Jump to content

importViking

Medlemmer
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Yep, men det er abonnement-pris. (tror 2år avtale) Hun er ikke hele året i Sverige så er det en dyrt løsning,hun trenger forhåndsbetalt. I tillegg kan de ikke levere mobilt bredbånd overalt. Når jeg tastes in en gammel adres av megselv midt i Amsterdam, kan jeg ikke bestilles mobilt bredbånd på denne adres fordi de ikke har dekning på denne sted. Rart? Ja. Og ja det er mulig å finnes en løsning med familje eller venner. Men det kan ikke ble slik at du i Sverige ikke kan kjøpe en SIM-kort uten at du er fest-bosted i Sverige.
 2. Det er i prinsipp mulig, men hun er i Sverige nå. I Nederland er mobilt bredbånd ikke så vanlig. Jeg hadde det i Norge og ingen har hørt om dette i Nederland. Så da er det svinndyrt. Forhåndsbetalt er det hun er ute på. Og jeg har i dag send sms at hun må prøve i en butikk i sted for nettsiden. Nettside er oppsett for fast-abonenter. Da er det en form av kreditt. Så kanskje det er årsak at de vil ha sikkerhet med personsnummer fordi det er bare folk det fast bo i Sverige.
 3. Leger er rask med noen form av diagnose og kommer gjerne med medisiner. Ritalin ble brukt som partydrug også. Det ble gitt til barn mot ADHD. Når du er roliger uten slike piller kan du spøre degselv om det er den rett vei du går med denne mediciner. Nei jeg er ikke lege, men har noen erfaringer med slike tilfeller. I mange tilfeller er det godt mulig å endre noe om livstilen din slik du ikke trenger mediciner. For eksempel: når du lever på fryseboks-pizza og cola, og vis du aldri trener fungert korpen ikke som det skal. Trenger du da mediciner eller godt matt? Så uten å ha fullstending oppløsninger er det umulig å gi riktig rad.
 4. Jeg har samme problem. Jeg tenker me å kjøpe noe slikt: LINK Det er mange modeller og priser. Med denne kan du dreie monitor slik det henger foran skrivebord.
 5. Jeg har chattet med tele2. Svar var bare at en 'samordningsnummer' ikke fungert, ingen hjelp videre. Andre operatørene har chat stengt, eller har det ikke i hele tid. Hun kan selv ikke mye fordi hun har verken telefon eller internett.
 6. En nederlandsk venn av meg har kjøpt en fritidsbolig i Sverige og vil ha mobilt bredbånd. Hun har allerede en 'samordningsnummer' men når hun brukes dette nummer som personsnummer for å bestille mobilt bredbånd aksepteres operatører det ikke. Fordi mange nordmen ha hytter e.l. i Sverige er det kanskje noen det vet hva hun trenger for å bestille mobilt bredbånd. Nordmen i Sverige er jo også utlender.e
 7. update, og interessant når noen finnes denne tråd. Tilfeldig solgte noen en Rexton in deler på Finn denne hadde takstativ på. Så jeg spørte om å kjøpe denne, men denne var ikke til salg. Så spørte han hvilke han hadde på.......Det var Biltema sin versjon! Så jeg var ferdig for kr319,-
 8. Takk, da skal det ble Thule! Trenger dem ikke så often, så jeg tror en basismodell er bra nok for meg.
 9. Hvem har erfaring med takstativ på Rexton? Og hvilke? Har prøvt MontBlanc sin versjon men det sitter veldig dårlig. Så jeg har sendt bilder til dem, men de kunne ikke hjelpe.
×
×
 • Create New...