Jump to content

Mymlen

Medlemmer
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

1 Follower

About Mymlen

 • Birthday 09/09/1998

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

1148 profile views
 1. Mymlen

  Elsparkesykkel

  https://www.e-wheels.no/el-sparkesykkel/e-wheels-by-joyor-f-serie/?code=8305 Vurderer denne. Er den bra? Hva er evt bedre?
 2. Mymlen

  Elsparkesykkel

  Skal kjøpe elsparkesykkel. Hva er best? Hva er dere som har det fornøyd med? Fordeler og ulemper med de forskjellige
 3. Oppdatering: Min samboer satte det sammen igjen i dag. Det fungerer slik det skal, og det er lys i hele tastaturet! Tusen takk for alle råd og tips, jeg skal huske det til neste gang jeg er uheldig med te ?
 4. Tastaturet funker, det er LED-lysene som ikke fungerer. Vi la det opp ned med en gang og det rant mye ut av det. Vi lot det ligge sånn i kanskje 20 minutter før vi prøvde å slå det på. Hele tastaturet lyste og fungerte normalt med en gang, men etter noen sekunder ble det mørkt på den ene siden (knappene fungerte som normalt). Vi plugget det ut igjen ganske fort, og nå står det rett vei uten strøm. Ser ingen hull på undersiden av tastaturet, men gir det et forsøk. Skal også ta av knappene.
 5. Okei! Burde det ligge opp ned i en tørkeprosess?
 6. Kan jeg tørke det videre med hårføner på kald luft eller kan det skade tastaturet?
 7. Jeg har som tittelen sier sølt te på tastaturet til samboer. Modellen er Logitech G513, og etter tørking så lyser bare halvparten av tastaturet. Det er ikke forsikret. Hva kan jeg gjøre for å evt få det til å funke fint igjen? Enkelte ganger lyser hele tastaturet, men stort sett er det bare den ene halvsiden
 8. Tror at favorittquesten var main quest i Hearts of Stone. Shani er en så fin og søt karakter, det burde nesten vært en egen kjærlighetsretning.
 9. Hei! Jeg gikk over til spotify igjen da jeg synes det fungerer bedre enn youtube music og google play music. Jeg hører mye på musikk, men enkelte spillelister jeg har hatt har hatt sanger som jeg ikke husker navnet på. Jeg tenkte derfor å gå inn på youtube music og google play music for å finne igjen sangene, men på google play music er spillelistene tomme og det står at det er 0 sanger der. Hva har skjedd? Kan jeg ikke engang se sangene innpå gjeldene spilleliste uten å betale? Har googlet litt men ble ikke noe klokere. Hva kan jeg gjøre for å finne igjen spillelistene mine?
×
×
 • Create New...