Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/16/16 in all areas

 1. 2 points
  Hvordan kontakter jeg deg?Via tidsmaskin.
 2. 2 points
  Jenter er forskjellige og har forskjellige preferanser. Du finner aldri en fasit på hva jenter liker.
 3. 2 points
  Poenget er uansett å ikke henge seg opp i denne jenta, og i hvert fall ikke la deg lede. Hvis du noen gang i fremtiden kommer i den posisjonen at det er du som kan velge eller vrake henne, kan du ta stilling til om du vil gi henne en sjans eller ikke. Pr. nå er det hun som har den posisjonen, og tvetydigheten hennes plager deg åpenbart. Ta tilbake kontrollen.
 4. 2 points
  Kan du fortelle litt om hvordan arbeidet for sivilingeniører er nå? Dårlig bortsett fra Bygg!
 5. 2 points
 6. 2 points
  Det er jo ingentvil om at verden står ovenfor et stort flyktningeproblem, men dette kan KUN løses ved å på ett eller annet vis gjenskape stabilitet i landet de flykter fra. Det er på ingen måte noe løsning å flytte dem til vestlige land, da det produseres mer flyktninger enn vi klarer å hjelpe uansett. Det er en utømmelig kilde. Det blir som å gi en fattig 10000kr og tro at man nå har 1 mindre fattig i verden. Joda, på kort sikt har man det, og hvem bryr seg vel om det langsiktige? Ikke vestlige politikere iallefall.
 7. 2 points
  Skattelistene er ikke bra. Gjør mer vondt enn godt, gjør vel ikke noe godt i det hele tatt.
 8. 2 points
  Underholdning som også burde være undervisning for Maxiboi.
 9. 2 points
  Samme måten som andre undesjøiske tuneller gjør det. Forskjellen på fullstendig vakuum og vanlig atmosfærisk trykk er ca den samme som 10m vann. Kan du konstruere et rør som er sterk nok til å holde en vanlig undersjøisk tunell på den dybden du skal på + 10m er den sterk nok til å stå i mot et vakuum på den dybden. Å bygge noe som skal stå i mot vanntrykk på litt dybde er mye mer utfordrende enn å bygge noe som tåler å holde på vakuum.
 10. 1 point
  Watch out ladies, we got a badass over here!
 11. 1 point
  Stoffer består av molekyler og er igjen satt sammen av atomer bundet sammen i en gitt rekkefølge. Da blir hydrogenperoksid, eller H2O2, et atom unna vann H20. Takk for påpekelsen .. fordømte nørder! -_- <3
 12. 1 point
  Overrasker meg at det virkelig er et marked for en så fysisk stor disk med "lite" kapasitet. Klarer ikke helt å se hvordan den f.eks. skal klare å konkurrere mot Samsung sine lette små. Gir ingen mening med Raid 1 på en ekstern harddisk i "liten og lett"-kategorien. Raid har ingen ting med backup å gjøre og er først og fremst for å oppnå enten "høy oppetid"/HA eller god hastighet, hvilket er tilfellet her. Det hadde nok vært en annen sak om dette var en nettverksdisk, men da bør man også som forbruker relativt enkelt kunne bytte ut disken som feiler.
 13. 1 point
  Nei. Ord i munn. Den teorien som eg skreiv over her.
 14. 1 point
  Tror du Kowalczyk reagerer på at Johaug har gjort en feil, eller tror du kanskje hun heller tviler på forklaringen?
 15. 1 point
  Jeg har holdt meg borte fra nettavisene de siste dagene. Synes det er forkastelig hvordan mediene bretter ut folks privatøkonomi for å generere mest mulig klikk og inntekter. Det er en belastning for mange av de som blir rammet. Åpne skattelister skulle vært begrenset til papirbaserte lister hos skatteetaten!
 16. 1 point
  Som ikke vises på endel dager av året
 17. 1 point
  Det kommer an på systemet. På noen terminaler funker det dårlig å sette inn kortet før alt er klart. Jeg ser på det som en idiot-indikator når folk gjør det.
 18. 1 point
  Lar nacl og 2x980ti stå på hele uka som kommer også iallefall mens jeg sover og er på jobb bidrar da med noen wu's og med litt poeng til team hw Happy folding
 19. 1 point
  RAID 0 med to disker (HDDer) er no -no. RAID 0 med to driver (SSDer) er go-go! Dette er så klart med tanke på at begge oppsettende er satt opp i ett dedikert RAID system (med RAID firmware). Det typiske "disk kræsj" som folk flest frykter og har opplevd, eksisterer ikke på chip baserte "disker". Denne bekymringen som trigges automatisk når en leser "RAID 0", burde altså blitt en myte/uvitenhet/"det-var-slik-før" etter at SSDer kom på markedet for flere år siden. Vil påstå at om dette produktet hadde vært solgt med RAID 1, ville det vært mindre sikkert med tanke på at forbruker ville fått inntrykk av at de har en backup av dataen sin, og dermed potensielt ikke ville laget en sikker backup en annen plass (som feks "i skyene" eller en annen fysisk enhet). Dette ville resultert til at all dataen ville gått tapt pga fysisk skade og/eller at enheten ville blitt mistet/stjålet, noe som er mer sannsynlig for slike mobile enheter enn "SSDer i RAID 0" kræsj.
 20. 1 point
  Se første tre minuttene av filmen nedenfor og du vil få et helt nytt syn på verden. Immigrasjon motvirker hjelp til verdens fattigste, det kaprer de mest resurssterke menneskene fra land i nød og fjerner fokus fra det virkelige problemet.
 21. 1 point
 22. 1 point
  Om du tenker på regler for rundkjøring var det snakk om det etter den Gjensidige debatten for et par år siden. Men det har ikke skjedd noe, og det vil heller ikke gjøre det. Eneste som vil funke er slik det er i dag, altså ingen egne regler, man må bruke de regler som ellers gjelder. Fra Vegvesenet sin rundkjøringsguide: Det finnes ikke særskilte trafikkregler for kjøring i rundkjøring. De regler som gjelder ellers, må derfor tilpasses kjøring i rundkjøring.
 23. 1 point
  Sjørøvere viste da også at jorden var rund
 24. 1 point
  Flott familiebil. Tante på 50 år har en identisk, bare uten fancy racing bremsevæske.
 25. 1 point
  Tv er overhodet lite interessant for meg. Spesielt på tv2 hvor det er de samme gamle programmene som har gått på tv i årevis. Senkveld, skal vi danse, the voice, idol, norske talenter, og nå ser jeg ikke lenger på farmen heller. STEM STEM STEM programmer, neitakk. I tilegg er jeg så sinnsykt lei av tv2 kjendiser og deres selvpromotering av egne programmer og tjenester. Reklame er ditt. Denne sunne ungdommen her har enten spilt inn programmer og spoler over reklamen, men om jeg ser live, bytter jeg kanal og finner noe annet. Bruker tiden mest på youtube og SKAM, og ser egentlig ganske mye av programmene og filmene i NRK TV appen. Tv2 kommer iallefall ikke til å vinne tilbake meg. Nå som jeg har vært lei av dem så lenge, så kommer jeg aldri tilbake. -gutt 18
 26. 1 point
  Kjenner meg igjen der. Her får jeg høre vær gang det kommer noe nytt fra jentungen på 9. ååå pappa får pakke igjen og ikke jeg. Delvis i forlengelse av dette. Noen som vet hvorfor VR ser ut til å ha 12-års aldersgrense? Er det ut fra et "helsemessig/vekst"-perspektiv? (ikke ferdigutviklet syn, fare for å trigge epilepsi, eller noen slikt??) Eller er det fordi innlevelsen blir voldsom? (Ikke moden nok til å skille spill fra virkelighet?) Grunnen til jeg lurer er fordi en del av det jeg har spillt ville min sønn på 9 og datter på 7 helt sikkert elske. Sånn som å bygge klossetårn i Tumble, reise ned i sjøen, UTEN haiangrep ,men oppleve det snille livet. Og jeg tror faktisk et spill som Rigs, ville være noe for min sønn på 9, da jeg ikke setter det i samme bås som CoD og andre FPS-spill, da dette er mer sport og tech-relatert. Igjen, noen som har noen synspunkter rundt VR og alder? Har googlet litt rundt pga av jeg hadde samme tanker til ungene mine. Har med synsutvikling og motorikk å gjøre at de har satt 12års grense.
 27. 1 point
  Det blir galt å si "kaldere før" for før "før" var det faktisk varmere, og før før før var det kaldere, og .... (skal ikke trekke den lengre). Men dersom det svaret man ønsker ligger på nesetippen så er det nok for mange å kun se så langt. Resten er ikke så viktig.
 28. 1 point
  Slik som vinterdekk? Det får folk til å køyre fortare enn dei bør om vinteren, i staden for å la bilen stå. Eller var innlegget ditt eit dårleg forsøk på ironi? Det er gjennomsnittleg fleire ulukker pr køyrte km utan autopilot enn med. Sjølv om autopiloten kan misbrukast, akkurat som autopiloten i eit fly, er det ingen tvil om at netto-effekta er positiv.
 29. 1 point
  Nå er jeg skikkelig OT, men MiniDisk og DCC ble lansert fordi elektronikkbransjen ønsket å prakke på folk et digitalt opptaksmedium som skulle leve ved siden av CD. CD skulle ta over for LP, og MD/DCC skulle ta over for kassettspilleren. I stedet fikk vi en formatkrig som førte til at begge formater tapte. En annen sak er at bransjen har lansert mange produkter som folk ikke ville ha, Disc-kameraer og Foto CD er to av dem. Det skal bli veldig interessant å se hvordan lyttertallene for radio vil utvikle seg i løpet av 2017.
 30. 1 point
  Jeg mener det blir feil å nedjustere eldre produkter, en telefon foreksempel blir jo ikke dårligere bare fordi det kommer ut en ny.
 31. 1 point
 32. 1 point
  Etter hva jeg har skjønt, kommer alt nå, fordi de damene det gjelder har blitt kraftig provosert av Trump's arroganse, buss-video-avsløring, benektelser, fremtoning på tv, osv. Eller sagt på annen måte, uten Trump som presidentkandidat, ville de nok ikke nevnt dette offentlig noensinne. At det liksom er en konspirasjon er rett og slett for dumt.
 33. 1 point
  Det er greit å subsidiere elbiler slik at nybilpris for en elbil kommer ned på omtrenent samme nivå som en tilsvarende bensin eller dieselbil. Dette er situasjonen i Norge i dag. Utover dette trenger en ikke flere fordeler. Så årsavgift, bompenger, fergepriser, parkering osv kan være samme pris på.
 34. 1 point
  Er det diskriminering å ville ha en effektiv leder? Selvsagt ikke. Kvinner som ønsker å lede må ha talentene som trengs for å lede folk, så enkelt er det bare. Det riktige spørsmålet er "hva gjør man hvis man ikke passer stereotypene?". Svaret på det er "det bestemmer man helt selv."
 35. 1 point
  Bra de får i vet storskalatest på tungtransport. Vis det faktisk blir noe.
 36. 1 point
  Du kan fint gjøre det nå, men da må du betale staten halvannen million i avgifter.
 37. 1 point
  Skal jeg komme på arbeidsplassen din å rote , for så og be deg rydde opp etter meg fordi det ikke er jeg som jobber der? Det tar ikke så lang tid å legge varen tilbake der du fant den.
 38. 1 point
 39. 1 point
  Nå skal man altså gjøre masse akrobatikk for å hindre at private kabelutbyggere tar ut masse profitt! Jeg vil tro at da har man en stor oppgave. Ref. erfaring med diverse kommersielle skoler som heller ikke får lov ti å ta ut utbytte. I tilfelle Statnett bygger kabler, vil de mest sannsynlig bruke private aktører som tas inn på anbud. En annen ting er at Norge bør samarbeide med EU med hensyn til å få et klimavennlig energisystem i Europa og da blir det mye mer vanskelig å inngå gode avtaler. Dess flere kokker til mere søl. Til sist tror jeg ikke et sekund på at det totalt blir billigere for folk flest med private kabeleiere. Høyre og Frp ser det som sin fremste oppgave å gjøre de meget rike enda rikere og slik sett er det logisk at de to partiene går inn for privat kabelutbygging og eie.
 40. 1 point
  GTA3, Metal Gear Solid 3, Splinter Cell Chaos Theory, Fallout 3, Tekken 3, Tony Hawk's Pro Skater 3, Far Cry 3, Burnout 3, The Witcher 3. Selv om noe er tredje av noe i serien skal ikke det bety noe for ett spill. Av min erfaring er det som regel filmer som virkelig går nedover når du begynner å komme til den tredje i serien mens ofte så blir spill bare bedre å bedre. Mafia 3 er ett bra eksempel på å slippe ut ett uferdig produkt som er overhypet og er dårlig planlagt gameplaymessig med tanke på hvor repetitivt det er. Er meget skuffende ettersom jeg har selv runnet Mafia 2 iallefall 2 ganger og syns det er kanongøy. Digger settingen og alle de små tingene som f.eks å kunne gå rundt å hente mat og drikke i kjøleskap, kjøpe drikke ute for å få helse tilbake. Kunne levd med til en viss grad at Mafia 3 er repetitivt om AIn hadde gidd noe motstand og at man måtte faktisk bruke hode litt for å snike forbi fiender.
 41. 1 point
  Synd å kaste bort en slik sjanse. Jeg mener fremdeles at Mafia er tidenes beste spill, så det er utvilsomt skuffende at Mafia 3 ikke er bedre enn det er. Det er ikke direkte dårlig (annet enn reint teknisk), men det er milevis unna nivået til eneren. Det er spesielt at det første spillet i en serie kan være så til de grader mye bedre enn noe som kommer ut nesten halvannet tiår seinere.
 42. 1 point
  Noen som må ha det inn med teskje... men.. gidder ikke
 43. 1 point
  Det er godt at designbeslutningen om å forsegle forbruksmateriell inne i produktet går ut over produsenten og ikke bare forbrukeren. Vi får se om de er smarte nok til å la batteriet være utbyttbart på neste modell.
 44. 1 point
  Hvordan kan batterier få akslinger til å rotere? Mangler det ikke et mellomledd der?
 45. 1 point
  har ikke ringeklokke jeg, så ingen får ringt på
 46. 1 point
  Med tanke på at jeg får en telefon jeg vil ha til en meget grei pris er ikke dette noe jeg bare vil la gå... Dette virker smålig Just sayin
 47. 1 point
  Hei, Kikket på prot-warrior videoen din, slett ikke ille! Jeg tror dette kan ha noe for seg, men som du selv er inne på vil en WoW-ekslusiv kanal på norsk aldri bli en stor greie. Når det er sagt trenger ikke det være et mål. selv om det kan virke slik på youtube for tida. For det første, fjern reklame på videoene. Det er irriterende nok som det er, og spesielt på små kanaler med få visninger. Da har det heller ingenting for seg. Ellers likte jeg videoen godt. Det KAN kanskje være nyttig å ha et forhåndsskrevet "manus" til noen kommende videoer, avhengig av hvor stødig du er på innholdet selvsagt. I videoen jeg så var det okey flyt. Stå på videre
 48. 1 point
 49. 1 point
  https://www.reddit.com/r/badhistory/comments/3hd34x/crusades_and_colonies_in_rcatholicism/
×
×
 • Create New...