Gå til innhold

boenna

Medlemmer
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

1 177 profilvisninger

boenna sine prestasjoner

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. I fjor la jeg ut en cover jeg og en kompis lagde på Crush on You fra avdøde Aaron Carter. Vi fortsatte i 90talls banene og lagde en cover på Daddy DJ med Daddy DJ. Dette synes jeg egentlig var en ganske vanskelig sang å "metallisere" fordi autotune vokalen bærer så mye av melodi og progresjon i originalen (minus synthen) Så uten å bli helt Attack attack og andre elektronisk metalcore lurer jeg på om det traff? Tar gjerne litt tilbakemeldinger på hvordan vi har løst det, til dere som er metall interesserte. Vi er i gang med eget album og forsøker å lære oss dette med å covre diverse sanger. https://open.spotify.com/track/1oWcJ0Wg5eTRhNL7kh3Fw5?si=63995bbd3eeb406d
  2. Det jeg tenkte her når du nevnte melkesyre så fikk jeg litt tankene på ME. ME syke har en feil i energiomsetningen slik at de raskt går over i anaerob energifrigjøring, som gjør at de produserer opp til 20x mer melkesyre enn friske mennesker, og kan således ha melkesyre i kroppen i dagevis etter påkjenningen. Dette igjen fører til en slags melkesyre forgiftning i form av smerter, utmattelse og sykdomsfølelse. Det som er typisk er at man er mer utslitt etter å ha sovet enn før man la seg, smerter i kroppen i ulike former, problemer med blodtilførsel (prikker stikker, armer og bein sovner lett, problemer med å stå oppreist pga at hjertet ikke fylles helt med blod, så slår det ujevnt og fort) rask melkesyredannelse og forverring når man går utenfor tålegrenser i form av hypersensitivitet til berøring, lukt, lyd, og lys. Som nevnt over er det en nevrologisk sykdom, men siden man ikke har en biomarkør som sier at "dette er ME" må man utelukke en god del sykdommer som kan gi liknende symptomer (utmattelse er ganske vanlig i befolkningen, ME er ikke det samme som utmattelse, det er étt symptom av mange) Jeg er ganske innsatt i akkurat ME, så føler du at noe av dette kan passe er det bare å spørre mer.
  3. nå snakket jeg spesifikt om det du nevnte med eksplosjonsfare, og farene du har nevnt har jeg også sagt meg enig i. Det har jeg nevnt i tidligere innlegg: Og, det er ikke jeg som er trådstarter, jeg som du ser anbefaler også at han får gjort noe med det. Så jeg skjønner ikke helt hvor du vil med dette.
  4. Tusen hjertelig takk! Jeg husker sangen veldig godt, men jeg synes det er merkverdig få fra "mitt årskull" som husker den sangen, de husker mer de andre sangene jeg har nevnt.
  5. Ja!! Akkurat dette!! Tusen takk skal du ha, nå har du reddet hjernen min etter flere år med selvplaging av å ikke komme på det!!
  6. Jeg skal ikke krangle på det, men diesellekkasje fra tanken og ned på bakken hadde jeg som sagt ikke vært nevneverdig redd for. Diesellekasje på manifold i motorrom, absolutt.
  7. Byttet dieseltank på en yaris for noen år siden, det er en ganske normal feil på toyotane fra det årstallet der, både tank og påfyllingsør går det hull i og så lekker det. Det krever ikke mye kunnskap å gjøre dette selv. Ser at ny tank koster ca 4100 hos eurodel, du får også brukte tanker på bilopphuggeriet. Er det farlig? Jeg tviler sterkt på at bilen eksploderer av dette på motorveien. Men det forsøpler voldsomt på asfalt, som kan ødelegge for andre trafikanter og naturen når det skvetter ut av tanken så anbefaler å få gjort noe med det. Jeg tror nok 8 måneder er for lenge å klage til forrige eier. Jeg kjøpte en Toyota RAV 4, og på bensinstasjonen nedenfor huset hans fylte jeg og da rant det ut... Den var litt mer lei
  8. 90 talls barndoms idolet Aaron Carter (broren til Nick Carter, fra backstreet boys) døde i november i fjor. Han hadde blant annet "Crazy little party girl, I want candy" for de som husker det. Han hadde også en cover på en 80 talls sang som heter Crush on You som jeg husker jeg synes var catchy når jeg var ung. Uansett bestemte jeg og en kompis å covre den for en stund siden, men siden Aaron døde november i fjor følte vi for å gi ut den sangen. Det er ikke meningen å "reklamere" for oss selv her, men tenkte det kunne være gøy for andre metal fans som vokste opp med pop på 90 tallet.
  9. Husker jeg og en kompis installerte en demo på et type skytespill som fulgte med komputer for alle eller noe lignende. Kompisen hadde akkurat fått seg en ny IBM med en kjempesvær disk på 3GB. Tror det var rundt windows 98 tiden. Jeg husker åpningsekvensen så er det en film av en terrorist lignende fyr som skyter mot skjermen slik at det begynner å blø i skjermen. Spillet er ganske enkelt, man står stille også dukker det opp terrorister (?) opp i "duck hunt" stil bak dører og oppå tak osv. Jeg tror det brettet kan minne litt om western og man har en vanlig beretta lignende pistol man skyter med. Jeg har for meg at spillet heter noe med "blood" eller at han sier noe med "blood" i starten men jeg er ikke sikker.. Man beveger seg ikke som i et FPS men bare sikter og skyter på det som kommer opp på skjermen. Det irriterer meg ekstremt at jeg ikke klarer å komme på spillet, ei finner jeg noe når jeg googler, "blood" viser meg bare et helt annet spill..
×
×
  • Opprett ny...