Jump to content

Macadamia

Medlemmer
 • Content Count

  11
 • Joined

Community Reputation

2 :)

Recent Profile Visitors

322 profile views
 1. Takk for svar alle.. Jeg skal prøve å late som ingenting om det skjer, og heller prøve å fokusere på andre ting. Trengte bare litt andre synspunkt.. Jeg vil jo ikke presse han eller anklage han for noe... men jeg kan prøve med en forsiktig tilnærming. Massasje, forsiktig bj og generelt nærhet. Håper det løsner litt etterhvert.🙏🏻 Det er jo ikke bare trist for meg at det er sånn, det er jo garantert trist for han også..😞
 2. Takk for svar. Dette stikker nok ganske dypt. Han er iallefall ikke impotent, hvis han skal ta seg en runk så fungerer det som det skal. Problemene starter når jeg kommer inn i bildet, ved at han blir slapp. Ikke alle gangene, men mange nok til at jeg reagerer på det. Dette får meg såklart til å tenke at det har noe med meg å gjøre, selv om han benekter det. Jeg har behov for å spørre om det de fleste gangene det skjer, om han ikke tenner på meg.. Jeg skal prøve å unngå det og heller si på en real måte at «nå ble jeg litt usikker pga det som akkurat skjedde» Håper at det kan løsne opp litt og unngå at han føler at jeg anklager han for alt - som han selv sier..
 3. Jeg er sammen med en snill mann, det er ca 13 års aldersforskjell på oss. Han nærmer seg 50. Sexlivet er ikke helt der det burde være.. han sliter med potensen. Når jeg prøver å prate med ham om dette, sier han at det er på grunn av ting jeg sier og gjør og tanker han får av det. Feks. vi hadde en diskusjon om alder og hvordan man merker det på kroppen, bl.a potensen. Dette klarer han altså å vri over til at jeg er ute etter å stikke han på et vis. Å ta han for at «dingsen» ikke alltid fungerer som den skal. Diskusjonene blir svært giftige og det nytter ikke hva jeg sier.. Når det ikke fungerer i senga gang på gang, spør jeg selvfølgelig om han ikke tenner på meg. Men da blir han sint. Aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre og er veldig lei meg for at vi har havnet i denne situasjonen..😔
 4. Takk for svar. Jeg kan prøve å ta det forsiktig opp ved en anledning som faller seg naturlig..
 5. Hvis jeg av en eller anna grunn ikke orka å ha sex med han jeg er sammen med, så hadde jeg syntes det var helt innafor at han brukte leketøy. Hvis jeg skulle blitt sur for det, så hadde jeg bare vært egoistisk. Eller så hadde det ligget noe mer bak, som jeg ikke klarte å formidle.
 6. Takk for svar... for meg er det vanlig å være åpen om sånt, spesielt hvis man spør.. Generelt så virker det som om mannfolk er mer lukka når det kommer til sånne ting enn damer. Uten at jeg helt skjønner hvorfor. Men jeg kan ha forståelse av at folk kanskje er forskjellig der. Skal prøve å ikke henge meg så mye opp i det.
 7. Jeg kjenner d er litt vanskelig å skrive dette... Men siden d er så mange mannfolk her inne, så kanskje jeg får noen fornuftige svar ? Jeg har vært sammen med typen i ca 2 år. Det tok nesten 1 år før jeg fikk møte en eneste venn av han. Og det er greit nok. Det virker som om han egentlig aldri har villet inkludere meg så mye i livet sitt enda vi har bodd sammen i perioder (han har vært mye hos meg). Jentevenner har han ikke prata om i det hele tatt, så jeg spurte for lenge siden om han hadde noen. Fant ut at han hadde noen få, bl.a 1 han hadde vært betatt av, men de hadde ikke så mye kontakt lenger. (Sier han..) Her om dagen fant jeg ut at det var visst en hel del mer mellom dem, enn han fortalte. Og greit nok at det er lenge siden, men jeg lurer på hvorfor han prøvde å skjule dette for meg og spesielt siden d er så lenge siden (!) Så pga det så kjenner jeg at det stikker litt... Jeg vil jo ikke at det skal gjøre d, men når folk ikke sier hele sannheten og den kommer for en dag så.. er d vel bare sånn. Spesielt siden hun fremdeles er i hans omgangskrets og de fremdeles skriver med hverandre (i guess, men ikke ofte). Så spørsmålet mitt er: hvorfor føler mannfolk at de trenger å holde sånt skjult? Hjelp meg gjerne å forstå ?
 8. Jeg tror han jeg er sammen med gjør det.. eller dvs gjorde - før han begynte å drikke mindre. Så jeg har ikke egentlig grunn til å mistenke det lenger... Fyllemeldinger fra mannfolk kan være litt irriterende, (spørs hva som blir sendt) og spesielt hvis man har type..
 9. Hvis hun elsker deg, så er ikke det noe problem. Man trenger ikke være sosialt tilbakestående selv om man ikke har så utrolig mange nære venner. Det kan være omstendigheter i livet, rotløshet, tilfeldigheter..så mange ting. Kanskje man også har problemer med å åpne seg for å bli ordentlig kjent med folk. Hvis min kjæreste hadde fortalt meg noe som det du har sagt, så ville jeg vært støttende, inkludert han i mine kretser og samtidig oppfordret han til å søke seg til de vennene han har og som han faktisk liker. ?
×
×
 • Create New...