Jump to content

Joeal88

Medlemmer
 • Content Count

  120
 • Joined

Community Reputation

16 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. youtube.com/watch?v=BV13TS990ZY
 2. Hvordan hadde du reagert om du gjorde innbrudd i et eller annet hus og du får syn på en stor jævla tiger som ligger og sover på sofaen i huset?
 3. Republikanerne står sterkt i alle stater foruten California, New York, Washington, Rhode Island, D.C., Minnesota og Massaschusetts. I USA så har republikanerne flere medlemmer enn hva demokratene har. Om noe så er demokratene inne i en identitetskrise, og partiet er ikke til og kjenne igjen iforhold til hva det var på 90 og 00-tallet.
 4. Papparollen kan være krevende, men selv så elsker jeg å være pappa. Og da min datter ble født er det største øyeblikket i mitt liv, trodde ærlig talt ikke at det var mulig og elske et annet menneske så mye. Men jenta mi er nå er blitt 7 år gammel, og tror nok ikke at jeg vil ha flere barn. Det holder med en 😀 Samtidig så forstår jeg godt de som ikke vil ha barn.
 5. Sent svar, men here we go. Ja, en vakker dame skal være feminin, helst ha en fin kroppsfasong med lange og vakre legger, ha klasse, stil og være elegant. Men følgelig så er personlighet også viktig. Har ikke noe spesifikt mål, men jeg har alltid vært svært glad i attraktive jenter/kvinner og min største svakhet i livet er at jeg blir altfor fort betatt av vakre damer. Kanskje var det en tabbe av meg at jeg ikke giftet meg med hun som jeg var forlovet med og som er mamma til min datter, men jeg tenker aldri hva om. Livet som ungkar er herlig og passer min livsstil perfekt. Har stort sett bare jevnaldrende kompiser, og jeg er slettest ikke ute etter og imponere noen. I 2015 så mellomlandet jeg på flyplassen i Moskva, og da fikk jeg for første gang synet på russiske damer. For noen lekre og vakre damer, tok under den tiden kontakt med 2 damer som begge avviste meg. Det sved og var et stort nederlag for meg, året etter så reiste jeg og en vennegjeng til Moskva for 1 uke. Og under den uken så hadde jeg seksuell omgang med totalt 4 damer. Er ikke sikkert at jeg hadde giddet og reist til Moskva om jeg ikke hadde blitt avvist av de to russiske damene på flyplassen året før. Jeg har et killerinstinct i meg, og er det en ting som jeg virkelig hater så er det og tape - spiller ingen rolle om det er i poker, biljard, dart, golf, triathlon eller fotball. og Jeg kan kan ikke beskrive med ord hvilken dårlig taper jeg er. Jeg skal vinne og være best i alt som jeg gjør, og komme på andreplass har aldri vært noe alternativ for meg.
 6. Få deg selvtillit, både på privat plan og ellers i livet. Ta kontakt med damer som du synes ser vakre ut, man har uansett ingenting og tape. In bocca al lupo 😉
 7. Hehe.. Ja, det var kommet inn en del artige svar her. Italienske menn er generelt nøyere med utseende og klestil, og er nok mer direkte og bedre flørtere enn hva den typiske nordmann er. Men det finnes følgelig også norske menn som er gode til å få napp. Er store kulturforskjeller mellom Norge og Italia, men jeg har nå norsk mor og italiensk far 😉 og vet om 2x svenske damer som er gift med Italienske menn og som er bosatt i Italia - vet også om italienere som har funnet seg damer fra ellers i verden. F.eks så er det i Italia vanlig at menn sier hvor vakker du er til en fremmed dame på gata eller på butikken, det er ment som kompliment og nødvendigvis et sjekketriks - men norske damer opplever det ofte annerledes. Jeg lykkes som regel alltid når jeg først tar kontakt med damer, hvorfor det er slik har jeg ikke noe godt svar på. Men jeg har alltid hatt stor selvtillit, også viser jeg alltid klare tegn på at jeg er interessert i de damene som jeg tar kontakt med. Også har jeg alltid vært romantisk av meg 😉 Er nok ikke meningen å være en skrytetråd 😅 Jeg stusser bare over hvor passive de fleste norske menn er ovenfor damer.
 8. Langli er sportsjournalist av yrke, som har gjennomført flere trenerkurs og var tidligere U-lagstrener i Skeid. Han er ikke en kjønnskvotert karrierepolitiker. Jeg er selv trener innenfor barne/ungdomsfotballen (har trent både gutter og jenter), og allerede i 13-14 alderen så ser man en enorm forskjell på jente og guttespillere. Etter min mening så er herrefotball og damefotball to forskjellige idretter.
 9. http://dagbladet.no/sport/hangeland-vil-stoppe-rooney-igjen/66445795
 10. Les den redigerte kommentaren ovenfor. At du sammenligner Brede Hangeland som har spilt i CL, PL og på landslaget mot karrierepolikeren Mina Finstad Berg som i 2016 starta en fotballblogg sier jo alt.
 11. Hmm..? http://no.wikipedia.org/wiki/Mina_Finstad_Berg Det høyeste nivået i damefotball er på G-15 nivå.
 12. Lever man i feil århundre om man er politisk ukorrekt? 🙂 Uansett, så mener jeg at tidligere kvinnelige spillere kan ikke uttale seg om herrefotball ettersom at alt fra tempo, teknikk og taktikk er som natt og dag i herrefotball i henhold til damefotball. Og hun Mina Finstad Berg er etter hva jeg har forstått en SV-politiker som driver en fotballblogg på fritiden, krava er tydeligvis ikke så høye for og kunne bli ekspert i TV 2.
 13. Kanskje feil tråd. Men hva er egentlig greia med at TV 2 har plutselig begynt med kvinnelige kommentatorer og kvinnelige eksperter i studio? Er rett og slett patetisk og se Solveig Gulbrandsen og hun der Mina uttale seg om herrefotball. Er det noen høyt oppe i systemet i TV 2 som har bestemt at skal minst være 1 kvinnelig kommentator/ekspert i hver sending?
×
×
 • Create New...