Jump to content

rfm

Medlemmer
 • Content Count

  384
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

187 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kutt ut hvadå? Du har selv sagt at du kjøpt fra CDON tidligere. https://www.diskusjon.no/topic/1888750-playstation-5-bestilling-levering-forsinkelse-og-fortvilelse-frakt-og-lagerstatus/?do=findComment&comment=26208823
 2. Garantert er du ikke. Mulig den forsvinner på veien og som en pall PS5 virker ha gjort mellom CDON sitt lager og PostNord i november.
 3. Underkiller har allerede bestilt fra NoN. Det er maks 1 per kunde. Pengene er ikke borte enn hvis du brukte kort da det kun er en reservasjon, NoN avslutter bare reservasjonen når de kansellerer ordrer. Man får aldrig melding vilket er litt shit. Men hvis du ikke har bestilt tidligere så kommer du få en PS5 til slutt. Men som det står når du bestiller kan det ta flere dager for de sender pakken. Mulig du får Levering bekreftelse imorgen eller torsdag.
 4. Bilden kan godt være fra idag og at du forsøker bestille din andre. Sjekk bildet selv, står inget dato i mailet så du har tatt screenshot.
 5. https://gamezone.no/avdelinger/playstation-5-konsoll-må-betales-med-kort-eller-vipps-146230-p0000075368
 6. Produksjonen hos feks TSMC bokes jo typ minst 12 mnd før. Og det tar flere år for TSMC at åpne opp nye FABs. FABs som er drittdyre og svære så bare Samsung og TSMC i prinsipp kan gjøre det og det er ikke sikkert de kommer ha samme demand så de kanskje taper peng på en ny FAB mtp de er sykt dyre. At signe opp hos Elkjøp eller ens Sony betyr ikke noe da. BMW skal jo fjerne touchscreens pga halvledermangel. https://www.autoblog.com/2021/11/05/bmws-losing-touchscreen-functionality/
 7. Hvis du valgte faktura er det 30 dager fordfallsdato pa fakturan, men fakturan sendes forst nar konsollen sendes. Sa du kan godt ha kvar bestillingen.
 8. Power har vel de siste 2-3 gangene varslet genom at oppdatere nettsiden sin og skrive en tid naar de tenker slippe, et par timer for slippet. Men den tiden har ikke alltid vaert riktig. Dagene etter kan det komme nye fra ordrer som blir kansellert. Obs er helt uten forvarsel.
×
×
 • Create New...