Gå til innhold

Kjennar av Koranen

Medlemmer
  • Innlegg

    123
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Kjennar av Koranen sine prestasjoner

38

Nettsamfunnsomdømme

  1. Dette er sikkert rett. Men det dekker ikkje situasjonen, dersom den er endra - sei dei siste 10-15 åra.
  2. Hjerna døyr etter ein del sekundar utan oksygenrikt blod.
  3. Det finnes slemme prestar. Men kva med imamar, etc.? I islam er pedofili lovleg og valdtekt kan vera lovleg, Eit anna punkt: Kva gjer sverting av prestar i ein tråd som peikar på at Koranen beviseleg er oppdikta? Om samtlege prestar var bandittar, ville det ikkje gjera Koranen ein tomme mindre oppdikta og falsk.
  4. Når ein ser på verknaden av islam (og nokre andre religionar), er det definitivt ikkje meininglaust o prøva å få slutt på and religiøst baserte rasisma, valdsideologien og (u)moralkodene. Dette desto meir som valdsmaualen Koranen beviseleg er oppdikta.
  5. I og med Koranen beviseleg er oppdikta - som alle eventyr - er den eit eventyr. Men den kan vera eit teologisk eventyr. Men den er eit eventyr som fører alle muslimar til helvete, dersom det trass alt nokon stad finnest ein reell gud, med ein Himmel og eit helvete - ein gud muslimane og islam har avvist med forakt, til fordel for to valdelege superheltar - Muhammed og ein oppdikta Allah - med i tillegg vide løyver til lovleg uærlegdom. (Hugs at dei vide løyvene for lovleg uærlegdom og galt Muhammed, sjølv om islam og muslimar ikkje kan vedgå det, for då fell botnen bort under islam.)
  6. Jau, det er skilnad: Religionar påstår dei har sanninga. (Td. Islam er eit skrekkdøme, m.a. i og med inhumaniteten og at Koranen beviseleg er falsk.) Vitskapen leitar etter sanninga.
  7. Eg tek ikkje standpunkt til Bibelen - sjølv om eg stort sett har mist trua på at gudr finnes. Men når det gjeld Koranen, er situasjonen sjølvinnlysande - den er overfull av faktiske feil ingen gud ville gjera. Nokre av feila er tilogmed i samsvar med feilaktig "kunnskap" som rådde på Muhammed si tid. (Men den ga Muhammed rikdom, ære, makt, kvinner - og halvvegs guddomeleg status,)
  8. Indikasjonar (Muhammed har truleg levd - men det er rart ein så "stor" krigar ikkje er nemnd i rimeleg samtid) - ikkje bevis.
  9. Om Allah: Eg refererte berre til Koranen og islam: Allah er allvitande, allmektig og ufeilbarleg.
  10. Å samanlikna egg og kvalkjøt, er ein grei måte ¨trumpa opp eit "poeng" på.
  11. Koranen påstår faktisk at både jødedomen og kristendomen opprinneleg var islam, men at Koranane dei fekk, har blitt forfalska til Bibelen. Men særleg NT er langt på veg antitesa til Koranen + vitskapen har 13ooo skrift og fragment frå Bibellen og 32ooo med referansar til bibske skrift og minst 5ooo dekorasjonar med bibelske motiv, alle eldre enn 610 e.Kr. Dei er i samsvar med tekstene i noverande Bibel. Dette provar det ikkje er sant at bibelen er forfalska - dette så mykje desto meir som isalm aldri har forklart kven som sto bak så omfattande forfalskningar, eller kvifor - det må opprinneleg ha vore nokre hundre tusen skrift, brev og anne og speridd over 3 verdsdelar, korleis det var mogeleg å finna absolutt alle, så ingen oversette/gløymde skrift røpa forfalskingane, kven som finansierte ein så omfattande operasjon, korleis dei greide å halda ein så svær operasjon totalt hemmeleg, korleis dei kunne skaffa gamalt skrivemateriell, så moderne C14 ikkje kunne avsløra falsk alder (og kvifor dei skulle bruka gamalt skrivemateriell i og med dei ikkje visste om C14), og ikkje minst korleis så mange tusen - skrivne av nødvendigvis nokre tusen forskjellige falsknarar - kunne bli identiske. Situasjonen er ein heilt annan når det gjeld Koranen og alle påviste feila. Når det gjeld Bibelen, ser eg ikkje bort frå at svarte bibelske spådomar kan referera til islam og Muhammed, men eg har ikkje teke noko endeleg standpunkt der. Eg kan legga til at vitskapen kjenner like mange så gamel frå andre religionar. MEN KORKJE VITSKAPEN ELLER ISLAM HAR FUNNE EIN EINAST REFERANSE TIL KORANEN ELLER ISLAM ELDRE ENN 610 E.KR = det er ikkje sant at Koranen eller islam fantest før 610 og Muhammed.
  12. Eg har meir enn oppfylt dokumentasjonskravet ved å referera til "1ooo+ Mistakes in the Quran". Der finn kven som helst lange lister av feil i Koranen
  13. Som sagt, dersom De er ute av stand til å sjå at mengder av feil i Koranen ingen gud ville gjera, provar at boka ikkje er diktert av ein gud, så Dykk om det. Men eg kan tilrå å ta folkeskulen att - i alle fall frå og med 3. klasse. Eller litt før, i og med De tydelegvis ikkje er komen så langt at De greier å slå opp "1000+ Mistakes"?? Eg gjodre forresten eit unnstak og skreiv av nokre av feila til Dykk for ein time sidan eller så. Helsing og med medkjensle.
  14. De set dette ofte frå forsvarar av islam eller hatarar av kristendomen. Dei kjem med ei uærleg, men tilsynelatande logisk påstand eller samanlikning, og bed om motbevis. Men: I ein debatt er det den som kjem med ein påstand eller opplysning, som har bvisbyrda - det gjeld for Ola Dunk, Pene Gutar - og Canbridge universitet. Eg ba Dykk prova ein påstand De kom med. Og ettersom det det var De som kom med påstanden, er det De somhar bevisbyrda. Når det gjeld "1000+ Mistakes", kan det vera det det av dei kraftige prova som er lettast å sjå og å dokumentera, og eg set ingen grunn til ikkje å la vera å minna - ofte - om det provet. Eg ser heller ingen grunn til å skriva av 2-3-4-5-6 prov kvar gong, når kven som helst kan gå inn og velga og vraka mellom 1750 faktafeil, 350 andre ikkje-religiøse feil og 300 sjølvmotseiingar. Er dei så lite interessert i å finna ut kva islam verkeleg er - eller så muslimske at dei ikkje vågar å slå opp på mengder av prov for at Koranen er falsk (men meget god for Muhammed) - tyder det lite om eg brukar tid på avskrift.
×
×
  • Opprett ny...