Jump to content

Karina Hulesangerhule

Medlemmer
 • Content Count

  427
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Karina Hulesangerhule last won the day on February 16 2012

Karina Hulesangerhule had the most liked content!

Community Reputation

2430 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 1. Har bursdag om 3 dager og reiser til California om 11!! :!:
 2. Hei. Har dessverre fått i oppgave å skrive en tale til 10. klasseavslutningen som er i morgen klokken 18.30. Men jeg står helt fast. Aner ikke hvordan jeg skal innlede eller skrive om i det hele tatt. Noen forslag? Setter veldig pris på svar!
 3. Du kan se midt i mellom øynene, øverst på nesa liksom. Da ser det ut som at du ser dem i øynene Det gjør hvert fall jeg. Takler ikke øyekontakt, men føler at jeg virker uinteressert hvis jeg ser i bakken eller bort på andre ting. Prøv å se folk midt mellom øyna, personen du ser på merker ikke forskjell, og det blir mer komfortabelt for deg.
 4. Jeg pleier å høyreklikke på det øverste layeret og så trykke på merge down, så sammensveiser det seg med det layere som ligger under
 5. Dårlig dømmekraft av foreldrene dine. Burde prioritere eksamen i stedet for rydding. Støvsugingen kan du gjøre når som helst. Ja, ikke sant Men jeg måtte visst kunne klare å ta en pause fra det.
 6. Irriterer meg veldig at jeg må rydde og støvsuge hele huset i dag. Har muntlig engelskeksamen i morgen og vil gjerne jobbe med det, men må rydde her hjemme istedet.
 7. I morgen klokken halv tre er alt av skolearbeid ferdig. :!:
×
×
 • Create New...