Jump to content

zorry

Medlemmer
 • Content Count

  364
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

91 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvor langt unna utkjørselen din parkerer de? Kravet er vel 5m i et veikryss? Så hvis postkassen er ganske nær utkjørselen kan det være ulovlig å parkere der. https://www.vegvesen.no/trafikkinformasjon/langs-veien/parkering/parkering-i-veikryss/
 2. Vi gjør nok det når du nå har malt deg inn i inkompetansens mørkeste hjørne og ikke ser noen utvei. Slår det deg aldri at du av og til kan komme til å møte noen som faktisk kan litt om temaet du radbrekker i denne tråden? Svaret på spørsmålet om et gulv kan kollapse om flere gulv fra oversiden kommer ramlende ned på det er forøvrig JA. Dette er bare et spørsmål om hvor mange gulv og hvilken hastighet de har når de treffer.
 3. Det kan vi ta når du ha svart på mitt spørsmål som jeg tross alt stilte før deg.
 4. Det er ingen behov for noen motspørsmål. Kan et gulv kollapse om noen gulv fra oversiden lander på det?
 5. Så hvis du bare lar være å svare så mange nok ganger på det samme spørsmålet så trenger du ikke svare på det senere heller? Men jeg spør igjen jeg: Tror du det å kontrollert fjerne gulvet helt eller delvis i en etasje tilvarer at et antall gulv kommer ramlende ned fra oversiden?
 6. Og det synes du ikke er uredelig i det hele tatt? Er det å gå i sirkel å svare på et konkret spørsmål? Spørsmålet er: Hvor ble det av gulvene i de etasjene som klart og tydelig kollapset? Landet de på et gulv under eller ikke?
 7. Det ville vært mye bedre om du forstod det du leste og svarte helt konkret på det.
 8. Kanskje mer naturlig å spørre om etter hvilken malerjobb de ble funnet? Man må ikke bruke sand og sandblåse før maling, man kan også blåse med stålkuler... men om det noensinne ble blåst med stålkuler i disse byggene aner jeg ikke. Hvis vi vurderer tidsrommet fra bygget begynte å falle til full kollaps nedover startet: I dette tidsrommet er det vel åpenbart at søyler i hele etasjer kollapser? For ellers ville vel ikke toppen av bygget forsvinne nedover slik det gjorde? Hvor blir det av gulvene i dette området mener du om de altså ikke blir lagret oppe på hverandre? Og spørsmålet mitt står: Hvor mange ganger egenvekten regner du med at et typisk gulv i tårnene tålte?
 9. Det er vanlig ja, skal man herde stål kan man bruke et slikt fargekart for å vite hvilken temperatur man har i stålet før man kjøler det ned.
 10. Ok da er det etablert: Hvis gulvene skulle falle så ville søylene i bygget få redusert kapasitet. Neste spørsmål blir da hva tåler et gulv? Hvilke kriterier legger du til grunn når du beregner kapasiteten til et gulv?
 11. Spørsmålet Oddvardm er fremdeles: Vil en søyle som mister sideveis fastholding ved gulv miste kapasitet?
 12. Bildet ble med ved en feiltagelse og var ment som et skråblikk til hvilken temperatur vedoven kan ha om den altså blir rød.
 13. Spørsmålet er enkelt: Vil en søyle som mister sideveis støtte ved flere gulv få redusert kapasitet? Ble med bilde av vedovnens mulige fargekart også? Har personlig sett en ovn på mellom 600 og 700 grader celsius ved vettløs sprengfyring.
 14. Jammen hælle dussen a, har de vært ekle med dere så lenge? Fy lanken til dem! Du har fremdeles ikke kommentert noe om hvordan en søyle mister kapasitet når den mister sideveis fastholding ved gulv. Er påstanden min feil mener du?
 15. Ja det kan vi trygt si når du begynner å snakke om pannekaker når du får et saklig og faglig begrunnet innlegg og ikke er i stand til å utfordre en eneste setning i innlegget du svarer på med noe fornuftig.
×
×
 • Create New...