Jump to content

si0

Medlemmer
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

Recent Profile Visitors

494 profile views
 1. Hei, På skrivebordet så har jeg en mappe som inneholder flere mapper med prosjekter jeg holder på med. Disse mappene driver jeg å endrer ikonene på etter om prosjektet er ferdig eller ikke (grønn eller rød hake). Ettersom det er titalls mapper dette gjelder så blir det mye tid med å klikke innpå egenskapene til hver mappe for så å lete opp og endre ikon. Har prøvd å markert flere mapper for å se om jeg kan endre flere samtidig, men det går ikke. Er det mulig å få satt opp en snarvei der jeg enten kan høyreklikke på mappen og endre Ikon derfra, eller sette opp makrotaster til å gjøre dette? I så fall hadde det vært veldig tidsbesparende.
 2. si0

  Abstrakt malekunst

  Antar det er malerier som ikke skildrer en spesifikk gjenstand, handling eller omgivelser. Mulig det bare er å søle noen malingsflekker på et lerret, gni det litt rundt og kalle det abstrakt.
 3. Januar 1823 Slaget ved Itaparica begynner den 7. januar og varer fram til den 9. Den brasilianske hæren, Armada og det portugisiske hæren kjemper under den brasilianske uavhengighetskrigen i den daværene provinsen Bahia. https://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Itaparica
 4. Har som regel brukt disse våtserviettene man får kjøpt både for skjerm og overflater. Da får du med både en våtserviett i tillegg til en tørr serviett du bruker for å tørke bort det fuktige etterpå. Kjøper også luftspray for å enkelt fjerne støv inni og på utsiden av PC-en. NB : Ikke bruk støvsuger inni PC-en ?
 5. Hvordan fungerer nettsamfunnsomdømme?
 6. Om jeg drømmer for mye så er det mulig at det ikke blir realistisk lengre ? Men : Et rom med passe størrelse innredet med behagelige lange sofaer man kan ligge på. Et lerret som kommer ned fra taket og gjerne stemmekontrollert belysning. Hyller på veggene fyllt opp med Blu-ray og DVD-er (blir mest for pynt ettersom disse er ute) Innrammede filmplakater på veggene.
 7. Takk! 1. Windows 10 64-bit 2. Det er hovedsakelig min stasjonære PC og telefon. På telefonen hadde det vært fint hvis jeg kan sette opp en løsning der hvert bilde jeg tar blir lastet opp til Skyen, så kan jeg slette det med engang. 3. Sikkert mye mindre enn jeg tror jeg trenger. Har en 2TB ekstern harddisk som ikke er fyllt opp enda (mulig flyttes over til Skyen). 4. Visstnok 31.09 Mbps Det jeg kunne ha nevnt i innlegget er at jeg er åpen for andre løsninger. Vil gjerne høre hvordan andre har organisert filene og dokumentene sine
 8. Kan det ha vært Logical Journey of the Zoombinis ?
 9. Laga kontoen min for 1 time siden så jeg er relativt ny på Diskusjon.no. Er ikke sikker om jeg bør skrive på mitt tidligere emne, eller kan lage ny. Det jeg lurer på er om noen kan anbefale en Sky-løsning for å lagre alt av filer og bilder (uten at de blir komprimert). Vet noen bruker Dropbox, Microsoft OneDrive, Google Drive osv, men er ikke så interessert i å betale så altfor mye. Fikk et godt svar i sted om å fordele det på forskjellige plasser, noe jeg kommer til å gjøre, men tenker å ha det meste på 1 plattform.
 10. Takk for raskt og godt svar! Skal prøve å få samlet alt jeg har på en plass før jeg evt. fordeler det på diverse plattformer.
 11. Har fullt av dokumenter,mapper, bilder og alt av filer liggende rundt omkring på forskjellige plasser. Noen ligger på PC-en, noen ligger oppe i skyen og noen på en ekstern harddisk. Lurer derfor på om noen har den "perfekte" løsningen for å samle alt på en plass, samtidig som det er ryddig og organisert.
×
×
 • Create New...