Jump to content

Macadamia

Medlemmer
 • Content Count

  7
 • Joined

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for svar. Jeg kan prøve å ta det forsiktig opp ved en anledning som faller seg naturlig..
 2. Hvis jeg av en eller anna grunn ikke orka å ha sex med han jeg er sammen med, så hadde jeg syntes det var helt innafor at han brukte leketøy. Hvis jeg skulle blitt sur for det, så hadde jeg bare vært egoistisk. Eller så hadde det ligget noe mer bak, som jeg ikke klarte å formidle.
 3. Takk for svar... for meg er det vanlig å være åpen om sånt, spesielt hvis man spør.. Generelt så virker det som om mannfolk er mer lukka når det kommer til sånne ting enn damer. Uten at jeg helt skjønner hvorfor. Men jeg kan ha forståelse av at folk kanskje er forskjellig der. Skal prøve å ikke henge meg så mye opp i det.
 4. Jeg kjenner d er litt vanskelig å skrive dette... Men siden d er så mange mannfolk her inne, så kanskje jeg får noen fornuftige svar 🙂 Jeg har vært sammen med typen i ca 2 år. Det tok nesten 1 år før jeg fikk møte en eneste venn av han. Og det er greit nok. Det virker som om han egentlig aldri har villet inkludere meg så mye i livet sitt enda vi har bodd sammen i perioder (han har vært mye hos meg). Jentevenner har han ikke prata om i det hele tatt, så jeg spurte for lenge siden om han hadde noen. Fant ut at han hadde noen få, bl.a 1 han hadde vært betatt av, men de hadde ikke så mye kontakt lenger. (Sier han..) Her om dagen fant jeg ut at det var visst en hel del mer mellom dem, enn han fortalte. Og greit nok at det er lenge siden, men jeg lurer på hvorfor han prøvde å skjule dette for meg og spesielt siden d er så lenge siden (!) Så pga det så kjenner jeg at det stikker litt... Jeg vil jo ikke at det skal gjøre d, men når folk ikke sier hele sannheten og den kommer for en dag så.. er d vel bare sånn. Spesielt siden hun fremdeles er i hans omgangskrets og de fremdeles skriver med hverandre (i guess, men ikke ofte). Så spørsmålet mitt er: hvorfor føler mannfolk at de trenger å holde sånt skjult? Hjelp meg gjerne å forstå 🙂
 5. Jeg tror han jeg er sammen med gjør det.. eller dvs gjorde - før han begynte å drikke mindre. Så jeg har ikke egentlig grunn til å mistenke det lenger... Fyllemeldinger fra mannfolk kan være litt irriterende, (spørs hva som blir sendt) og spesielt hvis man har type..
 6. Hvis hun elsker deg, så er ikke det noe problem. Man trenger ikke være sosialt tilbakestående selv om man ikke har så utrolig mange nære venner. Det kan være omstendigheter i livet, rotløshet, tilfeldigheter..så mange ting. Kanskje man også har problemer med å åpne seg for å bli ordentlig kjent med folk. Hvis min kjæreste hadde fortalt meg noe som det du har sagt, så ville jeg vært støttende, inkludert han i mine kretser og samtidig oppfordret han til å søke seg til de vennene han har og som han faktisk liker. 🙂
×
×
 • Create New...