Jump to content

Cocola

Medlemmer
 • Content Count

  299
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

60 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

3113 profile views
 1. Ser ut som det er dårlig med svar her. Send en mail til ekstralys.no og hør med dem. De har hjulpet meg før
 2. Nei gjorde ikke det. Resultatet ble veldig bra etter min mening. Må bare være nøye med hvordan du tar det på. Feks "dabbe" i stedenfor å stryke. Ender du opp med dette settet så anbefaler jeg også å kjøpe en pensel i tillegg. Den som følger med har en tendens til å røyte litt.
 3. Jeg kjøpte en pakke med lakk fra Foliatec. Kan kjøpes på feks GS bildeler. Her medfølger lakk, stålbørste, bremserens og pensel. Denne males på. Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Eneste jeg gjorde var å grundig gå over med stålbørste før jeg sprayet godt med bremserens.
 4. Håndbrekk bruker ikke bremsevæske så det vil funke.
 5. Irriterer meg over folk som sniker før Sinsenkrysset. Dette gjelder når du kommer på ring 3 fra Ullevål og skal svinge av til Sinsenkrysset. I av/påkjøringsrampa pleier det å bygge seg opp litt kø. De fleste er flinke og legger seg bakerst i køen, men det er alltid noen som sniker seg inn foran andre og spesielt rett før autovernet. Der er det til og med dobbel sperrelinje! Og fra en annen vinkel inn mot Sinsenkrysset. Når du kommer på riksvei 4 fra Bjerke og skal inn på ring 3. Her er det to felt i rundkjøringa som går til høyre. Feltet helt til venstre er der man skal ligge hvis man skal ut på ring 3 men mange legger seg i høyre felt for å så hive seg over til venstre igjen rett etter rundkjøringa og skaper da farlige situasjoner og nestenulykker. Dere som har kjørt her før vet sikkert hva jeg snakker om.
 6. Jeg har en sparkesykkel som ikke går på strøm og et stort minus med den jeg har er at den er farlig å bruke når det regner/er vått på bakken. Bremsen er en bue over bakhjulet som du tråkker på. Sånn som er på de du linket til. Når det regner så blir bakhjulet vått og den bremsen har så og si ingen effekt. Det trenger heller ikke å være en veldig bratt nedoverbakke før farten øker selv om jeg tråkker hardt ned på bremsen. Kanskje ikke det du spurte om, men tenkte det kunne være greit å legge til.
 7. Da er tydeligvis ikke jeg og mange jeg kjenner en del av alle. Det var dyrt for å fylle ac væske
 8. Selvfølgelig er det umulig å vite, men da må man lese statistikk på hvilke merker som har minst feil og gå ut i fra det. Og hvor dårlige biler har du kjøpt når du regner med tusenlapper i reparasjon hver 1-3 måned?
 9. Cocola

  VW golf 2005

  Er det foran eller bak?
 10. Hvis du kun skal kjøre i Oslo, kunne det vært et alternativ å bare bruke bybil?
 11. Skjønner godt at du har perioder på 3-5 dager hvor du ikke dusjer når du har det ritualet der. Ikke vondt ment 😁😂
 12. Bruker du en time på å dusje og tørke deg?
 13. Det smetter tilbake ved en liten dytt. Jeg la også merke til at nå i regnværet, så vil ikke håndtaket bli stående ute som på bildet. Jeg prøver å smøre opp som du foreslo, hvis det ikke hjelper så prøver jeg accer sitt forslag. Takk for svar folkens.
 14. Hei, Jeg har en Audi a5 2011 modell hvor dørhåndtaket ikke går tilbake av seg selv. Jeg kan dytte på det og da går det tilbake. Noen som har en idé om hva det kan være? Dårlig vaier?
 15. Fra og med i morgen må alle som kommer hjem fra Sverige og Finnland i karantene, men hvordan vet man at man må i karantene? Er dette noe du må følge med på selv, eller får du beskjed når du kjører over grensa og inn til Norge?
×
×
 • Create New...