Jump to content

Mala

Medlemmer
 • Content Count

  38631
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Mala last won the day on June 12 2015

Mala had the most liked content!

Community Reputation

9731 :)

2 Followers

About Mala

 • Birthday 01/21/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

45502 profile views
 1. Ikke undervurder Burritoene Abby og WLF får servert
 2. Å spille for unlocks, beste tid og poeng etc. var jeg ferdig med etter Nintendo 64. For meg har aldri gamerscore eller trophies vært noe annet enn en irriterende pop-up på skjermen ( som heldigvis kan slåes av) Jeg ser helt klart drivet med å ha ett sånt system på plass dog.
 3. Er super nøgd med bildet over RGB på CRT, men sånne videoer får meg alltid nysgjerrig Ikke at jeg hadde turt å begi meg ut på en slik mod selv..så det blir vel neppe billig med modkit + å få jobben utført
 4. Sjelden har jeg opplevd større oppturer altså. Jeg ventet en lite stund med Andromeda, og fikk en "ferdig" patchet utgave nesten fra starten av når jeg kjøpte det til Playstation, den aller siste patchen kom vel når jeg var en 6-7 timer inn i spillet. Story og karakterer når selvsagt ikke opp til trilogien sånn sett. Men utrolig lekre planeter og ett ganske så godt sammenskrydd gameplay gjorde likevel at jeg forsvant inn i dette universet med 80 timer + spilletid.
 5. Samme var jo tilfelle med The Witcher 3. Litt justeringer blir det nok uansett, som vanlig.
 6. Jeg er sikkert i mindretall, men jeg likte faktisk 2016 spillet bedre. I Eternal ble det rett og slett for mye av det gode, hele jævla tiden😂 Har ikke orket å fullføre det enda.
 7. Ingen tvil om at man får mye hardware for pengene ved neste generasjon. Sånn for min del da, så velger jeg i første omgang å supplere med en PS5 ved siden av en helt grei PC jeg har stående (1080Ti/ Intel 8700k) som jeg tenker forblir slik i ett par år til. Får se hvor Microsoft legger seg prismessig med Series X, men ender vel opp med den også på sikt
 8. Internett gjorde visst dette til en voldsom greie ja 😛
 9. GoldenEye bokstavelig talt nailet våpen ja, lyder og animasjoner bare "klikket" rett og slett.
 10. Er ikke helt sikker på om det er skjermkortet som er gæli heller for å være ærlig, men maskina har hatt noen jævlig merkelige nykker siste ukene. Sort skjerm ved cold boot og med feilmelding som gjenspeiler GPU trøbbel på hovedkortet...resetter jeg BIOS tilbake til normalen så starter maskina igjen, stort sett. I natt derimot så måtte det en haug med forsøk til for å få gang på maskineriet, og jeg demonterte tom. vertical stand og satte skjermkortet direkte i HK i stedet, som tilsynelatende såg ut til å fungere da. Er spent på om maskina starter normalt igjen ved neste forsøk nå 😛 Har en annen maskin jeg kan teste kortet i også sånn sett, så litt mer rom for feilsøking er det! Er kanskje ett år siden pasta bytte og kortet har funket perfekt inntil nå i ferien.
 11. Noen som har erfaring med RMA på skjermkort hvor det er byttet termisk pasta, i dette tilfelle ett Asus 1080TI kort. Garanti fra produsent frafaller vel så raskt man popper klistremerket på den ene skruen, men reklamasjonsrett består, eller 😛 ? Skjermkort er handlet i fra Komplett.
 12. Jeg knakk litt av denne her må jeg inrømme, helt nydelig 😛
 13. Var ikke store greier for min del. Lott sånn mobil spill lignende greier og litt PS5 titler jeg kjenner bryr meg handle lite. Men var vel ingen store lovnader I forkant heller sånn sett.
×
×
 • Create New...