Gå til innhold

Cocola

Medlemmer
  • Innlegg

    462
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Nylige profilbesøk

7 846 profilvisninger

Cocola sine prestasjoner

143

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, Jeg skal helsparke veggene med strietapet hjemme. Enkelte steder virker det som tapeten har løsnet litt fra veggen fordi det er slags luftbobler. Når jeg legger fingeren på så kan jeg dytte litt innover. Burde jeg fjerne tapeten som har løsnet før jeg sparkler over? Jeg prøvde å fjerne enkelte partier og da følte jeg at jeg bare løsnet mer og mer på samme måte og litt murpuss på baksiden fulgte med. Hva ville dere gjort?
  2. Så en med varmepumpe er å anbefale? Hva er forskjellen når det under Mer kjøretøyinformasjon står på autopilot "Kapasitet for selvkjørende funksjoner" og "2.5 datamaskin" Har det noe å si for meg som sjåfør av bilen hvilke type bakre og fremfre motor eller batteri ved lav spenning det er? Ser det står litt forskjellige navn der og. Hvor mange typer lydsystem finnes det? Er premium høyttaler et godt valg? Når du sier alle biler har vanlig autopilot, er det cruise controll og lane assist? Takk for tips om tesla kafeen!
  3. Cocola

    Kjøpe brukt modell 3

    Hei, jeg skal kjøpe en brukt modell 3 og ser på 2019-2020 modell som har gått rundt 30-50 000. Jeg har da noen spørsmål fordi jeg er helt ny på elbil. Hva tenker dere om å kjøpe en 2019-20 modell 3 med tanke på batterilevetid, og gjenstående garantier. Disse garantiene vil mest sannsynlig ikke være aktive når jeg skal selge bilen igjen. Hvordan vil det påvirke verdi og mulighetene for å få solgt den? 2. Under "Mer kjøretøyinformasjon" så dukker det opp en del info og jeg har prøvd å google litt diverse uten å blitt mye klokere. Hva betyr alt dette, som feks hva er forskjellen på varmepumpe og resistiv kupevarmer? Hva burde jeg se etter om jeg vil ha full autopilot muligheter? Og hva burde jeg ha og ikke ha? 3. Long range eller performance? Jeg vil ha rekkevidde så heller sånn sett mot long range, men hvor stor forskjell er det på rekkevidden til disse to?
  4. Jeg jobber natt hver tredje uke og får 35%
  5. Det er absolutt ingen garanti lenger for at du ser lyset fra fotoboksene. Jeg lå for litt siden bak en ambulanse som kjørte med blålys gjennom rælingstunnelen og tenkte da jeg skulle følge med på fotoboksen. Blinket svakt i et lite milisekund. Hadde aldri sett blinket om jeg ikke hadde sett på fotoboksen.
  6. Skjer det når du har en ulest melding eller ubesvart anrop? Da ligger det under bevegelser og gester, så Varsle når du tar opp telefonen
  7. Verktøyene du trenger ser du under tools i denne instruksjonen https://www.ifixit.com/Guide/iPad+mini+5+Wi-Fi+Screen+Replacement/143705
  8. Jeg har åpnet opp en ipad for mange år siden. Da kjøpte jeg alle verktøyene på ebay. Dette er en vanskelig operasjon og sannsynligheten for at du ødelegger noe et større enn suksess om du ikke har gjort noe lignende før.
  9. I min bil var det selve hevemekanismen som gikk for tungt så motoren ikke klarte å bevege den. Byttet mekanismen og ble bra etter det. En Audi A5
  10. Cocola

    Oksymeter

    Sikkert ikke like nøyaktig som disse, men hva med å kjøpe en smartklokke/treningsklokke?
  11. Jeg ringte politiet en gang pga aggressiv kjøring i trafikken. Han kjørte sikk sakk mellom biler på motorveien og viste fingeren til alle som ikke gjorde det han ville. De tok det alvorlig.
  12. Vil si meg enig med Musefella. Pleier å hjelpe å vite hvilken del man skal bytte.
  13. Om du allerede har vært på verksted så vet de hva som skal gjøres selv.
  14. Grønland er det minst koselige stedet i sentrum, men hvorfor du gikk av der om du skulle være ved rådhuset kan jeg ikke helt forstå
  15. Finn en utfarstparkering som er gratis og ta tbanen inn. Sognsvann eller skullerud foreksempel.
×
×
  • Opprett ny...