Gå til innhold

si0

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

974 profilvisninger

si0 sine prestasjoner

6

Nettsamfunnsomdømme

  1. Kjøpte nettopp ett par Yamaha HS5 høyttalere som den ene har fått seg en liten smell på ifb et selskap. Lurer på med tanke på pris om dette er verdt å reparere eller om det bare er å kjøpe ny. Level knobben kan dreies rundt og rundt hvor på den andre HS5en jeg har så stopper den på max. XLR inputen har blitt slått innover og switchen for Room Control har ramlet av. Gjorde kanskje et feiltrinn ved å skru av plata for å se bak og reparere selv.
  2. Stemmer. Har prøvd begge på 1 og 2, men ingen reaksjon, ikke susing eller noe. + og - skal være riktig koblet. Far sier at de skal ha funket tidligere med slik den blåe og røde ledningen er koblet nå. Byttet om bare for å prøve, men ingen resultat. Har dessverre ingen andre høyttalere med slik kontakt for å teste. God lyd igjennom hodetelefoner som bare var å justere med volumhjulet. Mulig jeg bare må skaffe noen billige høyttalere for å se om det hele tatt er noe liv i fra speaker-kontaktene på Sølvsupern.
  3. Da har jeg fått byttet om slik at begge høyttalerne står på 1, men fortsatt ingen lyd eller susing i det minste. Har skrudd ut skruene og prøvd å få dyttet ledningene lengre inn (og byttet om), men fortsatt ingen lyd. Men takk for tips fra AndersT2 om å teste med hodetelefoner i Phones. Nå vet jeg i hvert fall at spilleren fungerer Da er det høyttalerne det er noe feil med, eller noe jeg har måttet glemt å slå på. Ser det nevnes at de må være slått på aktive?
  4. Prøver å koble til en platespiller og et par høyttalere til en Tandberg Sølvsuper 11, men sliter å få lyd og er usikker på om alt er koblet riktig. Det er en Garrard platespiller og høyttalerne har ikke noe merke så vidt jeg kan se. De har en + og - inngang. Om noen har en slik og vet hvilke ledninger som skal hvor og hvilke knapper som skal trykkes inn hadde det vært flott med litt veiledning. Dette er litt eldre utstyr, så det kan jo være at det ikke kommer noe respons selv om alt er satt opp riktig. Se bilder
×
×
  • Opprett ny...