dersom man skal følge skoleåret i stedet for å ha et normalt arbeidsår. Dette er ikke nødvendigvis noe man Må gjøre, men en mulighet man har.
 13. Begynner å bli noen år siden jeg hadde noe å gjøre med dette, men regner med at det fremdeles går i mye av det samme. Så lenge du består minstekravene så er det to ting som gjelder: At du har gode holdninger At du faktisk er motivert og ikke bare tror du er det Opptaket og påfølgende utdanningsperiode handler om å få vist frem dette, i tillegg til å gi deg nødvendige basisferdigheter. En del av mestringen er å ikke vite hvor lenge det varer, men jeg kan si at tidligere så har det vært alt fra ingenting til et par uker. Anbefaler deg absolutt å søke. Du vet ikke om det er for deg før du faktisk har prøvd, så det er dumt å la muligheten gå fra seg.
 14. Jo, de kan henge sammen og sykemelding kan ødelegge for bruk av egenmelding. Men i det virker ikke som det er tilfelle i denne saken.
 15. Har ikke snøring på hva som er riktig eller galt, men i vårt borettslag hadde vi digitalt valg av styre både i fjor og i år.
×
×
 • Create New...