Jump to content

Huffe

Medlemmer
 • Content Count

  137
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 :)

About Huffe

 • Birthday 01/08/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg har brukt routeren siden 2017 eller 2018 og har vært fornøyd inntil tidligere i vår. Siden da har Wi-Fi til tider droppet ut 2-4 ganger i døgnet. Dette har vært særlig irriterende fordi en og annen duppedings i nettverket må restartes for å koble på igjen, samt at jeg av og til blir avbrutt i det jeg gjør. Jeg har først antatt at det må skyldes en oppdatering, men faktisk skjedde det etter at jeg hadde en opprydning og hengte den opp på veggen. Er noe varmgang den kanskje ikke tåler når den henger slik?
 2. Varmtvannstank: Panelet utenpå gikk opp i limingen etter to år. Kran på vaskerom: Drypper. Kun etter tre år. Tror ikke pakning kan skiftes. Støp: Smuldret opp etter ett år. Slange til vaskemaskin. Revnet etter 2 år. Alt kjøpt på ulike tidspunkt. Jeg forventer ikke topp kvalitet fra Megaflis, men at produktene skal vise seg å være så til de grader bedritent er for meg fullstendig uhørt. ALDRI mer Megaflis.
 3. Jeg er prisgitt sameiet jeg bor i så jeg står dessverre ikke fritt til å velge selv. Jeg googlet docis3.1 og skjønner nå hvorfor opplastningshastigheten ikke er høyere. Det ser ut til at jeg må leve med utlinjen da det ikke blir bygget ut fiber til boligene. Takk for tips.
 4. Jeg har 75/10 og blir oppgradert til 100/10. Jeg bor i rekkehus og vi har det som heter hybrid fiber med coax fra nærmeste sentral slik jeg forstår det. Er det noen som vet hvorfor det ikke er mulig å få høyere ut-linje. Er det coax som begrenser nettet? Jeg skulle virkelig hatt høyere ut-linje pga jobb, om det så bare er litt.
 5. Ok, takk for svar. Da er dette en del mer komplisert enn hva jeg håpet på. Jeg får la det modne litt. Pokkers kina-vare altså...
 6. Jeg har USB-SSD som hadde en del filer på seg. Nå får jeg ikke tilgang til disse filene. Jeg har tilgang til filene som jeg la innpå i 2020, men alt før der viser ikke. Finnes det noe vidunder-programvare som kan fikse dette eller er den ubrukelig?
 7. Jeg er også ute etter en av de rimeligste modellene til Apple. Kan gå til innkjøp av (2019), men haster ikke. Noen som vet når den rimelige 2020 versjonen kommer? Finner ingenting på google annet enn pro-modellen. Hvis det er 4-5 mnd til kjøper jeg nå, hvis 2-3 mnd kan jeg vente...
 8. Jeg kjøpte meg en billig zyxel NAS326 som funker fint på hjemmenettverket. Jeg kunne tenkt meg å ha mulighet til å logge meg på eksternt fra appen på mobilen, men tror jeg må åpne porter for dette. Jeg var flink til dette i gamle dager, men er rimelig blåst i dag. Jeg har aldri fått til å åpne porter i zyxel ruteren. Er det noen som har denne type ruter og vet hva jeg må gjøre i dag?
×
×
 • Create New...