Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/16/12 in all areas

 1. 28 points
 2. 21 points
  Ennå flere latterlige søksmål. Skjebnens ironi er at Apple får smake egen medisin denne gangen.
 3. 19 points
 4. 19 points
  Jeg kan vedde på at Apple klarer å gjete saueflokken sin dit de vil ha dem, spørsmålet er bare hva de må gjenoppfinne.
 5. 17 points
  Favoritten som dørvakt må være da en muskelbrande av dimensjoner sto i trappa og røkte. Mannen virket litt vel påvirket, muligens av amfetamin, og man kan si at slike karakterer gjør en litt mer oppmerksom enn folk flest. Plutselig hører man gisp og lignende fra trappa, og labber ut for å se. Da har muskelbunten dratt fram en ballong og laget et ballongdyr. En hund, forøvrig. Morsomt.
 6. 17 points
  Var på Posten for noen timer siden. Fyren foran meg var en eldre kar, som ikke hadde fått pakken sin. Diskusjonen mellom han og dama i skranken gikk som følgende: M: Jeg har ikke fått en pakke, og sporinga sier den har ligget her siden fjerde februar. D: Det hørtes rart ut, kan jeg få sporingsnummeret sånn at jeg sjekke den i registeret vårt? M: Sporingsnummer? Nei, det kan du ikke få. D: Ehm, hvorfor ikke? Jeg trenger det nummeret for å finne pakken. Det er flere tusen pakker på lageret vårt. M: Fordi det er privat, og jeg har det ikke med meg. Jeg vet at pakken ligger her, så gå og finn den nå. D: Men... M: Ikke noe men! Jeg SKAL ha pakken min! D: Jeg får ik... M: FÅ SNAKKE MED SJEFEN DIN! På dette tidspunktet hadde jeg fått printeren min, så jeg gikk.
 7. 14 points
 8. 10 points
 9. 10 points
 10. 10 points
  Nå var jo jeg da kunde, ikke arbeider, på Dolly på Strømmen Storsenter : Spurte om jeg kunne få Mozzarella på pizza`en, og får følgende svar ( av en som så og hørtes italiensk ut: Hva er det ? "Jannicke, vet du hva Mozzarella er ? "Nei" svarer jenta som baker pizza`ene....
 11. 9 points
 12. 9 points
  Ingen konkurranse fra AMD, og da vil Intel selge unna beholdningen med mindre ønskede CPUer. Ikke noe problem, vi får bare svare med lommeboka og holde den lukket, så må Intel enten pushe de ut eller se at AMD til slutt kan ta de igjen.
 13. 9 points
 14. 8 points
  Nå blir vell dette mer en upgrade og ikke en simpel update? Du mottar jo flust av gratis oppdateringer til både Windows og Mac mellom hvert nye operativsystem. Det at Linux er fri programvare, gjør jo ikke at nye versjoner av Windows og nye versjoner av OS X ikke er verdt pengene. Og hva vil OS X Mountain Lion koste? Toppen $29.99 / 260-270 kr.
 15. 8 points
 16. 8 points
  Eneste jeg vil ha i "personlige" søkeresultater er å kunne utelukke domener som ofte gir "Tullesvar" For eksempel om du søker på ett problem så kan du nesten alltid få opp treff fra forum som etter tagsene inneholder løsningen, men alt den tjenesten er, er en index tjeneste for andre fora og treffet ditt fra Google bestod bare av en suppe av urelaterte tråder. Da er det greit å kunne blokkere og fjerne disse fra treffene, Experts Exchange var en lignende side inntil at de ble tvunget til å sette inn tråden med resultatene på bunnen av siden for å få google treff.
 17. 8 points
 18. 8 points
  Er vel "lol hipster, vi synes noe er morsomt som du ikke forstår 2deep4u xD"-skit igjen.
 19. 8 points
 20. 8 points
  Synes alltid bussen følger tidtabellen når man er forsein selv, men når man er i tide er den forsinket.
 21. 7 points
 22. 7 points
 23. 7 points
 24. 7 points
  Hvorfor? De eneste som vinner på at en side knuser den andre er produsentene av disse kortene. Du som forbruker taper ekstremt på det siden Nvidia og Intel vil da prise produktene så høyt de kan. Ser du på Sandy Bridge og at billigste modell som lar seg overklokke koster 1600-1700 kr vanligvis kan du ærlig talt ikke påstå at dette er bra for deg. Si at Nvidias Kepler knuser AMD (ryktene sier nå at det kommer til å bli veldig jevnt), hva tror du vil skje med prisene? GTX 680 med 40% over 7970 vil koste 8000 kr, mens GTX 660 med 20% over 7970 vil koste 4000 kr. Er det dette du ønsker? Gleder meg til å se ansiktene på Nvidia-fanboys når Kepler lanserer, så jeg slipper å lese slikt bull**** hver dag.
 25. 7 points
  Neida, hun har nok ikke løyet. Hun er bare dum.
 26. 7 points
  Lei av kjærringa? Bruk knappe 40.000 på en slik en, og du er fri og frank før du en gang har fått pakket ut skiten
 27. 7 points
  Kilde, or it didn't happen! Jeg har derimot en liten tanke om dette: Det er snakk om service at man får vann. Forstår at mange taper penger på at man ikke drikker overpriset dispenserbrus, men service er service. Det værste er nå man får beskjed om at "medbragt ikke er tillatt" når man har med to brøskiver til toåringen sin når man går på cafe og de tre andre ved bordet spiser full lunsj....
 28. 7 points
  Som en tafatt 32-årig kontorrotte, som daglig våkner opp ved siden av ei ung og leken dame som heter Catherine vet jeg ikke om dette spillet er godt for min mentale helse.
 29. 7 points
 30. 7 points
 31. 7 points
  Det som alltid hjelper er å tenne en sigg, da kommer bussen innen ti sekunder. Synd jeg har gått over til festrøyking.
 32. 6 points
  Absolutt alle homser går i lakk og bondagemasker, til enhver tid, det er ett faktum.
 33. 6 points
 34. 6 points
  Fra Andenes mot Senja/Bjarkøy. Gassfrakter ser det ut til... 1/125 sek lukker F/4.5 77mm fast ISO160 Flickr -Lightbox-
 35. 6 points
 36. 6 points
 37. 6 points
 38. 5 points
  Jeg ttrenger vel kanskje ikke å nevne at Lion kostet 209 kroner, mens Windows 7 såvidt meg bekjent kostet en del mer.
 39. 5 points
  Hvorfor?De eneste som vinner på at en side knuser den andre er produsentene av disse kortene. Du som forbruker taper ekstremt på det siden Nvidia og Intel vil da prise produktene så høyt de kan. Ser du på Sandy Bridge og at billigste modell som lar seg overklokke koster 1600-1700 kr vanligvis kan du ærlig talt ikke påstå at dette er bra for deg.Si at Nvidias Kepler knuser AMD (ryktene sier nå at det kommer til å bli veldig jevnt), hva tror du vil skje med prisene? GTX 680 med 40% over 7970 vil koste 8000 kr, mens GTX 660 med 20% over 7970 vil koste 4000 kr. Er det dette du ønsker?Gleder meg til å se ansiktene på Nvidia-fanboys når Kepler lanserer, så jeg slipper å lese slikt bull**** hver dag. Amen for helvete!!! Kunne ikke skrevet det bedre selv! Er det virkelig ikke mulig, selv for fanboys, å se at konkurranse holder prisene nede?!?
 40. 5 points
 41. 5 points
  "Prinsesse Märtha Louise og kollega Elisabeth Nordeng lanserer i dag sin andre bok om kommunikasjon med skytsengler, «Englenes hemmeligheter – Deres natur, språk og hvordan du åpner opp for dem». Her forteller forfatterne blant annet om hvordan engler har hjulpet dem helt konkret i hverdagen, for eksempel ved å finne mistede nøkler i gresset gjennom «tampen brenner»-lek." Kilde: http://www.aftenposten.no/kultur/Prinsesse-Mrtha---Dekket-i-fjar-fra-englene-6763709.html#.Tzz0TbRS7sk
 42. 5 points
  Dette er utrolig deilig lesing. Knus Apple med dems egne metoder. Jeg har selv ipod og imac mini, men kommer aldri til å kjøpe et Apple produkt mer i min levetid. Makan til søpplefirma skal en lete lenge etter.....
 43. 5 points
  Jeg ser ikke bort i fra at Apple overfører styringsmetoder som hittil bare er kjent fra andre enheter til TV og at dette vil oppleves som revolusjonerende brukervennlighet i TV-segmentet. Jeg ser heller ikke bort i fra at i hvert fall Apple fansen går mann av huse for å skaffe seg den nye TV-en. Det kan også godt hende de vil havne blant topp 5 TV-produsenter innen få år. Men jeg er rimelig sikker på at eventuelle nyvinninger og uvant brukerstyring vil gjøre at lignende løsninger vil poppe opp fra de andre produsentene innen ett år. Først de mest halvgjorte etterligningene, deretter gjennomarbeidede gode konkurrerende løsninger. Om tre år vil det bli vanskelig å finne TV-er i butikken uten slike løsninger.
 44. 5 points
  Har vi kommet til det punktet nå der ABB tar over for Hitler som personen som kan brukes til å bevise alle mulige slags synspunkter? Hitler får i så fall en velfortjent pust i bakken etter å ha vært verdens universalbevis siden Internett ble oppfunnet
 45. 5 points
  Vil anbefale deg å ikke gjøre noe, du er 14 år. Den skal vokse i en del år til. EDIT: Alle ler av deg? Går du rundt å viser penisen til alle da?
 46. 5 points
 47. 4 points
  Hvis de eier rettighetene til navnet IPAD, så har de all rett i verden til å stå på kravene.
 48. 4 points
  Det er vel det samme som bilprodusenter prøver å gjøre? Tving kundene dine til å gjøre all service på "merkeverksted", og sørg for at kunden totalt sett betaler inn mer penger enn han ellers ville ha gjort. -k
 49. 4 points
  Jeg skal ihvertfall vente til det har kommet en del omtale om Far Cry 3 før et eventuelt kjøp. Gjorde den premietabben å kjøpe Far Cry 2 i sin tid.
 50. 4 points
  Har blitt litt hekta igjen på høykontrast sort/hvitt bilder av den typen jeg tok mye av i "gamle dager". Det går vel over men noen av dem gjør seg godt i stor utskrift rammet inn på hvit vegg. High contrast bridge (3) by josteinsen, on Flickr High contrast underpass (2) by josteinsen, on Flickr High contrast train (1) by josteinsen, on Flickr
×
×
 • Create New...