Jump to content

Cocola

Medlemmer
 • Content Count

  285
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

44 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

2661 profile views
 1. Cocola

  Viskeproblemer

  Hvis du har et multimeter så kan du måle og se om motoren får den spenningen den skal ha. Hvis den gjør det men allikevel ikke går så er det mest sannsynlig noe feil med motor.
 2. Nei det har jeg ikke. For denne jobben er det heller ikke nødvendig. Det gjør det selvfølgelig lettere men det er ikke nødvendig.
 3. Veldig enkel jobb så det burde gå bra. Jeg har gjort det på en Audi a3 og det er ganske likt som på passat 😊 Bor du i nærheten av Oslo området så kan jeg sikkert hjelpe til også hvis du skulle trenge
 4. Prøv nettbil. Da tar de en naf test på bilen din og du kan takke nei til bud hvis du ikke er fornøyd. Du kan også kjøpe naf testen til en billigere penge enn hvis du leverer den selv til naf for å ta test. Med nettbil så slipper du alle reklamasjoner i ettertid.
 5. Alltid lurt å være kildekritisk, men når du ikke kommer med noen kilder og bare kjører på med magefølelsen så klarer du ikke å overbevise mange altså. En fin liten konspirasjonsteori du har der. Andre kan si og mene så mye dem vil, men uten bevis så blir det ikke mer sant av den grunn. Mange som sier og skriver at jorden er flat også...
 6. Gjerne kom med kilder som sier at det er steroider i butikkene hel kylling.
 7. Har du defa med en slik enhet?: https://www.defa.com/no/produkt/multicharger-1203/
 8. Ballast er styringsenhet for xenon. Prøv først å bytt om på pærene. Hvis feilen flyttet seg så er pæra defekt, hvis feilen ikke flytter seg så prøv å bytt ballast.
 9. Tenkte du nå på for å bytte om på ballast eller pære?
 10. Du kan også prøve å bytte plass på ballast. Det var den ene som forårsaket samme problem som du beskriver i min bil.
 11. Takk for det. Men eksakt hvorfan gjør jeg det? Er det lett å koble inn ny ledning i kontakten eller må jeg lodde den på eksisterende kabel?
 12. Hei, jeg vil koble opp en ledbar på min Audi a5 2011 modell og lurer på hvor jeg kan hente styrestrøm fra. Trenger jeg en canm8 modul, eller kan jeg hente direkte fra en ledning som går inn i lykta? Jeg har bi-xenon på min. Og hvis jeg kan hente direkte fra lykta, hvordan skal jeg da koble meg inn på den? Jeg finner kun instruksjoner som sier at man kan bruke strømtyv eller fjerne litt isolasjon og lodde seg på. Jeg vil gjerne slippe å kutte i isolasjonen hvis det er mulig. Noen her som har noen tips? Gjerne bilder fra installasjon hvis du har. Takk på forhånd.
 13. Cocola

  PS4 vr

  Hei Jeg har tenkt til å kjøpe ps4 vr briller og ser at Elkjøp har en pakke med briller, kamera og et spill som heter vr world. De har også en pakke som har det samme men vr world eu som kostet nesten tusen kroner mer. Hva er forskjell? Komplett har kun den billigste pakken.
 14. Har samme lyd på min bil. Jeg har hatt bilen på verksted 3 ganger uten at de har funnet ut hvorfor. Siste gangen fikk jeg et tilbud på å bytte ut bolter til travers og bytte ut krysstag(eller hva de kalte det). Jeg har ikke har bilen på verksted for å gjøre dette enda, men tenker å gjøre det snart fordi de ikke finner noe annet det kan være. På min hører jeg gjerne alt fra 1 til 5 knepp. Gjør du det og?
×
×
 • Create New...