Jump to content

bo1e

Medlemmer
 • Content Count

  1934
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

655 :)

Recent Profile Visitors

11132 profile views
 1. Battlefield 1 er gratis* til 4. august hos Prime Gaming (*forutsetter at man abonnerer på amazon prime video). https://www.eurogamer.net/articles/2021-07-22-battlefield-1-is-free-on-pc-through-prime-gaming
 2. Nye spill hos Epic Games Store: Bridge constructor - The walking dead Ironcast Ironcast er litt snedig hvis man liker sånn jewel-matching type spill. Blandet med mech, steampunk og rpg-elementer. Ganske simpelt men en kjekk vri på det.
 3. Hvis man abonnerer på amazon prime video så får man også amazon prime gaming. De deler ut spill innimellom, i tillegg til masse loot-greier til alle slags spill. https://www.gamesradar.com/au/amazon-prime-gaming-giving-out-3-lucasarts-point-and-click-classics-this-summer/ https://gaming.amazon.com/
 4. Kjøpte billig 12 mnd xbox live gold fra livekort.no i 2019 og det fungerte helt som det skulle. Hvis de lever enda så er det sikkert gode greier.
 5. Sonic Mania og Horizon Chase Turbo gratis på Epic Games Store frem til 1. juli.
 6. Jeg har ikke så store problemer med AP generelt. Men vinglingen og tåkepraten til Støre er jeg ikke tilhenger av. Syns han sliter med troverdighet og forutsigbarhet. Seinest eksemplifisert med abort-saken fra landsmøtet. Umulig å vite hva han egentlig mener, og når han plutselig "ombestemmer" seg etter hvor vinden blåser. Mitt inntrykk er at AP ellers er blitt mer realitetsorientert de siste årene. En del realiteter som man tidligere bare unngikk å ta innover seg, som det nå ikke lenger er mulig å se vekk fra. Grunnleggende ting som at bunnlinjen etterhvert blir mindre og mindre pen, hvis ikke en del ting tas tak i. Det som bekymrer meg mer er at AP er avhengig av samarbeid med noen langt mer uspiselige og mindre realitetsorienterte partier for å vinne valget. Og det er noen ganske store uenigheter mellom partiene som er nødt til å samarbeide på venstresiden, så hva slags avtale de lander på blir veldig spennende å se. Hvis AP må gi veldig mye til mikropartiene så kan det bli guffent.
 7. Ja det kommer an på hvordan produktene til leverandøren er satt sammen. Hvis du ikke bruker webmailen så trenger du ikke å ha den. Men om tjenesten kan tas ut av pakken du kjøper av din leverandør må du sjekke med dem.
 8. Du må betale så lenge du kjøper tjenesten. Om du velger å bruke den eller ikke er opp til deg. Om du ikke bruker den så bør du informere leverandør om at du ikke lenger ønsker å kjøpe tjenesten.
 9. Stemmer godt for store deler av det offentlig også, som bruker sak/arkiv-systemer og/eller fagsystemer som er avhengig av microsoft sine produkter i bunn.
 10. Det er ikke vanskelig å sjekke hva som er realitet. Opprett noen profiler på dating-nettsteder så ser du hva slags typer som får napp og ikke. Det er mer troverdig enn anekdoter om at "alle" damer ser etter snille følsomme menn som ikke trenger å ha utseendet med seg, men de bare finnes ikke.
 11. Er ikke relevansen åpenbar? Hvis det ikke en gang stemmer for din egen del at utseendet spiller liten til ingen rolle så har du et dårlig utgangspunkt når du argumenterer for det 😄
 12. Jeg tenker ikke bare tynn/feit. Kortvokst, usymmetrisk, skjeløyd, utstående ører, tenner i alle retninger, kvisete, bleik osv. Både for menn og kvinner så er det andre ting ved kropp og utseendet som spiller større rolle enn vekt så lenge den er innenfor den vide normalen.
 13. Hvor stor andel av mennene du har vært i et intimt forhold med har vært stygge og eller feite?
 14. Hvor mange ikke-attraktive menn har du gjort dette forsøket med?
 15. Du tror ikke attraktiv/ikke-attraktiv kropp har noe å si for om en mann er ufrivillig singel? Om en mann er høy mørk veltrent har ingenting å si for hvor attraktiv en mann er blant kvinner? Er du seriøs nå?
×
×
 • Create New...