Jump to content

horrorr

Medlemmer
 • Content Count

  106
 • Joined

Community Reputation

24 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Om kortet er nytt så kan det være verdt et forsøk å sjekke med butikken det er kjøpt om de kan ta det inn og oppgradere BIOS for deg. Om du holder til i Oslo området (Ref. DI) så er det alltids verdt å stikke innom å høre, fremfor å bruke lang tid på postgang tilbake til evt. nettbutikk det er kjøpt fra. DI har sannsynligvis hatt problemstillingen før, så de kan muligens hjelpe deg der og da.
 2. Ikke umulig at hovedkortet detekterer at det er en CPU det ikke støtter selv om det oppfattes som dødt, og dermed nekter deg å starte opp for å unngå ting som spenning inn på feil pinner og mulig kortsluttet CPU. Skal være mulig - ja Mulig uten å montere eldre CPU (f.eks. en 2000 serie)? - kun om det støtter backflash
 3. Høres ut som du har fått et standard B450 kort uten oppgradert BIOS for 3000 serien.
 4. Du tenker på teksten i den rød firkanten? Om svaret er ja så viser den til alle kontakter i den grønne firkanten (altså alle 8pins kabler som ikke kan deles opp) Tror ikke akkurat den modellen kommer med enkle 6+2 pins kabler for skjermkort, men om den gjør det så kunne du brukt en 2x6+2 kabel og en enkel 6+2 for den siste kontakten for å slippe en ekstra kabel, men det vil kun være en visuell effekt av det.
 5. Mulig den innebygde funksjonen for å endre hva maskinens startknapp gjør kan fungere? Win+X -> power options -> Additional power settings -> Choose what the power button does -> Turn off the display Edit - engelsk oppsett her, men burde være ca. samme (oversatte)navn på norsk oppsett
 6. 1000/60? Hvorfor har verden gått tilbake til "ADSL"?
 7. Den relevante infoen Støttede hovedbrett ATX, microATX, Extended ATX NB! Ser du har/hadde et mATX kort i maskinen. Om du nå har kjøpt et kort i en av de andre ATX standardene så vil det sannsynligvis være noen feilplasserte/manglende avstandsstykker. Regner med at det er et vanlig ATX kort i pakken du har kjøpt.
 8. Nå er vel flaten på 3.gen threadripper nøyaktig like stor som første og andre gen, så om det tidligere har vært kjølere som dekker hele flaten så gjør de også det på 3.gen.
 9. Også derfor jeg spesifiserte - teoretisk
 10. Sånn kjapt før du velger å evt. bestille en 9000-serie CPU. Hovedkortet ditt støtter kun 6000 og 7000 serien. Skal du ha noe høyere så trengs det i tillegg nytt hovedkort (og teoretisk ny lisens siden OEM lisenser er knyttet til spesifikk maskinvare de blir solgt med)
 11. @kisenmedtisen Klikk OK på meldingen du får opp Trykk Shift+F10 Skriv følgende og trykk enter etter hver linje diskpart list disk sel disk X clean X = disken du ønsker å rense/installere Windows på - mest sannsynlig disk 0, men det må du se i forhold til listen du får opp under list disk
 12. Altså har du betalt mye mindre enn hva din avtale(ordre) med bedriften tilsier? Bedriften skal selvfølgelig ha betaling for varen du har bestilt selv om posten ikke har tatt full betaling. Om det er posten sin feil eller om bedriften har sendt feil info med pakken er egentlig likegyldig da din avtale sier at du har kjøpt vare X til pris Y.
 13. Du mener den funksjonen som ligger under Win+X - power options (strømstyring på norsk versjon?)? Akkurat på samme plass som den alltid har vært?
 14. Ganske sikker på at det er oppgradering ned til 900-serien https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GTX-970-vs-Nvidia-GTX-1050-Ti/2577vs3649
×
×
 • Create New...