Jump to content

Cocola

Medlemmer
 • Content Count

  337
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

82 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

4969 profile views
 1. Cocola

  Hydro dipping

  Jeg endte opp med å kjøpe alt jeg trengte fra en spansk nettside. Bra kvalitet på produktene og god pris 👍
 2. Sjekk scstyling. Vet ikke om de har akkurat hva du ser etter, men de har en god del til audi
 3. Det er nok ikke bare på grunn av fjæren at bilen skal vrakes..
 4. Selvfølgelig er jeg enig at filming burde være lov i denne og andre saker hvor det kan være nødvendig. Det jeg kommenterte var at Dubious mener at filming er lovlig fordi det ikke faller under mobilbruk under kjøring.
 5. Står ikke noe om filming men det er en definisjon på hva mobilbruk er. Det står "alle mobilens funksjoner" Filming er vel også en funksjon på mobilen? Politiet er heller ikke Norges lover. De er kun der for å håndheve gjeldene lover og skal da heller ikke bruke mobil til å filme.
 6. Nei, når telefonen er i holderen kan du kun avslutte og svare samtaler, og starte og stoppe lydfiler. Så fort du tar den ut av holderen bruker du telefonen selv om du filmer. I definisjonen til Lovdata er mobilbruk alle telefonens funksjoner. Filming og. I artikkelen du linker til så sier Trygg Trafikk at filming med mobil ikke er lov når du kjører.
 7. Feil. Det er også bruk av mobilen. https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/1999-12-17-1309?q=mobiltelefonen kjøre
 8. Hei, Jeg driver med litt hydrodip på noen plastgjenstander hjemme og i sammenheng med det har jeg grunnet disse med akrylgrunning først. Det ble vellykket på første gjenstand men nummer 2 ble litt feil. Hvordan og hva kan jeg bruke for å fjerne grunning fra plast uten å skade plasten? Vil malingsfjerner fra feks biltema funke?
 9. Finn deg heller en annen kilde. Tiptar virket ikke helt troverdig. Finner ikke noe særlig om den siden når jeg googler heller.
 10. Ser du skriver i en tidligere post enn den jeg har sitert at 25000 km i året er ekstremt mye kjøring. Det er det absolutt ikke. Jeg vil si at det er relativt normalt. I mine 7 år med lappen har jeg enda ikke vært under 30 000 i året og jeg bor i by med kort avstand til jobb uten kjøring i jobbsammenheng. Første året med førerkort rundet jeg 70 000.
 11. Xenonpærer begynner å lyse mer lilla etterhvert som de er i ferd med å ryke. Her ser du bilde av lysene på bilen min da den ene ble byttet. Begge pærene var samme merke. De har nok satt inn lik pære men pga at den er nyere enn den andre så lyser den annerledes.
 12. Hei, Førervinduet mitt går ikke ned. Det står fast i lukket posisjon. Jeg prøvde å bytte motor for vinduet fordi jeg får opp en feilmelding på motoren. Dette hjalp dessverre ikke. Når jeg kjører motoren uten at den er koblet til vinduet, så går den kun når jeg drar i bryteren for å lukke, ikke åpne. Obd11 klarer heller ikke å vite hvilken posisjon vinduet står i. Neste steg blir vel å byttevindusheis, eller har noen et annet forslag jeg kan prøve?
 13. Cocola

  Hydro dipping

  Er det noen her som driver med hydro dipping? Jeg sliter med å finne et sted jeg kan kjøpe utstyr jeg trenger uten at det koster en formue i frakt. Hvor har dere kjøpt utstyr?
 14. Har du nylig fått avbalansert dekkene? Jeg har opplevd at loddene tar borti caliper etter avbalansering.
 15. Takk Habla. Det stemmer at jeg vil ha dette lovlig med papirer. Det skal heller ikke gå ut over sikkerheten på noe som helst måte. Jeg sendte en mail til vegvesen for å høre om hvilke regler som gjelder her. Jeg har prøvd å google litt etter firmaer i Europa har ikke funnet noe enda. Helt enig at det burde absolutt være mulig å finne noe i Tyskland.
×
×
 • Create New...