Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/26/18 in all areas

 1. 15 points
  Dette var et rart valg av overskrift. Artikkelen handler om startups og så og si utelukkende det. Den inneholder absolutt ingen informasjon om hvorfor arbeidstaker velger offentlig, hvilke type arbeidstakere som gjør det og underbygger ikke påstanden på noen måte. Jeg ble skuffet da jeg trodde artikkelen skulle handle om det.
 2. 9 points
  Nei, hva tenker du på? vh Jan M M Er det seriøst tilnærming du velger? Clickbait overskrift, og alle spørsmålene deres er vinklet mot, eller nevner konkret DNBs gründersatsing. Enten må tu.no håpe at de har verdens dummeste lesere, eller så er dere bare elendige journalister. Artikkelen inneholder ingen kritiske spørsmål, ingen oppfølging av påstander, ingen kilder ut over intervjuobjektet og heller ingen vurdering av hvorfor unge velger offentlige jobber. En påstand dere heller ikke har noen ryggdekning for i artikkelen.
 3. 9 points
  Så ting vi vet nå når Raytracing er på. Tomb Raider = 1080p 60FPS med RT. Battlefield = 1080p 60FPS med RT. Metro = 1080p 60FPS med RT. ​Så plutslig er 1080p det shit igjen? Haha, det er vel ingen som spiller i det lenger her inne? Det var ikke det før 20xx serien kom hvertfall i gamle tråder. Spiller du i 1080p på en 4K skjerm ser det ut som du spiller i 720p. GPU`ene er tydligvis ikke klare for dette enda, og kunne fint ventet til neste generasjon med RT. Men fint det går ann ta det av/på i det minste. Ingen tvil at dette blir fremtiden, og kommer garantert på konsoller etterhvert. Det blir ikke noe annet enn en kul feature denne generasjonen desverre. 2080TI blir et bra kort og blir nok det beste veldig lenge, og må ha et selv siden AMD ikke henger med der lenger. Men liker ikke at alt fokus er/var på RT på lanseringen. Det er vel det folk er misfornøyd med at all fokus var på det, og en noe stiv pris, ikke minst at reviews er så forbanna langt unna =p
 4. 7 points
  Jaha? Da må de i så fall ha trodd at tesla kom til å bli tatt av børs for vesentlig mye mindre enn de $420 som ble skissert. Du selger ikke for $320-360 hvis du tror du vil bli tilbydt $420 om kort tid.
 5. 7 points
 6. 6 points
 7. 6 points
  Omtrent det eneste reelle eksemplet på kvinner brukt som aktive soldater i WW2, var en gruppe russiske kvinnelige snikskyttere. Ellers var kvinner radiooperatører, fabrikkarbeidere, sykepleiere o.l.. De fleste påstandene som folk kommer med her (og andre stedet) for å ta Battlefield V og EA i forsvar, er enten misvisende halvsannheter eller forvrengninger av faktiske forhold. Disse påstandene om kvinnelige soldater som løp rundt og kjempet på slagmarkene med våpen, sammen med sine mannlige kompanjonger, er i all hovedsak tull og tøys. Det faktum at såpass mange er villig til å la seg lure av slikt, viser hvor mye tredjestrøms feminisme og venstredreid identitetspolitikk har svekket folks evne til å tenke rasjonelt. Battlefield V er nok et eksempel på politisk korrekt historierevisjonisme. Nei takk.
 8. 6 points
  Er du morsom? Det finnes ingen reelle alternativer til Battlefield. Vil du ha Battlefield så er det kun hos DICE/EA du får den opplevelsen. Noen små utviklere prøver jo å lage noen kloner, men det blir aldri like bra. Vil du ha Fotball-spill så har du kun hatt FIFA og PES de siste ti årene, men FIFA har vært det beste valget i stort sett alle år.
 9. 5 points
 10. 5 points
  Til de som klager på kvinnelige karakterer og at det ikke er historisk korrekt, burde virkelig tenke dere godt om. Hvor i all verden finnes det en artikkel om at Battlefield serien og spesielt det nyeste tilskuddet prøver å oppnå noe slikt? Vil du ha historisk korrekte fakta så går du på biblioteket, ser en dokumentar eller går på ett museum! Du burde hvertfall ikke se etter det i Battlefield V, som aldri har antydet å være ett slikt spill. Her er det en recap artikkel av hva Battlefield serien alltid har dreid seg om. Det å ha det gøy som bare det, med utrolig grafikk, fysikk og mekanikk. https://www.google.no/amp/s/motherboard.vice.com/amp/en_us/article/3k4kkw/battlefield-v-historical-accuracy Ta dere en bolle! Så sees vi andre som har troa, som ikke lar filleting ødelegge det Battlefield faktisk er, på slagmarken i oktober! GG.
 11. 5 points
 12. 5 points
  Jeg og en kamerat har likt oppsett, forskjellen er kun at jeg har 2 1080ti og han har kun et. I bf1 får jeg 90% flere FPS enn ham. Ikke dobbelt, men neimen ikke langt unna. Dette er i 1440p.
 13. 5 points
  Det er både fascinerende og skremmende at du har plassert hele familieformuen i én aksje basert på sånne forestillinger. Selskapet er i ferd med å rakne foran øyene på deg, men din bekymring er at dette oppspinn-budet er for lite.
 14. 5 points
  Omtrent det eneste reelle eksemplet på kvinner brukt som aktive soldater i WW2, var en gruppe russiske kvinnelige snikskyttere. Ellers var kvinner radiooperatører, fabrikkarbeidere, sykepleiere o.l.. De fleste påstandene som folk kommer med her (og andre stedet) for å ta Battlefield V og EA i forsvar, er enten misvisende halvsannheter eller forvrengninger av faktiske forhold. Disse påstandene om kvinnelige soldater som løp rundt og kjempet på slagmarkene med våpen, sammen med sine mannlige kompanjonger, er i all hovedsak tull og tøys. Det faktum at såpass mange er villig til å la seg lure av slikt, viser hvor mye tredjestrøms feminisme og venstredreid identitetspolitikk har svekket folks evne til å tenke rasjonelt. Battlefield V er nok et eksempel på politisk korrekt historierevisjonisme. Nei takk. Liker hvordan du i god stil tilegner meningsmotstandere en politisk side og på samme tid mener dem er hjernevaska. Det er så uendelig mange ting som er urealistisk i spill, men du velger å henge deg opp i kølle-count, bra jobba mister! Slike holdninger du portretterer er grunnen til hvorfor vi gamere blir ansett som utrivelige vesen i sosiale sammenhenger. Det kan godt være du har rett, men det er ikke poenget mitt her, poenget mitt her er den fordummende dritt-holdninga di om at alle som mener noe annet eller ønsker å prøve noe nytt er hjernevaska idioter. Samme type retorikk som den trivelige karen i det Hvite Hus, og det kan vi holde oss for gode for. Klarer du ikke det bør du komme seg ut av ekko kammeret ditt og forsøke å utvide tankene litt.
 15. 5 points
 16. 5 points
 17. 4 points
  Uten enorme mengder hjelp fra USA hadde også Sovjetunionen vært ferdig. At dett er en borgerkrig er vel liten tvil om, og det er akkurat like liten tvil om at Russiske styrker har deltatt på opprørernes side i konflikten. Så hva er poenget ditt?
 18. 4 points
  Så når sjefen sier at du må møte på jobb innen kl 8, så er det greit å komme kl 8:50?
 19. 4 points
  Det med at privat sektor skaper inntekter og offtentlig sektor utgifter har blitt en klisje men er ikke helt riktig. I Norge har en offentlig sykehus, privat tannlege, privat bilverksted. Men verdiskapingen til hver enkelt sykepleier, tannlege, bilmekaniker hadde vært den samme med privat sykehus og offentlig bilverksted og tannlege. Verdier skapes over alt. Hva som er "offentlig" eller "privat" handler om fordelingspolitikken/regnestyket går opp eller ikke, ikke om hvorvidt verdier skapes.
 20. 4 points
  Det første jeg tenkte da jeg så overskriften er at DNB-direktøren umulig er i stand til å tenke lengre enn egen nese. Finansbransjen og oljebransjen er akkurat ferdig med en stor runde nedbemanning, også lurer man på hvorfor unge mennesker uten ansiennitet i en etableringsfase velger en sikker arbeidsplass. Jeg er rystet.
 21. 4 points
  Annonsere oppkjøp til $420 per aksje. Helt sikker finansiering som bare trenger en avstemning blant aksjonærene. Markedet kjøpte som om dette skulle være sant og kursen gikk opp over 10% Musk har i praksis tilstått at han bare konstruerte denne løgnen for å straffe shortere. SEC har innledet full etterforskning. Styret har "lawyered up" for å unngå å bli dratt med ned av denne klovnen Flere tidligere SEC-ansatte i høye posisisjoner har gått ut og sagt at dette er finanskriminalitet som kan ende med fengselsstraff. Det er helt surrealistisk å se noen mene at dette er "ingenting".
 22. 4 points
  En sidenote her (som han over påpeker er artikkelen ikke i samsvar med overskrift); det er faktisk mye verdiskapning / invasjon i det offentlige også. Det er for lett å si at all verdiskapning skjer i det private. Beklageligvis er private aktører og folk med liten eller ingen innsikt om temaet (eller som har noe å tjene på det) som ofte skriker høyest om emnet. Og- før dere sabler meg ned; det er klart at det private har en nøkkelrolle i vårt samfunn og jeg undergraver ikke den fantastiske verdiskapningen denne sektoren bidrar med, men, vi må erkjenne at bildet ikke er så sort / hvit som folk vil ha det til.
 23. 4 points
  Kunne det samme skjedd i Norge? Har vi konkludert om det skal være fritt frem, i motsetning til nå i Danmark, eller har vi ikke kommet så langt enda?
 24. 4 points
  Rettferdighet er ikke et mål når det gjelder avgifter på kjøretøy. Var det rettferdig at det kostet over 50 000 å omregistrere en gammel lastebil? Selve registreringskostnaden var 1% av dette beløpet, 99% var begrunnet i at her er en som har råd til å kjøpe lastebil, og drar du den, så drar du den med. Du har tre kjøretøy, og da tenker de at du må ha råd til å betale det som før het luksusskatt. Det er lurt av dem å spre avgiftene mest mulig, for Ola vil ikke føre regnskap og finne ut hvor mye bilholdet egentlig koster ham, bil skal han ha, så det så! Staten kunne selvfølgelig samle alle sine avgifter i én årlig faktura, men da ville folk oppdage hvor grådig Staten egentlig er, og regjeringa vil tape så det suser i neste valg.
 25. 4 points
  Betegnes som fyllesnakk? Twittermeldingen kom rundt kl 1900 norsk tid en tirsdag fra CEO i selskapet; det er ca kl 10 om formiddagen ved HQ hos selskapet. Om han enn var på fylla i det tidsrommet (formiddag i arbeidsuken), så vil han uansett slite temmelig hardt. Twitterutsagnet hans er uten tvil beviselig potensielt markedsdrivende på Tesla-kursen, og om de amerikanske reglene for innsideinformasjon og konsekvenser for markedsmanipulasjon er i nærheten av bestemmelsene i verdipapirlovgivningen her hjemme, så er han i svært store problemer. Dette er nærmest et drømmecase for vurdering av markedsmanipulasjon eller ei. Ta de norske reglene: I de norske reglene for markedsmanipulasjon (se vphl 3-8 annet ledd punkt 3) hviler et objektivt ansvar for - blant annet - presisjon og riktigheten av kursdrivende / potensielt kursdrivende informasjon som offentliggjøres til markedet, og det er jo helt klart her at CEO for et selskap burde vist hva ordlyden "funding secured" betydde. Det er da åpenbart. Da hjelper det ikke å unnskylde seg med at han var på syre formiddagen en tirsdag.
 26. 4 points
  Folk med proteser ble tatt ut av tjeneste. Protesen er kanskje riktig til tiden, men ikke riktig til situasjonen; spesielt siden det var så ekstremt få tjenestegjørende kvinner allerede. Folk må få lov til å være skeptiske til at spillselskaper pynter på historien. For om det gjøres mye vil det komme til å bli så mye grums etter hvert at ingen er helt sikre på hva som egentlig skjedde til slutt. Barn og ungdom som ikke har noen formeningen om hvordan det egentlig var vil også være lettpåvirkelige til å tro det de ser. Spill er på ingen måte realistiske når det kommer til fysikk, våpen eller evnene til de som er innblandet men akkurat historiske korrektheter burde man holde seg til. Arma og Post Scriptum er forresten noe jeg anbefaler på det sterkeste om noen mener Battlefield blir for arkadeaktig og teit
 27. 4 points
  Dette spillet er muligens realistisk grafisk sett, men et historisk krigspill skal bestå av mer enn bare så. Det eneste man hører i bakgrunnen er kvinner som skriker og har proteser. Dette er absurd og svært lite realistisk med tanke på det ekstremt lave antall kvinner som deltok i forhold til menn. Skal EA redeeme seg selv etter å ha bæsjet på fanbasen gang etter gang må de ta seg sammen og holde deg unna PC og slutte å opptre som sosial-kriger. En av flere grunner til at forhåndsbestilling har vært mildt sakt svakt
 28. 4 points
  Så historisk korrekthet blir for skummelt for deg? Da bør du holde deg vekk fra skolen. Det er akkurat hva det ikke er, historisk korrekt. Dette er blitt tatt opp i av flere mer kjente på Youtube og kritikere at traileren rett og slett var dårlig pga lite historisk korrekthet. Det fantes så klart kvinner i WW2, men antallet var forsvinnnede lite ifht menn. Samtidig, tror du liksom en kvinne med en manglende arm ville vært med i krigen? Den første traileren alene har gjort meg skeptisk til spillet.
 29. 4 points
 30. 4 points
  Oppvokst i oslo og bodd her hele livet omtrent. Vokst opp på furuset, hang mye på stovner og rundt groruddalen og er ikke fremmed for steder som grønland eller andre steder i sentrum, er artig å fyke rundt i sentrum på kveldene når man er ung og dum. Ser norskere ut enn norske venner jeg har, aldri hatt problemer relatert til at jeg ikke ser utenlandsk ut, støtte en gang på en kar som sa noe stygt om hunden jeg hundepasset på den tiden, da skjelte jeg han ut såpass at han beklaget seg flere ganger for det. De som påstår at det finnes såkalte no go zones i oslo er, for å være helt helt ærlig, fitter.
 31. 4 points
  Når man stiller rare spørsmål, da er det helt innafor å stille flere rare spørsmål. Det er forøvrig flere som påstår at det finnes i Oslo, spesielt blant de som har rasistiske motiv og mener vi har Svenske tilstander.
 32. 3 points
  Oi, trudde den kvinnekrok diskusjonen var ferdig for flere måneder siden. BF er vel uansett et såpass fast paced spill at man vil relativt sjeldent tenke noe særlig over om de har på laget eller de man sloss mot har mann eller dame skins Og enda mindre om en av disse kvinne skinsene skulle løpe rundt med en protese ingame. Ser liksom ikke for meg at man ligger med snipern på Narvik scooper inn. WHAT THE HELL A!? ROBOT ARM! UNINSTALL!!! men kanskje noen er sånn? Dice kunne nok fint hatt både kvinner og proteser i spillet, men hadde kanskje ikke trengt å fronte det så jævlig i traileren. Dette har dessverre gjort at den viktige informasjonen som BFV burde fronte har havnet i skyggen. Fakta er at de retter på så veldig mye (nesten alt?) av det fansen har etterspurt 2-3 siste battlefield spill. Alt ligger til rette for at dette blir beste BF siden (insert din favoritt)
 33. 3 points
  Men ikke noe bevis? Ikke noe dokument, ingen som har stått fram og bekreftet at det er tilfelle. Det eneste vi har er en påstand fra denne notoriske bløffmakeren. Og han var jo så dum å innrømme det hele i et intervju med New York Times. Han sa han fant på hele greiene og at beløpet var 420 fordi han ville få "karma" siden 420 er slang for hasjrøyking. Musk snakker jo om narkotika ustanselig akkurat som han tror at noen over 18 vil synes det er veldig tøft. Nei, styret er i full gang med å distansere seg fra Musk. Dette inkompetente styret har i åresvis latt denne galskapen utfolde seg uten å gjøre noe. Nå er de i full gang med å prøve å unngå de økonomiske og strafferettslige konsekvensene av sjefens handlinger. Derfor har de hyret inn advokater for å hjelpe dem selv, ikke Tesla. Members of Tesla's board of directors are lawyering up as crisis around Elon Musk deepens Styret har selv lekket til pressen at SEC har en full etterforskning. Det følger av det over. De ønsker at fokus skal være på Musk og at han alene tar konsekvensen av handlingene sine. Det er 100% sikkert at det er kursmanipulasjon og nå som SEC er i gang så vil en masse annet bli etterforsket. For eksempel der Musk bløffet om teknologien til et SolarCity som var konkursen nær slik at han kunne bruke aksjonærenes penger til å redde seg selv og sin familie. Og nå som dikene er i ferd med å sprekke så står varslerne omtrent i kø for å få skjelettene ut av skapet. Rimelig sikker på at dette ender i fengsel for Elon Musk.
 34. 3 points
  eh - hvis telefonen er på WiFi, hvorfor kan ikke de andre enhetene koble seg på (samme) WiFi nett da?
 35. 3 points
  Jeg har aldri sagt at man ikke kan diskutere det. Men problemstillingen til Morromann kan så lett løses med rasjonell debatt fremfor å dra det gjennom denne anti-intellektuelle konspirasjonsteorigjørma. Det Morromann kan gjøre, f.eks., er å spørre: Hva er så galt med person X? Hva er bevisene for Y sin påstand om Z?
 36. 3 points
 37. 3 points
  Så du har skriftlig opplyst i annonsen om at bilen har lite rust, uten egentlig å ha sjekket eller kunne noe om det?
 38. 3 points
  Svergie har tatt imot flere innvandrere enn Norge (men ikke i forhold til folketall). Det er også viktig hvor innvandrere kommer fra. Innvandrere fra Øst-Europa og Sør-Øst Asia er stort sett en ressurs, i tillegg til alle innvandrere fra vestlige land. Innvandrere fra Midtøsten derimot er stort sett en byrde. (Forenklet, som du forstår. Det trenger naturligvis ikke være slik). Men det kan likevel være moralsk riktig å ta imot innvandrere fra Midtøsten. Jeg sier ikke at det er galt. Jeg har ofte lurt på hvorfor muslimer er innblandet i så mange kriger og konflikter. Det virker som muslimer har vært involvert i nesten alle kriger siden den kalde krigen tok slutt. I Europa, Midtøsten, Afrika og Asia. I tillegg står de bak mange terrorangrep og gateopptøyer i Vest-Europeiske byer. Muslimer er også overrepresentert på kriminalstatistikker. Bare menn, aldri kvinner. Det er nok dette som er den egentlige forklaringen på "no-go" soner i Svergie, selv om det ikke er politisk korrekt å si det. I Svergie finnes det muslimske bydeler. En forklaring på problemet med muslimske innvandrere, kan være at muslimer skiller så sterkt mellom troende og ikke-troende. Litt på samme måte som vestlige, kristne mennesker for hundre år siden. Når de reiste utenfor Vesten, oppfattet de seg som fremmede blant hedninger. Samer, sigøynere og jøder er eksempler på folkeslag som i over tusen år ikke lot seg assimilere eller integrere i Europa, men holdt på sin kultur. Det samme kommer til å skje med muslimene, tror jeg. De kommer aldri til å bli integrert. De kommer aldri til å tilpasse seg.
 39. 3 points
  Meh, jeg klikker aldri på noe som kommer fra Vehicle Virgins på youtube.
 40. 3 points
 41. 3 points
 42. 3 points
  Eneste negative er at døgnet bare har 24 timer
 43. 3 points
  Støre gjør meg kvalm. Hna glemmer fort sine egne tabber og henger ut dem som gjør det samme. Dette er ikke første gang. Og her lyver han i intervju:
 44. 3 points
 45. 3 points
  Kan jeg stille et spørsmål? Har du universitetsutdannelse? Grunnen til at jeg spør er den delen om opplyst og kritisk befolkning hvor det er viktig med politisk objektive udanningsinstitusjoner. Det er en selvmotsigelse. Det vil knapt være et eneste institutt igjen på et universitet igjen, selv innen realfag, hvis det skal benyttes en slik målestokk. Alt av samfunnsfag må fjernes fordi det ikke finnes noe som heter politisk objektive svar. Det er alltid en haug med nyanser, unntak, i alle svar. Alt av samfunnsforskning vil med din tilnærming ikke kunne eksistere. Hvordan forholder du deg til at det politisk objektive endres over tid? Skal vi ha en sentralkomite som skal avgjøre hva som er akseptabelt fra år til år? Jeg tror ikke du vet hva vitenskapsteori og vitenskaplig metode er og har å si for unversitet og dets virke. Videre har du ingen forståelse av hva akademisk frihet er. Kanskje ikke så rart hvis man ikke har vært innenfor døra.
 46. 3 points
  Jeg har DJI mavic pro, hatt mye kødd med dronen med oppdateringer av dronen. Mistet GPS signal osv. slik at jeg nesten ikke fikk dronen tilbake. Måtte nedgradere firmware til en tidligere versjon. Support fra DJI er helt elendig, du får aldri svar på e-post fra dem. Men så fant jeg ut etterhvert at DJI droner er produsert og laget i China.Jeg trudde DJI er fra USA. Ikke rart jeg har hatt så mye problemer når det er egenprodusert drone fra China. Ikke verdt å betale over 10.000 kr for dette produktet. Hvis du liker mandagsprodukter så er det bare å kjøpe i vei. Dette er vel en tankevekker når bilene fra China kommer til Norge.
 47. 3 points
 48. 3 points
  Tråsykkel på 44 kilo..ja da blir den ikke lett å hanskes med når batteriet går tomt hehe
 49. 3 points
  Ang ytringsfrihet og forum: Ellers, velkommen til forumet
 50. 2 points
  Haha, tror folk virkelig det er stille på landet? Kanskje om du finner et hus alene midt i skogen, men ellers må du belage deg på bråk fra traktorer, folk som driver med sirkelsag hele sommerhalvåret, bikkjer som står ute og bjeffer hele natta osv.
×
×
 • Create New...