Jump to content

horrorr

Medlemmer
 • Content Count

  112
 • Joined

Community Reputation

27 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fikk du noe svar fra ICE? Sendte inn henvendelse via skjema på websidene etter at jeg også fikk en faktura forrige uke. Faktura var for mai 2019 som skulle være den måneden etter oppkjøp i fjor som ikke skulle koste noe. Har ikke hørt noe fra de enda.
 2. 10.400 er fortsatt prisen uten mva som @Merko nevner. Begge maskiner du viser til for kr. 10.400 koster 13k. (12.999,-) Maskinen du linker til for kr. 11.200,- koster 14k (13.999,-) Om det er tilbud fra DNB MasterCard med 20% avslag nå så gjelder vel dette også enkeltdeler for å bygge selv. Grunnen til at det koster litt mer i selvvalgte deler er gjerne at man både styrer unna de billigste komponentene (om det er bevist eller ikke er avhengig av person) og velger gjerne ting man har erfaring med. F.eks. et litt dyrere ASUS hovedkort vs. et ekstremt billig et fra MSI. I ferdigbygde maskiner så har de gjerne satt inn nøyaktig hva man trenger og ikke noe ekstra. Sett flere maskiner der det ikke engang er ekstra SATA kontakt eller SATA strømkabler tilgjengelig for å sette inn ekstra harddisk. Samme gjelder gjerne også i forbindelse med strømforsyning og hovedkort generelt som er spesifisert så kjipt som overhode mulig uten at maskinen skal krasje og derav gjerne ikke holder til evt. oppgradering av skjermkort om X år om man trenger mer strøm enn det som opprinnelig sto i maskinen. Personlig så ville jeg aldri valgt en ferdig maskin bygd på spesialbestilte OEM deler. Om det derimot er tilsvarende tilbud på maskiner fra Multicom, Komplett, Digital Impuls eller andre som bygger med standarddeler som kan kjøpes over disk så stiller det seg annerledes grunnet bruk at nettopp standarddeler.
 3. Må si meg enig i at 250GB SSD høres bortkastet ut. Om budsjettet er på kr. 2.000,- så vil begge disse være greie valg til samme pris med mer plass. En "treg" NVME disk som f.eks. Intel 660p 1TB til ca. 1.800,- Evt. en m.2 SATA disk som f.eks. Samsung 860 EVO 1TB til ca. 2.000,-
 4. Man må ikke henge seg opp i detaljer som det - da hadde de ikke kunnet bruke såpass villedende click-bait overskrift.
 5. Om det hadde vært "svaret" jeg fikk fra mitt selskap så hadde løsningen egentlig vært rimelig enkel. Masse fine alternativer å velge mellom.
 6. Fra Oculus Link info - https://support.oculus.com/444256562873335/ De har også en link (for forskjellige deler av verden) til en tredjeparts kabel de har testet som visstnok er av god kvalitet og fungerer som den skal. Oculus Link requires a high-quality USB 3 cable. We recommend looking for a high-quality USB C to C or USB A to C cable with proven performance.
 7. Om kortet er nytt så kan det være verdt et forsøk å sjekke med butikken det er kjøpt om de kan ta det inn og oppgradere BIOS for deg. Om du holder til i Oslo området (Ref. DI) så er det alltids verdt å stikke innom å høre, fremfor å bruke lang tid på postgang tilbake til evt. nettbutikk det er kjøpt fra. DI har sannsynligvis hatt problemstillingen før, så de kan muligens hjelpe deg der og da.
 8. Ikke umulig at hovedkortet detekterer at det er en CPU det ikke støtter selv om det oppfattes som dødt, og dermed nekter deg å starte opp for å unngå ting som spenning inn på feil pinner og mulig kortsluttet CPU. Skal være mulig - ja Mulig uten å montere eldre CPU (f.eks. en 2000 serie)? - kun om det støtter backflash
 9. Høres ut som du har fått et standard B450 kort uten oppgradert BIOS for 3000 serien.
 10. Du tenker på teksten i den rød firkanten? Om svaret er ja så viser den til alle kontakter i den grønne firkanten (altså alle 8pins kabler som ikke kan deles opp) Tror ikke akkurat den modellen kommer med enkle 6+2 pins kabler for skjermkort, men om den gjør det så kunne du brukt en 2x6+2 kabel og en enkel 6+2 for den siste kontakten for å slippe en ekstra kabel, men det vil kun være en visuell effekt av det.
 11. Mulig den innebygde funksjonen for å endre hva maskinens startknapp gjør kan fungere? Win+X -> power options -> Additional power settings -> Choose what the power button does -> Turn off the display Edit - engelsk oppsett her, men burde være ca. samme (oversatte)navn på norsk oppsett
 12. 1000/60? Hvorfor har verden gått tilbake til "ADSL"?
 13. Den relevante infoen Støttede hovedbrett ATX, microATX, Extended ATX NB! Ser du har/hadde et mATX kort i maskinen. Om du nå har kjøpt et kort i en av de andre ATX standardene så vil det sannsynligvis være noen feilplasserte/manglende avstandsstykker. Regner med at det er et vanlig ATX kort i pakken du har kjøpt.
 14. Nå er vel flaten på 3.gen threadripper nøyaktig like stor som første og andre gen, så om det tidligere har vært kjølere som dekker hele flaten så gjør de også det på 3.gen.
×
×
 • Create New...