Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/09/18 in all areas

 1. 3 points
  Men det som var i støkker på det flyet han hadde Var jo akkurat det som var i støkker på de 123 andre Så dermed sto'n der med 124-dobbelt av alt: Både det som var i orden og det som var galt Til slutt så kjøpte'n en gammal Airbus fordi batteriet var så bra Og den har kona tatt og reist der ifra - fritt etter Øystein Sunde
 2. 3 points
  Skulle tro en av de største lærdommene etter terrorangrepet ville være at politikerne faktisk hører på det eksperter har å si. Men nei. Best å ikke ta hensyn til folk som vet hva de snakker om.
 3. 2 points
 4. 2 points
  Chavalito's problem var at han skal kjøpe en 2600X, og at ingen butikker vil garantere at B350 hovedkortene deres har oppdatert BIOS slik at den vil fungere..
 5. 2 points
 6. 2 points
  Må jeg få minne på trådstarters logikk rundt dette. Noe han jo henter rett fra youtubeprestene sine. Min påstand var at en 10 cm bølge kan ikke skjule en 4 meter høy båt. Så sier han (da hånden er nære nok 10 cm bred for dette) Hold holden foran øynene [med strake armer] og den vil totalt skjule en båt i horisonten. Da påpeker man jo gjerne at hånden er nesten to meter over bakken. Men det betyr ikke noe i følge ham fordi i horisonten går bakken/vannet opp til øyehøyde. Flat jord logikk.
 7. 2 points
  Det ligg ein link i teksta under sjølve paragrafteksta på lovdata (også den vanlege versjonen). Der står det heilt til slutt at den siste endringa skjedde "18 aug 2017 nr. 1262 (i kraft 25 aug 2017)". Trykker du på linken kjem du til Forskrift om endring i utlendingsforskriften (senket underholdskrav i familieinnvandringssaker)
 8. 2 points
  Hva hindrer deg i å ansette flinke folk i helt uforutsigbare stillinger og jobb slike i dag? Tviler på at flinke folk ønsker å jobbe gratis/veldig billig i uforutsigbare stillinger uten rettigheter selv med en sikker luselønn.. For tanken er vel å fjerne alle rettigheter til arbeidstaker også?
 9. 2 points
  https://www.adressa.no/meninger/ordetfritt/2018/05/08/Jeg-har-sett-folk-som-legger-ut-videoer-hvor-de-kaster-tusenlappene-opp-i-lufta-16657430.ece Holder ungene på med disse samme gamle meningene sine enda? "Penger er ikke det viktige i konfirmasjonen blablabla" Jo det er viktig. Ca det eneste som er viktig med en slik meningsløs dag. Selv fikk jeg ca 4000 kr i min tid og jeg klagde ikke over at noen fikk mye, mye mer. Det er jo bra at noen får masse cash. Jeg konfirmerte meg med en gjeng kristne idioter jeg ikke snakka med, alle besteforeldrene mine var døde forrige år og alt var et eneste langt mareritt. Jeg fikk bittelitt cash og kjøpte meg en gitar. Det var det ENESTE høydepunktet.
 10. 2 points
  Gammel er du som herja på 50-tallet egentlig?
 11. 2 points
 12. 2 points
 13. 1 point
  Det blir tåreronk i dusjen i natt med andre ord? edit: a word
 14. 1 point
  Hvorfor bruker du momentstavene til det? Ole *Momentnøkkel. Begrepsforvirring. Kunne brukt teleskopskralle, men da trenger jeg jo enda et verktøy for hånden.
 15. 1 point
  Danmark har vel til forskjell fra Norge bortimot nulltoleranse for overtredelse i de høyeste fartsgrensene om jeg husker rett - de byttet høyere grense med strengere straff. Høyere fartsgrense mot strengere straff? Ja takk, jeg ligger sjeldent over uansett
 16. 1 point
  Moderatormelding Trolling og krangling er fjernet fra tråden. Dette innlegget skal ikke kommenteres, reaksjoner på moderering kan sendes via PM.
 17. 1 point
  Nei, det står arbeidstaker, ikke arbeidsgiver, så vidt jeg ser.
 18. 1 point
  Dette vil jo komme an på hvordan dette er praktisert og ført tidligere, om det er slik at dette mangler, og du ønsker å føre inn nye rutiner så ville det jo vært naturlig som Emancipate skriver ovenfor her at du fører 8 inne, og at det er skrevet ut 4.. Alt som er utenfor din kontroll må jo være skrevet ut...
 19. 1 point
  Er det mulig å lage regnskapet sånn at det tar med alt, men på forskjellige plasseringer? Du skal neppe ikke skrive at det er 12 sprøyter inne når det bare er 8 i medisinskapet.
 20. 1 point
  Burde de kanskje brukt "waterboarding" eller "unødvendige rektale undersøkelser" på henne for å sikre seg at alt hun sier er sant?
 21. 1 point
  Hehe, nei sant. Ikke jeg heller. Men manualen er viktig. I alle årene jeg har mekket pc bruker jeg alltid manualen. Sist jeg fikk med meg kjørt bonk på en eske, ingen kortslutning ved å gjøre det. Lurer på om bonk(ts) har ikke rett bios? Min tanke Har 2 maskiner kjørende uten kabinett. En 6800K og min siste bygg, 1800x. Start dem begge med ett skruejern
 22. 1 point
  Spoiler alert: Med tanke på slutten vil jeg ikke si det egner seg med oppfølger, men ja skal ikke klage om jeg får se Bloodborne 2 på E3 i år Men hadde vært kult med ny IP i samme gata fra From software. De kan si hva de vil om Dark souls, men kjøper det ikke for 5 flate øre at 3ern er siste Dark souls spille noen sinne. Dark souls 3 solgte bra, og er et av mine toppm5 favoritt spill, og jeg trenger mer fra det universet her
 23. 1 point
  Det spørsmålet stilte jeg i fjor høst også, når DinSide valgte å kåre den til Årets Bil 2018.. helt utrolig. Føles veldig kjøpt og betalt, eller at journalisten eier en selv og prøver å få sin egen bil til å stige i verdi. Er masse til salgs på finn så langt i fra umulig, flere har leveringsklare biler Du kan ikke sammenligne bruktbiler fra finn.no med nybiler fra forhandler. Da kunne forfatter like gjerne trukket frem Tesla som også finnes brukt for godt under 400.000 på finn.no. Faktum er at det ikke er en eneste Opelforhandler i landet som tar imot eller kommer til å ta imot en eneste ny bestilling på Ampera-e. Er også idiotisk av forfatter å blande inn priser på bruktimportert Chevy Bolt, samtidig som det sammenlignes med nybilpriser på Tesla.
 24. 1 point
  Ja, etter å ha lest mye om borgerlønn og argumenter for og imot, jeg var for i utgangspunktet, så er jeg nå imot borgerlønn da det virker som alle fremforhandlede rettigheter skal erstattes med denne mye dårligere ytelsen.
 25. 1 point
  Jeg har enda til gode å se hva som trekker folk til God og War. Folk går så langt som å kjøpe en PS4 bare for God of War. Har spilt de første i serien men gikk lei etter kort tid. Greit jeg er ikke en tilhenger av konsoll generelt sett. Men selv om God of War hadde komt til PC hadde det ikke blitt et kjøp. Ser folk sammenligner dette med The Last of us noe jeg kan forstå etter å ha sett på gameplay fra begge spill.
 26. 1 point
  Er det noe det er nok av på Jorden og Universet sjenerelt er jo Hydrogen. Problemet med å utvinne Hydrogen... Verden har masse elektroner også, men vi ser normalt på batterier som en energi-bærer, ikke en energi-kilde. -k
 27. 1 point
  Du må forsikre henne om at det er hennes valg, og gjør økonomi ett ikke problem, for det burde det ikke være når det gjelder barn og om du skal beholde dem eller ei, hun blir da på en måte emosjonelt presset til å ta en abort basert på det og det tror jeg vil gjøre mer skade enn noe annet. Det virker som om du setter hennes velvære over god plass i økonomien, så jeg håper du kan bare støtte henne fult ut i hva enn hun ønsker å gjøre. Prøv å ikke overbevise henne om noe heller.. du har ikke lyst til at hun skal få tanker om at hun ble overbevist av noen andre om at det var det rette å gjøre hvis hun tar abort. Det må være hennes valg. Om noe burde dere nesten vurdere om dette er riktige tidspunkt å få barn nr to istedet, for så å sørge for at slike uhell aldri skjer igjen (sett inn spiral feks + kondom, da er du jævla sikker). Det var veldig kos å vokse opp med søsken i nær alder, er ca 1,5 år mellom oss alle. Selv om foreldrene mine var lutfattige og eide nada når de kom til norge med to barn på armen og en i magen så klarte vi oss veldig fint økonomisk. Går hun til psykolog? Hvis ikke så burde hun nok starte så fort som mulig. Det er helt klart at hun sliter veldig med denne graviditeten og etter hennes forrige.
 28. 1 point
  Generelt tips. Jeg har selv benyttet meg av dette gratisprogrammet: http://www.sweethome3d.com/ til blandt annet og finne arealet i rom. Gjelder å være grundig når man tegner opp rommene, så det kan ta litt tid, men når det er gjort er det helt genialt. Har tegnet opp hele huset i dette programmet, og når jeg har laget nye rom har det vært til stor hjelp PS. for å finne arealet velger man "floor" verktøyet, dobbelklikker i rommet og vipps har man arealet
 29. 1 point
  Denne er bra skrevet ..Les folkens
 30. 1 point
  Burnout Revenge bakoverkompatibelt fra i dag, da er det bare å håpe at 3ern også blir det snart
 31. 1 point
  Nå er jeg litt forvirret. Kriposrapporten opererer med disse tallene: Ser vi på fødeland så utgjør Afrika og Asia 25% av gjerningsmennene (Afrika 10%, Asia 15%). Hvis jeg legger prosenter på min kake fra TV2s tall får vi dette: Her ser vi at alle med innvandrerbakgrunn fra alle land utgjør 25% (10 som har fått norsk statsborgerskap, 12% som ikke har det, og 3% som er her ulovlig.) TV2s tall for alle med innvandringsbakgrunn, uansett land, er altså det samme som Kripos tall for bare Afrika og Asia. Edit: Hos Kripos utgjør etnisk norske gjerningsmenn 64% av alle, hos TV2 er de 75%. Det høres da vitterligen ut som afrikanere og asiater kommer verre ut i Kripos tall enn i TV2s??? De utgjør 25% av gjerningsmennene hos Kripos, men utgjør bare 6-7% av befolkningen? Er det jeg som misforstår noe her? (Det skjer ikke sjelden...) Geir
 32. 1 point
  Skatt er kun ca. 15% med trygd på 17K (iflg skatteetatens skattekalkulator) og kostnader til lege og medisiner dekkes så snart man når over en visst beløp. 17K brutto vil si over 14K netto - og mer hvis personen har noe der kan trekkes fra.
 33. 1 point
 34. 1 point
  Google Assistent kommer nok snart. Er ute til testing på norsk sier "en venn" ;-)
 35. 1 point
  Gameplay-messig stiller de ganske likt for min del, men når det kommer til story og karakterer er det få som kan konkurrere med Naughty Dog. Spesielt Lara sine støttespillere synes jeg er utrolig platte og personlighetsløse og helt umulig å bry seg om, kanskje med unntak av han skotten fra Rise... Vil også nevne Uncharted: Lost Legacy. Dette spillet var en positiv overraskelse for min del og fortjener ikke å bli avskrevet som en spin-off. Meget god kjemi mellom Chloe, Nadine og .
 36. 1 point
  Hvorfor i all verden vil dere ha en slik vimsepetter som ikke engang klarer å bestemme seg om han skal stille til valg som tillitsvalgt? Anonymous poster hash: 4eaf1...04c
 37. 1 point
  Hvis én i vennegjengen er for full, blir som regel hele gjengen vist bort fordi de er "for fulle". Dette for å slippe den uunngåelige diskusjonen som oppstår hvis vennegjengen deles opp fordi bare noen av dem ikke slipper inn.
 38. 1 point
  Mine opplevelser er helt motsatt, jeg vil si at dørvaktbransjen har endret seg drastisk de siste årene og det stilles strengere krav til opplæring og vaktene følges mye tettere opp av politiet, i tillegg til at de fleste selskapene ikke ønsker å være på førstesiden til VG. På 90 og tidlig 2000 tallet var det mye flere cowboyer i bransjen. Når det er sagt kan man nok oppleve at det er strengere. Skjenkekontrollen er veldig streng og utesteder kan miste skjenkebevilling eller bli stengt om de er for slappe, noe som gjør at dørvakta må nekte alle som er åpenbart påvirket inngang. Her har du malen som brukes: https://helsenorge.no/SiteCollectionImages/pavirkningsskala.jpg Som du ser, skal i utgangspunktet mange av de som er ute i helgene nektes inngang fordi de er åpenbart påvirket
 39. 1 point
  Haha ser for meg at din versjon av 17. mai kommer til å oppfattes noe som dette.
 40. 1 point
  Har en kompis som jobbet som skjenkekontrollør som ble nektet adgang fordi dørvakten mente han var for full. Kompisen min var selvsagt klin edru, og var der på jobb. Ganske pinlig for vakten, når han viste frem dokumentasjon på at han var skjenkekontroll.
 41. 1 point
  Jeg har ikke noen navn på studier å gi deg, men det har vært mye kartlegging av romvær, og dette er vel som rutine å regne nå. Romvær (Som da altså består av det som populært kalles stråling) er viktig for alle som drifter romfartøy som satelitter og prober. Når det gjelder kartlegging av rommiljøet runt planeter of planetoider så hander dette i all hovedsak om å forstå magnetfeltene disse planetoidene kan ha. Det har vært flere studier rundt mars: https://space.stackexchange.com/questions/5439/how-many-active-or-inactive-artificial-satellites-are-in-mars-orbit MAVEN er vel kanskje den som er mest aktuell nå m.h.p. romvær rundt Mars, selv om MAVEN først og fremst fokuserer på å måle interaksjoner mellom solvinden og Mars' atmosfære.
 42. 1 point
  "Vårt sikkerhetssenter har sperret muligheten for å ringe tilbake til nummerserien +88216 xxx xxx, og det er derfor ingen Telenor-kunder som har blitt lurt av dette nå i helgen."
 43. 1 point
  Enda godt du valgte å være anonym før du la inn en så sensitiv post.
 44. 1 point
  Du har desverre fullstendig rett, det vedtaket som stortinget har gjort er fullstendig idiotisk så lenge biodrivstoff blir fremstilt slik det blir i dag. Biodrivstoff er i beste fall et nisjeprodukt for ting som vanskelig lar seg elektrifisere. Og selv da kan man lure på om vi ikke heller skulle bruke syntetisk diesel for nisjeanvendelsene våre. For moro skyld gjorde jeg en sammenlikning av energiinnholdet i dagens oljeproduksjon og kaloribehovet til menneskeheten. Omtrent en størrelsesorden i forskjell. Hvis vi legger ned all matproduksjon kan vi altså dekke 10% av oljebehovet vårt..
 45. 1 point
  Useriøst å nevne Resett sammen med Document. Nei begge nettsidene er høyrekstreme og har publisert litt ville påstander og såkalt Fakta.. Er jo en gjenganger av artikler hvor de forteller at invandrere gjør mer kriminalitet en oss nordmenn etc.. Dette er jo forsåvit sant, men det har som regel lite med hudfarge og trosetning å gjøre.. De aller fleste som driver kriminalitet i norge er faktisk fra nordiske land.. Resett er veldig flink til å rope muslimer i nesten alle settinger... Jeg kan ikke se at du underbygger at Resett er en "høyreekstrem" nettside på noen god måte. Ja, de har et fokus på temaer bla. knyttet til innvandring som en del mener er underkommunisert fra tradisjonelle medier, men høyreekstrem tror jeg i liten grad er en god beskrivelse, med mindre man har en veldig lav terskel for å klistre slike merkelapper på andre. Vil du i det minste si deg enig i at både Resett og Document er samleplasser for alt fra ny-nazister og høyreekstreme til andre litt mindre ivrige? Du vet de typiske små-redde folka som sitter hjemme og har et sterkt ønske om å stenge grensene for alle de skumle innvandrerne. Er det ikke ganske logisk at disse samler seg hos disse mediene grunnet vinklingen, trykkpunktet eller agendaen om du vil som avisen fremmer, og at den samsvarer med det disse leserne ønsker å høre og lese om? Synes Resett og Document på sett og vis er for sterkt innvandrings kritiske, slik Dagen.no er for kristne. Begge har en ganske stor gruppe mennesker som de kan kjøre sin følelsebaserte agenda mot, en agenda som kun kan understøttes ved å plukke ut spesifikke utdrag fra tekster eller spesifikke tall fra statistikker - så ignorere helheten og konkludere seg frem til utifra kirsebærplukkingen at Gud finnes, eller at "brune gener" er noe skummelt som fører til latskap og kriminalitet. Litt av samme grunn som at man ikke finner masse innlegg om bibelen og gud hos NRK så finner man heller ikke masse innlegg som omhandler hvor fryktelig brune gener er for land - da det kun er sannheter som eksisterer i hodet til folk som allerede er overbevist. Ja selvfølgelig vil de mest innvandringskritiske sidene trekke flest innvandringskritiske mennesker, men det gjør dem ikke høyreekstreme.
 46. 1 point
  Skal en unngå bøter så må en tenke som den personen som kommer til å gi deg bot og da parkerer man ikke på tvilsomme plasser som i denne tråden
 47. 1 point
  Skulle ikke du med ditt brukernavn alltid ta andre snyltere sitt parti?
 48. 1 point
 49. 1 point
  Du får HDMI-switcher med fjernkontroll fra 30kr. på eBay som fungerer helt topp.
 50. 1 point
  Vi trenger helt klart nye medier som et alternativ til mainstreanm media som av en eller annen merkelig grunn ikke vil gi oss sannheten. Det gjelder klimadebatten, alle krigene som er satt i gang basert på massive løgner, i Irak, Afghanistan, Syria, Libya kosovo, m.fl. NRK er ekstrem når det gjelder fake news, utelatelse av fakta og ensidig propaganda. For et par dager siden viste de en amerikansk dokumentar som ensidig plukket ut russland som den store stygge ulven og jeg så ikke mer enn de første 15 minuttene før jeg måtte skifte kanal. Makan til svadadokumentar... De hevdet til og med at Bush er en dypt kristen og det er selvsagt en dyp løgn. Man blir ikke president i USA uten å ha med seg de kristne, derfor er alle amerikanske presidenter kristne selv om de begår de verste forbrytelser og går på tvers av alt Jesus står for... (på frukten skal de kjennes! - Jesus) NRK har kjørt en massiv mediakampanje mot Russland hvor Russland fremstår som den aggresive part, men sannheten er at NATO og USA i minst 90% av tilfellene er den aggresive. Det samme med Syria. Den krigen handler om en amerikansk oljeledning ikke Assad ville godkjenne og USA og deres partnere, Israel, Saudi Arabia, Qtar m.fl har brukt alle midler på å fremstille assad som et monster selv om at sannheten er at det i hovedsak er USA trente jihadister som begår overgrepene med det formål å få det til å se ut som Assad. USA gjorde det samme i Afghanistanj i 1978 da de trente opp ekstremistene Mujahedin som begikk de verste grusomheter mot sivil befolkningen. Også under Cuba krisen var terror mot sivile tenkt brukt som verktøy. Heldigvis ble Northwoods operasjonen stoppet av Kennedy, men her skulle det amerikanske militæret angripe sivilbefolkningen i USA med terror å få det til å se ut som om Castro gjorde det for slik å få støtte til en invasjon... I går hadde VG en artikkel med tittelen: Norge gruser verden i OL-gull i forhold til folketall: – Vanvittig kult Jeg kommenterte og bemerket det sjokkerende store antall astmadoser som ble sendt med dem og at vi tar usannsynlig mange medaljer i forhold til folketallet. Jeg viste også til at Astmamedisin har prestasjonsfremmende og muskelbyggende effekt. Da jeg fikk forespørsmål om dokumentasjon på mine påstander ble alle kommentarene jeg la inn slettet av moderator. Også min klage på dette. Det er ikke noe nytt. Jeg er vant til å bli slettet i mainstream media som ikke tåler ubehagelige sannheter eller at man påviser feil i artikler.. Jeg ser også at mange andre blir det. Det er derfor ikke noe sjokk at Trump vant og Mainstream media viste at de ikke har bakke kontakt. de forteller en helt annen "sannhet" enn hva folk flest får med seg gjennom andre nyhetskanaler, sosiale medier og jungeltelegrafen. VG hadde nettopp flere av disse artiklene om barn fulle av blod, men uten synlige sår. Et barn hadde hodet og håret fult av blod der en voksen bar det ut av ruinene, men ikke en blodflekk på hendene. Det var derfor befriende å se kommentarfeltet der en rekke klagde på propagandaen og den ensidige dekningen. Folk flest var åpenbart mer opplyst om hva som foregår enn de som skal opplyse folket. Dette var flaut VG! Kampanjen skal selvsagt igjen åpne for angrep på Syria og monsteret Assad. "alle" blir jo revet med av alle disse barna som bæres ut av ruinene, og mange youtube videoer viser hvordan disse reportasjene er konstruert for å vekke følelser og avsky. Da USA, Koalisjonen og Irakiske styrker angrep Mosul, en by med over 1,5 millioner sivile med bombefly, raketter, tanks og soldater var det lite debatt om grusomhetene, men når Syria forsvarer landet mot USA trente opprørere som tar sivilbefolkningen som gissler, så er det ramaskrik. Når det gjelder bruk av kjemiske våpen i Syria er ISIS anklagd for å bruke det 71 ganger. FN hadde bevis for at USA trente opprørere brukte det, men etter massiv manipulering av USA modererte de sine uttalelser. Det samme USA som utstyrte Saddam med kjemiske våpen og drepte han for det samme... Mord kalles dette Bush! Nå skal sant sies at Mainstream media av og til må trå til med virkelige nyheter eller ville det sett for sprøtt ut, men det blir fort glemt. Fant underlig nok denne artikkelen i VG: HERSH: TYRKIA STO BAK BRUKEN AV KJEMISKE VÅPEN I SYRIA (VG 10.04.2014) Så jo vi trenger virkelig nye og uavhengie medier og ikke CIA styrt propaganda og annet svada som undergraver sannheten
×
×
 • Create New...