Jump to content

nVIDIAsucks

Medlemmer
 • Content Count

  844
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Nei, hovedkortet ditt har ikke støtte for m.2, så jeg forstår ikke hvorfor det blir foreslått. Du skal ha en 2,5" sata ssd. Tviler på at du i praksis vil merke forskjell på Samsung evo og WD red, så gå for den av de du synes virker mest fornuftig. Antageligvis vil ikke opplevd hastighet fra ssden du har fra før være noe særlig høyere heller.
 2. Jeg bestilte samme AOC-skjerm fra Komplett tidligere denne uken. Skjermen jeg fikk var ikke cq27g2 som er buet, men q27g2 som er flat. Greit å være klar over dersom du helst vil ha buet skjerm.
 3. Dette fordrer at man får mer enn en IP-adresse fra ISP. Ikke alle (de færreste?) ISPer gir dette.
 4. Brukernavnet og passordet til webgrensesnittet skal være det samme som til kontrolleren. SSH-brukernavnet skal også være det samme, men det er et eget passord. Du finner det i kontrolleren under site settings om jeg ikke husker helt feil. Ok 🙂
 5. Har du allerede kjøpt aksesspunktene? Hvis ikke ville jeg vurdert en unifi-løsning (usg, usw og uap-ac).
 6. Det er nok fordi kontrolleren fikk en annen ipadresse på det trådløse nettet 🙂
 7. Om kontrolleren er koblet til via kabel eller trådløst spiller ingen rolle.
 8. Om de velger WPA Personal så kan du velge type under advanced settings. WPA2 er standardinnstilling.
 9. Har opplevd problemet med cloud key også, så tror ikke det. Om du sørger for å konfigurere wan-instillingene til usg så skal det i teorien fungere straks du kobler den til internett 🙂
 10. God stemning. Jeg vet ikke hvorfor det skjer. Min egen erfaring er at det stort sett fungerer å gjøre det i kontrolleren, men i de tilfellene hvor det ikke fungerer så har det alltid fungert med ssh og set-inform.
 11. Nei? Det skal fint gå an å legge til lokale enheter uten STUN. TS får ikke til dette i hele tatt. Se her for mer info om hvilke porter unifi bruker. Jeg ville ha gjort følgende: Sjekk at ikke port 8080 blir blokkert av brannmurprogramvare på maskinen som kjører kontrolleren og åpne porten dersom den er blokkert. Logg på aktuell ap/switch via SSH og gjennomfør set-inform-kommandoen der: set-inform http://ipadressentilkontroller:8080/inform Trykk adopt i kontrolleren og vent til enhetens status endres til adopting Gjennomfør set-inform-kommandoen i punkt 2 en gang til. Legg til en enhet av gangen. Om ikke det fungerer, forsøk å starte enheten på nytt.
 12. Jeg tenkte mer på port 8080 som enhetene bruker for kommunikasjon med kontrolleren.
 13. Sjekk at kontrollerprogrammet ikke blir blokkert av brannmur.
×
×
 • Create New...